9 verschillende soorten lederen armbanden voor mannen en vrouwen

2 0

Leerartikelen zijn vooral in trek en als het gaat om lederen armbanden zijn de ontwerpen en het patroon geweldig. Als je je eigen mode wilt maken en je wilt opvallen, dan zijn de armband degenen die je kunnen helpen. Ze zien er eenvoudig uit, maar hebben een zeer stijlvolle, modieuze uitstraling. Lederen armbanden gels met elke soort outfit en je kunt ze bij elke gelegenheid dragen.

leer armbanden-designs-leather-armbanden-ontwerpen

Lederen armband ontwerpen voor mannen en vrouwen:

Leren armbanden voor jongens en meisjes, om hun eigen stijl te creëren en er trendy uit te zien, koel voor hun vrienden en collega's. Laten we naar armbanden kijken die gemaakt zijn met leer.

1. Vintage lederen armband, zowel voor mannen en vrouwen:

leer armbanden-designs-vintage-leather-armband-zowel-for-men-and-women

Leren armbanden zien er altijd uniek uit en als de armband een vintage ontwerp heeft, dan voel je gewoon dat je er een van moet hebben. Dit type armband kun je zowel door mannen als vrouwen dragen en als je wilt kun je zelfs een klein muntje ophangen met je embleem van het sterrenbeeld erop. Het is een van de coole manieren om de wereld te laten zien dat dit je dierenriem is.

2. Armband met lederen kralen:

leer armbanden-designs-leather-kralen-armband

Omdat leer zijn eigen glans heeft en wij kralen tussen de riem aanbrengen, verbetert de schoonheid van de armband veel vouwen en geeft het u een geweldige look aan uw pols. De armband kan door leeftijdsgroepen worden gedragen door zowel meisjes als jongens en kan worden gecombineerd met jeans en casual shirts. Je kunt een goede indruk op je vrienden maken door een stijlvolle armband te dragen.

3. Stijlvolle dames lederen armband:

1

leer armbanden-designs-stijlvolle-vrouwen-leather-armband

Liefdesaccessoires voor vrouwen, met name die stijlvol zijn en haar persoonlijkheid vergroten. Hoewel lederen armband ziet er heel eenvoudig, maar geeft een elegantie en een levendige uitstraling. Als je wilt, kun je een kleine miniatuur of een dollar hangen, samen met een prachtige parelvorm om stijl aan toe te voegen. De armband kan worden gedragen door met casuals en zien er ook cool uit met etnische kleding.

4. Multi-edelstenen lederen armband:

leer armbanden-designs-multi-edelstenen-leather-armband

Hier komt iets unieks en voorbeeldige armband voor je. Kleurrijke edelsteen bezaaid tussen de lagen leren armband. U kunt de geboortesteen ook als edelsteen invoegen en op uw pols dragen. Ze zijn multi-gekleurd en zijn in lagen, het kan gedragen worden door personen van elke leeftijdsgroep en je kunt zelfs samenwerken met elke outfit voor een glamoureuze en charmante uitstraling.

Meer bekijken: Manchet armbanden

5. Gepersonaliseerde lederen armband:

leer armbanden-designs-gepersonaliseerde-leather-armband

Sommige mensen zijn heel bijzonder en willen altijd een persoonlijk tintje geven aan alles, van kleding tot zelfs accessoires. Lederen armbanden kunnen zelfs worden gepersonaliseerd door uw naam of die van uw dierbaren ook in te voegen. Je kunt zelfs een quote verzinnen om je persoonlijkheid te verbeelden met behulp van fee-woorden en zo een eigen stijl creëren.

6. Anker Shape lederen armband voor mannen:

leer armbanden-designs-anchor-shape-leather-armband-for-men

Zoals mannen zijn hardwerkend en ze willen iets dat lijkt op hun persoonlijkheid. Lederen armbanden in ankervorm zijn een perfecte keuze voor mannen omdat het hun persona laat zien. Je kunt de randen van het anker verbinden met een touwvormig leer dat de ruige en harde aard van mannen weergeeft. Met dit soort armbanden zie je er cool en stijlvol uit.

Meer bekijken: Handgemaakte armbandontwerpen

7. brede lederen armband:

leer armbanden-designs-wide-leather-armband

Brede lederen armband geeft je tom-boy-look. Deze soorten armbanden worden over het algemeen gedragen door een sportieve persoon en de brede vorm van de armband bedekt je hele pols waardoor je een trendy en stijlvolle look hebt. De armband kan worden gecombineerd met een spijkerbroek en een funky t-shirt.

8. lederen armband voor paren:

leer armbanden-designs-koppels-leather-armband

Een uniek geschenk dat begiftigd kan worden door paren is lederen armbanden. De kleur en het patroon van zowel de armband is hetzelfde en op de top van deze kunt u uw geliefde naam op een stijlvolle manier stylen. Je kunt zelfs een hart of een vorm van een ster, een teddybeer of een bloem ontwerpen om het er anders uit te laten zien dan andere armbanden. Dit type armband communiceert stil uw liefde met iedereen.

Zie meer: ​​Aangepaste rubberen armbanden

9. stalen lederen armband voor mannen:

leer armbanden-designs-staal-leather-armband-for-men

Tussen de leren riemen kunt u een kleine stalen plaat plaatsen om een ​​andere fashion statement te maken en de wereld laten weten dat u zo sterk als staal bent en dat niets u kan breken of smelten. Lederen armbanden kunnen zowel van matte afwerking zijn als van een glanzende afwerking; je kunt degene kiezen op basis van je creatie.

De armbanden zijn een soort accessoire dat zowel voor mannen als vrouwen must is en zonder het te dragen, voelt u zich incompleet. Een armband helpt bij het creëren van elegantie, ontgrendelende stijl en een andere perceptie van jou. Er zijn enorme soorten lederen armbanden ontwerpen en patronen beschikbaar waarmee je kunt experimenteren en er cool en stijlvol uit kunt zien. Krijg er een en pronk met de wereld, want de leren beugels kunnen nooit verouderd raken.

Afbeeldingen Bron: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

99 − = 93