25 verschillende soorten trouwringen voor dames en heren

5 0

Trouwringen en de traditie van het uitglijden van een trouwring in de vinger van uw echtgenoot is een heerlijke ceremonie die het hele leven wordt herinnerd. De geruilde ringen betekenen veel voor het pasgetrouwde stel. De prachtige ringen spelen een deel van beloften die aan elkaar zijn gemaakt dat ze er altijd voor elkaar zouden zijn, ongeacht hoe laat het is in het leven, of het nu goed of slecht is. Er wordt gezegd dat de trouwring op de linkerring wordt gedragen.

different-types-of-wedding-rings-for-women-and-mannen

De reden achter het dragen op de betreffende vinger heeft een belangrijke betekenis. De linkerringvinger draagt ​​de ader die wordt aangeduid als de ader van liefde die direct is verbonden met het hart, de ader die wordt genoemd als de `Vena Amoris` is de ader die liefde en gevoelens naar het hart brengt. En vanwege hetzelfde is de liefde van de paren voor altijd verbonden met het hart door de aanraking van de ring aan de vinger.

Echter tradities veranderen door de tijd heen, vandaag wordt het beschouwd als een ceremoniële must in bruiloften. Mensen wisselen trouwringen uit volgens tradities en dan verwijderen ze soms ook in ruil voor andere ringen. Hoewel er mensen zijn die de ware gevoelens die betekenen met het dragen van de trouwringen voor het hele leven nog altijd voor altijd overwegen. En waarom niet! Ware liefde moet altijd worden gezien als een symbool dat altijd bij je is.

Soorten of Wedding Rings

Het dragen van de trouwring laat de wereld zien dat je toegewijd bent aan iemand. De ring laat de wereld zien hoeveel uw echtgenoot voor u betekent in uw leven. Met de trouwring voel je je bijna elke keer dat je het voelt op je vingers, zelfs als je ver van je partner bent. En wanneer u met uw echtgenoot bent, laat de trouwring u de liefde voelen die voor altijd bij u is en brengt een gloed van samenhorigheid tussen u en uw echtgenoot.

Mooie trouwringen met afbeeldingen:

Trouwringen vandaag hebben een geweldige betekenis, zelfs met de ontwerpen van hen. We krijgen een verscheidenheid aan mooie en mooie ontwerpen die altijd de liefde en affectie tussen paren laten zien.

1. Eenvoudige eenvoudige gouden trouwringen voor koppels:

eenvoudige-plain-gold-wedding-rings1

Wanneer het gaat om ware liefde, wordt er gezegd dat het niet nodig is om te pronken. Beloften zijn bedoeld om niet getoond te worden. Als het gaat om het volgen van tradities, kan het worden gedaan met eenvoudige en elegante ontwerpen van trouwringen. Een eenvoudige gouden ring met een brede afmeting ziet er zo veelbelovend uit dan designer ringen. De eenvoud van de veelbelovende ringen zal altijd op de vinger blijven zonder enig verlies of waardevermindering.

1

2. Vingerafdruk trouwringen voor koppels:

vingerafdruk-wedding-ring2

Met de nieuwe stijl en ontwerpen worden beloften ook aantrekkelijker gemaakt. Mensen hebben gekozen voor het maken van trouwringen met hun vingerafdrukken. De vingerafdrukringen komen uit verschillende metalen waaronder goud, zilver, platina, rood goud en palladium. Om de afdrukken op de ringen te maken graveren de bruid en bruidegom hun vingerafdrukken diep zodat ze diep gezien worden. De vingerafdrukken zijn gemaakt in neutrale of geoxideerde afwerking en ook in kleine vingerafdrukdetails of een levensgrote vingerafdruk.

3. Bijpassende trouwringen in zilver:

matching-wedding-rings3

Bijpassende ringen of zeg-paarringen zijn een van de paarringen die worden gekozen door liefdesparen die voor elkaar zijn gemaakt. De vergelijkbare betekenis van voor elkaar gemaakt wordt overgebracht door de bijpassende ringen die zijn gemaakt voor de bruid en bruidegom. Wanneer ze bij elkaar worden gebracht, maken ze een compleet hart. En wanneer ze niet samen zijn, herinneren de ringen hen aan hun partner.

Bekijk meer: Ringen voor meisjes.

4. Trouwringen in rosé goud:

wedding-rings-in-rose-gold4

Een rosegouden ring is niet minder dan de platina-sieraden. De schoonheid van de rosegouden ring is ook prachtig. Een rij witte en roze diamanten, afwisselend in een gespleten schachtontwerp, ziet er aantrekkelijk uit. En een witte grote ronde geslepen diamant kroont de ring ziet er geweldig uit.

5. Eenvoudige diamanten gouden trouwring:

eenvoudige-diamond-gold-wedding-ring5

Een elegant en prachtig ontwerp van trouwringen stellen ook de diamanten ringen samen. De altijdgroene diamanten ringen zijn altijd het eerst gekozen om de harten van je vrouw te winnen. De glinsterende glans van de witte diamant brengt vooral altijd een vonk in uw ogen wanneer we er een blik op hebben. Een effen ring met een grote witte diamant in het midden gekroond ziet er geweldig uit, zelfs in het midden van designer ringen.

6. Butterfly Vintage Rose Gold trouwring met Hartvorm Diamant:

Hart Shape Diamond Butterfly Vintage Rose Gold Wedding Ring

Een prachtig vintage rose goudpatroon is bezaaid met een hartvormige diamant in het midden en schattige kleine pave diamanten maken vlinders ionen de ring maakt het een prachtig ontwerp.

Bekijk meer: Heren ringen.

7. Kussen Cut Rose Gold Trouwring:

-Cushion-rose-gold-wedding-ring7

Een holle prinses geslepen witte diamant bezaaid hoog op roze diamanten en opnieuw een laag van rose gouden frame met het ontwerp hoog geeft een mooie mannelijke trouwring. De band van de ring is ook bezet met witte pave diamanten waardoor het mooier wordt.

8. kussen gesneden twisted pave diamanten trouwring:

-Cushion-twisted-effenen-diamond-wedding-ring8

Een kussen gesneden gedraaide pave diamanten bezaaid trouwring ziet er schattig uit op de vinger van de bruid. Het delicate ontwerp van de trouwring in rosé goud trekt zelfs in de donkere nacht aan. De prinses geslepen diamant in het midden ziet er ook geweldig uit.

9. Princess Cut Diamond Trouwringen:

-Princess cut-diamant-wedding-ring9

Een prinses geslepen grote witte diamant gekroond in het midden, samen met fijne ronde geslepen diamanten op de ring band geven een fantastisch uiterlijk.

10. Paar witgouden trouwringen:

wit-goud-paar-wedding-rings10

Witgouden diamanten bezaaide trouwringen in paar voor de heren en dames ontwerpen zijn schattig. De damesring is eenvoudig en heeft een dun ontwerp, terwijl de mannelijke ring dik en breed is met diamant bezaaid in het midden.

11. Witgouden Micro Pave diamanten trouwringen:

wit-goud-micro-pave-diamond-rings11

Een microgolf diamanten bezaaide trouwringen zijn ook veelgevraagd in high society bruiloften. De glinsterende delen van de micro-pave-diamanten zijn zeer gunstig bij veel mensen. Het uiterlijk van dergelijke ringen wordt altijd geprezen wanneer het wordt gedragen.

12. Platina Trouwringen voor mannen en vrouwen:

platina-men-and-women-set-wedding-ring12

Platinatrouwringen zijn duurder en exclusief gemaakt geweldig. De set van zijn en haar trouwringen bestaat uit twee ringen voor de bruid en een voor de bruidegom. De bruid heeft twee ringen die bestaan ​​uit een met een eenvoudige diamanten stud ring en de andere met ambachten en sneeen en diamanten erin. De bruidegomvinger is groter in omvang met een vergelijkbaar ontwerp dat overeenkomt met dat van de bruid.

13. Unieke trouwringen voor koppels zilver:

unieke-wedding-rings13

Een handgemaakte trouwring die de echte liefde laat zien die u uw partner levenslang wilt geven. De prachtig gebeeldhouwde ringen zijn degenen die je dezelfde gevoelens kunnen weerspiegelen. Het prachtige snijwerk is eenvoudig maar uitstekend op zijn eigen prachtige kerven.

14. Ruby Stud Mens trouwring:

ruby-stud-wedding-ring14

De ruby ​​stud trouwring is een antiek ontwerp gekozen voor een koninklijke uitstraling. Een door een man ontworpen ring is dik en groot en past bijna in een groot deel van de vinger. Het bloemendessin op het lijfspat van de ring is gemaakt met minakaari-werk en het midden met de robijn en pavé-diamanten eromheen. De ring geeft een koninklijke uitstraling.

15. Indiase vintage gouden trouwringen:

indian-style-vintage-huwelijk-ring15

Indiase vintage stijl trouwring is ook een van de zeer gekozen ontwerpen. Een filigraan ontwerp met gedraaide lijnen die aan elkaar zijn bevestigd en een mooi breed riemontwerp vormen. Het unieke patroon van de ring is eenvoudig maar uitstekend op zijn eigen manier.

Bekijk meer: Verlovingsringontwerpen.

16. Namen Gegraveerde trouwringen:

namen gegraveerd-wedding-rings16

Trouwringen die ook worden beschouwd als de beloften die voor altijd zullen worden gedragen, hebben een betekenisvolle betekenis. Koppels kiezen er ook voor om de namen van hun echtgenoten op hun trouwringen te graveren om de ringen veelbelovend en vol liefde te maken. Het graveren van namen op de trouwring laat hen de nabijheid van hun echtgenoot voelen, waar ze ook gaan.

17. Traditionele Indiase bruidsring in goud:

traditioneel-indian-bruids-ring17

Een traditionele Indiase bruidsring wordt meestal gezien met vervaardigd gouden ontwerp. Het geheel geel goud gemaakte ring is gekozen als een erfelijke sieraden voor de bruid. De fijne kunst gemaakt in de kleine ontwerpen van de ring is een zeer oud ontwerp.

18. Traditionele Indiase trouwring voor bruidegom:

traditioneel-indian-groom-wedding-ring18

Een traditionele Indiase trouwring voor mannen wordt meestal gezien in geel goud dik ontwerp met bezaaid witte diamanten meestal in vierkante vormen of een enkele diamant in het midden. De grote ring wordt gemarkeerd weergegeven op een mannelijke vinger.

19. Zuid-Indiase patroon trouwringen voor vrouwen:

zuid-indian-patroon-wedding-rings19

Zuid-Indiase sieraden zijn altijd ontworpen met een traditioneel tintje erin. Het traditionele lakshmi ontwerp of zoals gezegd de vanki lakshmi ring is beroemd in Zuid-Indiase bruiloften. Het ontwerp van de ring is in V-vorm, gemaakt met rode en groene diamanten of alleen goud ontworpen ringen.

20. Designer Girls Trouwring:

designer-girls-wedding-ring20

Designer stukken in trouwringen worden heel weinig gekozen. De kans dat diamanten uitstappen, kan vaak voorkomen. Hoewel, de fantastische ontwerpen worden vaak genegeerd. Een grote diamanten stud boven een gouden ring met rondlopende pave diamant ziet er erg mooi uit.

21. Designer Two Tone Trouwring voor Heren:

designer-two-tone-men-wedding-ring21

Een tweekleurige sieradenring is een mode bij designerringen. De prinses geslepen diamantvormige ring heeft een mannelijk ontwerp. Het middelste gedeelte van de ring is gemaakt in wit goud, terwijl de rest met geel en witgouden strips. Het heerlijke patroon schittert royaal op de echtgenootvinger als een belofte van haar kant.

22. Pink Diamonds White Gold trouwring voor meisjes:

pink-diamonds-wit-goud-wedding-ring22

Een mooie roze diamanten ring op een bruiloft gelegenheid creëert een zeer mooie herinnering in het leven van de paren. De roze driehoek vormgeslepen diamant en de kleine roze rijtjes staan ​​mooi op de platinaring.

23. Edelsteen gegraveerde trouwring:

-Edelsteen gegraveerde-wedding-ring23

De dame heeft het geluk dat ze zo'n ontzettend juweel heeft en de echtgenoot die ervoor heeft gekozen. De rode robijnrode diamanten ring kan een van de beste keuzes zijn om als trouwring te maken voor je lieve vrouw. De aantrekkelijke ring met een robijnrode diamant in het midden van de bloem, ontworpen met kleine robijnen en witte diamanten, is een prachtig patroon in totaal. De rode ring op de vinger van de mooie dame zal altijd glanzen en worden geprezen elke keer dat deze wordt gedragen.

24. Sapphire Gold Over Sterling Men Wedding Ring:

sapphire-goud-over-sterling-men-wedding-ring24

Saffier-edelstenen worden meestal gezien bij mannenkleding. Trouwringen met edelstenen zijn tegenwoordig erg in de mode. Het aantrekkelijke uiterlijk van gekleurde edelstenen ingelegd met witte pavé-diamanten ziet er telkens weer opnieuw uit als het wordt gedragen. Wanneer donkerblauwe saffier edelsteen in prinses geslepen is bezaaid tussen pave diamanten in geel goud en platina strepen daartussen ziet het er erg rijk en koninklijk uit.

25. Stijlvolle trouwring in Bamboo Design:

stijlvolle-wedding-ring-set-in-bamboo-design25

Het bamboe-ontwerp in ringen heeft ook een andere uitstraling. De fijne ontwerpen over het hele patroon van de ring geven een vintage look. De ring is hol aan de binnenkant en is licht van gewicht. Maar de reliëfachtige look van de ring is verrukkelijk en vrij aantrekkelijk.

Als u een perfecte gepaarde trouwring voor uw huwelijk vindt, krijgt u een grote verscheidenheid aan ontwerpen die in veel ontwerpen zijn onderverdeeld. U kunt het gegraveerde patroon met de naam of de gegraveerde ringen met de vingerafdruk kiezen. U kunt ook initialen krijgen die op de ringen zijn gegraveerd. Er zijn ook verschillende soorten ontwerpen in diamanten ringen. De platina-schat brengt een andere beweging en de rosegouden ringen zijn ook uniek.

Als je samen een sterk leven wilt opbouwen en je weet dat je voor elkaar bent gemaakt, kun je trouwringen ook symboliseren met zinvolle citaten. Trouwringen een belofte aan elkaar zijn sieraden om levenslang gedragen te worden. De keuze van de trouwring moet uniek zijn en door de bruid en bruidegom samen worden gekozen. De keuze is niet vaak gemaakt, dus de juiste keuze zal uw levenslange relatie gezond en mooi maken.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1

Leave a Reply

− 4 = 4