9 leuke enkelarmbanden voor heren en dames | Stijlen bij het leven

2 0

De schoonheid van een meisje of een vrouw kan mooier zijn met de kleine inspanningen die ze graag op zich willen dragen. Enkelbanden zijn een van de meest geliefde sieraden waar vrouwen gek op zijn geworden. Of het nu gaat om een ​​informeel feestje of een bruiloftsfeest, of het nu gaat om een ​​samenzijn of een gewoon leven, vrouwen hebben voor elke gelegenheid de keuze voor een enkel rokje in hun kast. Hier hebben we een paar ontwerpen van het type enkelbanden armbanden die je graag wilt weten. Enkelbanden zijn al eeuwen geleden gedragen.

De Egyptische beschaving en de Indiase cultuur waren de belangrijkste om de enkelbanden naar een normale vorm te brengen. Indiase vrouwen dragen meestal een armband met enkelbandjes. Het is geaccepteerd als een symbool van hun huwelijk. Maar nu wordt het zeer algemeen aanvaard door jonge meisjes als mode-sieraden.

Enkelarmbanden typen:

Je kunt enkelarmbanden zien in veel ontwerpen en gemaakt in goud, zilver, andere metalen, kralen enz. En kies uit.

1. Gouden enkelarmband:

golden-anklets1

Hier zijn prachtige enkelarmbanden gemaakt van puur goud. Meisjes en vrouwen dragen alleen gouden gouden enkelbanden bij zeer speciale gelegenheden, omdat het niet iets is om te dragen in de buitenruimte. Indiase huwelijken hebben speciaal de traditie om gouden enkelbanden te dragen.

2. Zilveren enkelband:

silver-anklets2

Zilveren enkelarmbanden zijn heel gebruikelijk bij vrouwen. De zilveren glans van de sieraden wordt door velen opgesmukt. We vinden meer ontwerpen in zilver gedragen door dames. Zilveren enkelbanden worden zelfs thuis regelmatig door Indiase dames gedragen.

3. Geparelde enkelbanden:

1

kralen-anklets3

Hier zijn prachtige enkelbanden gemaakt met kleurrijke kralen geregen op een dikke draad. Collegiaanse meiden voelen zich aangetrokken tot gerolde enkelbanden omdat ze er zo trendy uitzien in spijkerbroeken en korte rokjes. Meisjes dragen ook in één been enkelbandje omdat het een nieuwe mode is geworden. Mannen dragen tegenwoordig ook gerolde enkelbanden als onderdeel van de mode.

4. Blootsvoets Enkelbanden:

blootsvoets-anklets4

Kijk naar dit ontwerp van de enkelband. Het eenvoudige en sobere ontwerp van de enkeldekker op blote voeten kan worden gedragen op het strand en volleybal spelen op je volle lol. Het ontwerp is opvallend en je zult er gewoon cool uitzien.

Meer bekijken: Designerarmbanden voor dames

5. Bedels Enkelbanden:

bedels-anklets5

Heel schattig. Deze enkelbanden hebben schattige hangende charmes zoals sterren en kleine maan en bloemen enz. Meisjes op school en hogescholen zullen deze schattige enkelband graag dragen. Het kan ook een goed geschenk zijn om je vriendin, dochter of je liefde te presenteren. Het is zeker dat ze er dol op zal zijn.

6. Enkelbanden met Trinklets:

enkelbanden-met-trinklets6

Hier is een mooi enkelbandontwerp met trinklets eraan vastgemaakt. Meisjes dragen dit ontwerp meestal wanneer ze deelnemen aan een dans. De tinkels van de trinklets klinken zo rustgevend voor de oren en worden graag beluisterd.

Meer zien: Armbanden met armbanden

7. Bruids enkelarmband:

bruids-anklets7

Indiase huwelijken hebben enkelbanden geaccepteerd als een traditionele sieraden. De bruid draagt ​​de enkelband die dik en mooi is en ontworpen om het beste te zijn met haar trouwjurk.

8. Enkelbanden met teenring:

enkelbanden-met-toe-ring8

Zo delicaat en mooi ontwerp is het. Meisjes houden ervan enkelbanden met teenringen te dragen, het ziet er zo mooi uit op onze enkel. Er zijn veel ontwerpen in een ontwerp van enkelarmbanden met aangehechte teenring. De hele ontwerpen voor het bedekken van de tenen zijn ook beschikbaar.

Zie meer: ​​kettingring armband

9. Enkelbanden in andere metalen:

enkelbanden-in-andere-metals9

Hier is een prachtig ontwerp van enkelbandje dat is gemaakt in koper. Het is erg trendy in de modewereld van tegenwoordig om sieraden te dragen in andere metalen dan goud en zilver. Het ziet er erg funky en op de manier overeen met de westerse outfits.

Dus hier zagen we prachtige ontwerpen van enkel-armbanden. Er zijn enorm veel meer ontwerpen in armbanden met armbanden. We kunnen het ook enkelbandjes noemen. De enkelbanden kunnen ook op elk been worden gedragen. Er zijn ook betekenissen op welk been je de enkelband draagt. Er wordt in de christelijke religie gezegd dat we het enkelbandje op het rechterbeen moeten dragen, want alles aan de linkerkant is de kant van de duivel. Terwijl in westerse landen wordt aangenomen dat een enkelbandje dat in het rechterbeen wordt gedragen symbool staat voor prostitutie.

Maar voor degenen die uit de lucht vallen, doe niets wat rekening houdt met wereldoverwegingen. Ze doen waar ze dol op zijn. Enkelbanden zijn een prachtige kunst als sieraden die uw schoonheid verbeteren.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

53 − 52 =