9 nieuwste hoge en lage gladiator sandalen voor dames en heren

2 0

Mode wordt overgenomen door een nieuwe aankomende trend die een nieuwe look en definitie geeft aan sandalen. Gladiator sandalen zijn degene die het uiterlijk van sandalen volledig hebben geherdefinieerd en hebben een nieuwe stijlvolle, agressieve en stoere look gegeven. Deze sandalen worden genoemd naar de Gladiator-strijders omdat ze taai en gewaagd waren, rekening houdend met de sandalen van deze gladiatoren zijn ook ontworpen.

gladiator sandals

Verschillende soorten gladiator sandalen voor mannen en vrouwen:

Deze sandalen definiëren kracht en kracht en deze sandalen raken nooit uit de mode. Laten we kijken naar de top 9 ontwerpen van Gladiators sandalen voor mannen en vrouwen.

1. Lace Up Black Gladiator sandalen:

zwart-kant-gladiator-sandals1

Het is moeilijk om zwarte Gladiators-sandalen te weerstaan ​​waarvan de randen zijn verbonden met veters. De veters zijn de snoeren die aan de oogjes van de schoenen zijn bevestigd, zodat je de schoenen kunt vastmaken of verliezen op basis van je comfort. Deze sandalen hebben een traditionele uitstraling en zijn comfortabel om te dragen met een gevoel van elegantie.

2. Kniehoge gladiator sandalen:

knee-high-gladiator-sandals2

Knielende gladiator sandalen zien er erg indrukwekkend uit en laten de meeste indruk achter bij anderen. Deze kniehoge sandalen geven je voeten een geweldige ondersteuning en zorgen ervoor dat de drager zich comfortabeler en ontspannen voelt. Deze sandalen zien er geweldig uit als ze gedragen worden met korte rokjes of jurken waardoor je er sexy en sexy uitziet.

3. Platte Gladiator sandalen ontwerp:

1

flatscreen-gladiator-sandalen-design3

Deze unieke platte sandalen in lynx zijn prachtig om naar te kijken en de drager van deze sandalen heeft een impact op anderen. Deze sandalen hebben de voorkeur van voornamelijk meisjes met een goede lengte. Aangezien deze sandalen plat zijn, verheft ze hun hoogte niet meer en ziet ze er mooi en mooi uit.

4. Grijze dij hoge gladiator sandalen:

grijs-dij-hoge-gladiator-sandals4

De dij hoge Gladiators-sandalen zijn erg in de mode omdat je er meer sexy en sexy uitziet en je een glamoureuze look krijgt. Deze sandalen zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en stijlen en u kunt degene kiezen die uw look verbetert.

5. Jeweled Gladiator sandalen voor dames:

Met juwelen reliëf-gladiator-sandalen-voor-Woman5

Dames zijn juwelen die synchroniseren omdat ze voor elkaar zijn gemaakt. Vrouwen kunnen niet leven zonder juwelen. Hier komen Gladiator sandalen waarop sprankelende stenen zijn gegraveerd waardoor het een koninklijke en stijlvolle uitstraling heeft. De drager van deze sandalen zou vol complimenten zitten en deze sandalen zijn een perfecte feestkleding.

6. Lederen gladiatoren sandalen voor mannen:

leather-gladiatoren-sandalen-voor-men6

Mannen geven de voorkeur aan sandalen die comfortabel zijn om te dragen en geven een mooi en rustgevend gevoel aan de voeten. Gladiatorsandalen van leer staan ​​voor een perfecte keuze. Het gebruikte leer van uitstekende kwaliteit en geeft je een trendy en slim uiterlijk. Dit soort sandalen zijn perfect voor feestjes en chill-outs en de brede kruisriemen geven je meer grip tijdens het lopen.

7. Eenvoudige witte gladiator sandalen:

eenvoudige-white-gladiator-sandals7

Hier komen eenvoudige maar unieke en stijlvolle witte gladiatorsandalen voor alle leeftijdsgroepen. Dit soort sandalen met omsloten riemen zijn zeer comfortabel en kunnen overal worden gedragen, zoals kantoren, of zelfs voor feesten en cool voor horecagelegenheden. De kleine balletjes in reliëf maken het er aantrekkelijk uit.

8. Butterfly Gladiator sandalen voor meisjes:

vlinder-gladiator-sandalen-voor-girls8

Meisjes geven altijd de voorkeur aan dingen die meer schoonheid toevoegen aan hun persoonlijkheid. Hier komen Gladiator sandalen die zijn ontworpen in de vorm van een insect, vlinder en waardoor je en je voeten er anders en stijlvol uitzien. Dit soort sandalen zien er goed uit voor jonge meisjes en kunnen worden gecombineerd met jurken, rokken of korte spijkerbroeken.

9. Strappy Gladiator sandalen voor jongens:

starppy-gladiator-sandalen-voor-boys9

Gladiatorsandalen worden steeds populairder bij jonge jongens, omdat ze er cool en stijlvol uitzien. Deze sandalen zien er geweldig uit, gedragen met een korte broek en geven veel grip tijdens het lopen. Het unieke aan deze sandalen is dat ze nooit je voeten pijn doen, aangezien het bedrijf Gladiators nooit bestaat uit de kwaliteit van hun producten.

De sandalen van Gladiator vereisen geen hype of verklaring, aangezien de namen voor zich spreken. Deze sandalen spreken elk oog aan, omdat het fijne leer en de restmaterialen van uitstekende kwaliteit zijn. Deze sandalen zijn ook ontworpen voor mannen, vrouwen en jonge kleine schattige. Dus bezit een Gladiator sandaal en krijg een prachtige en aantrekkelijke look.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

89 + = 95