9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

2 0

Fietsen, of het nu als een hobby of een beroep wordt nagestreefd, kost behoorlijk wat van je lichaam, vooral je benen. Het helpt ook het uithoudingsvermogen op te bouwen en versterkt je kuitspieren. Om u voor te bereiden op het fietsen, zijn er echter bepaalde accessoires die u moet hebben om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Omdat fietsen een buitenactiviteit is, zijn de meeste accessoires ontworpen om personen tegen de elementen (voornamelijk de zon) te beschermen. Helmen, handschoenen en goede fietsschoenen zijn slechts enkele van de vele accessoires die een persoon moet kopen om ervoor te zorgen dat zijn / haar fietservaring een onvergetelijke ervaring is. Hier zijn enkele van de beste fietsaccessoires die elk individu zou moeten bezitten.

Beste fietsaccessoires:

Helm:

fietsen-accessoires

Elke fietser moet worden beschermd tegen de elementen en tegen de mogelijkheid van een vervelende val. Deze groen-witte helm is zowel stijlvol als functioneel. Het heeft lange sleuven voor ventilatie, met name bij het fietsen over hete en vochtige temperatuurzones. Het is een must voor elke fietser om een ​​helm te hebben.

handschoenen:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

Opdat een fietser zou voorkomen dat zijn / haar handen bezweet raken (wat zou kunnen leiden tot het verlies van een stevige grip rond de handvatten), zijn een paar handschoenen essentieel. Deze standaardhandschoen biedt fietsers de mogelijkheid om hun vingers bloot te stellen voor een stevigere grip.

Bekijk meer: Beste fietshelm

Cyclusvlag:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

1

Er zijn een aantal fietsers, vooral professionals, die ook vlaggen aan het achtereind van hun cyclus bevestigen, zodat anderen kunnen weten hoe ver ze zijn. Deze rode fietsvlag is zowel prominent als stijlvol. Je zult nooit verdwalen in de wildernis met deze vlag.

Digitale achteruitkijkspiegel:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

Met deze gadget kunnen fietsers zien wat er achter hen wel of niet aan de hand is. Deze spiegel kan stevig aan het stuur van een fiets worden bevestigd. Het laat ook zien dat iemand snel heeft gefietst en op batterijen werkt. Dit stukje technologie vervangt alle vorige achteruitkijkspiegels die sommige fietsen nog steeds hebben.

Bekijk meer: Fietstochten

Het verlichte pedaal:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

Als je jezelf ooit ver na het donker terugvindt, heb je niets te vrezen met het nieuwe verlichte pedaal. Dit pedaal maakt je zichtbaar in het donker. Het beste deel van dit pedaal is echter dat er geen batterijen nodig zijn om te kunnen functioneren. Ze hebben zelfs een kleine generator en deze pedalen zullen blijven knipperen, zelfs gedurende ten minste 5-10 minuten nadat u bent gestopt met fietsen.

Fietsen zonnebrillen:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

Elke fietser heeft bescherming tegen de elementen nodig. Een paar fietsen zonnebrillen zullen de ogen zeker beschermen tegen stof, vuil en zelfs insecten. Het messcherpe ontwerp en de kleine hint van kleur zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Bovendien maken de kleine openingen aan elke kant de luchtcirculatie gemakkelijk. Het zal een geweldige optie zijn voor elk type terrein.

Bekijk meer: Beste fietshandschoenen

Fietsschoenen:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

Deze Fietsschoenen maken fietsen nog leuker. Het gratis gebruik van gedurfde kleuren wordt zeer op prijs gesteld, naast het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw veters loskomen. De poriën aan de zijkant van elk paar zorgen voor luchtcirculatie.

Fietsen kleding:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

Kleding is absoluut noodzakelijk om een ​​aangename fietservaring te garanderen. Wielermode heeft alles te maken met stijl en functionaliteit, zoals blijkt uit dit blauwe, witte en zwarte ensemble dat zweetbestendig is en zorgt voor de vrije doorgang van lucht.

Zadeltas:

9 Beste fietsaccessoires | Stijlen bij het leven

Een kleine zadeltas is ook een belangrijk fietsaccessoire. Deze bruine canvas tas kan eenvoudig aan je fietsstoeltje worden bevestigd. Het heeft ook koperen gespen om die kleine hint van stijl toe te voegen.

Afbeeldingen Bron: Pinterest

1

Leave a Reply

49 − = 43