Top 9 antieke ketting ontwerpen | Stijlen bij het leven

2 0

Antieke ketting is een soort sieraden die een vorig tijdperk of een periode in de menselijke samenleving vertegenwoordigt. Deze soorten juwelen worden van generatie op generatie doorgegeven en zijn een soort zegeningen van de ouderen. Deze kettingen dragen ook emoties van een familie en zijn een erfgoedornament. Antieke ketting zijn gemaakt van kostbare edelstenen en het vakmanschap van de ketting is geweldig, je sprakeloos.

antiek necklace designs

De ketting kan worden ontworpen in elk metaal zoals goud, diamant, smaragden of zilver ook. Antieke ketting geeft u koninklijk en een stijlvolle toets. Laten we een aantal antieke topkettingontwerpen bekijken.

Beste antieke kettingontwerpen:

Hier zijn de 9 beste antieke kettingontwerpen als volgt.

1. Pure gouden antieke ketting:

pure-gold-antiek-necklace1

Goud is een metaal dat populair is sinds de oudheid. Mannen en keizers droegen vroeger een ketting van puur goud, zoals het werd gebruikt om het koningschap van een persoon te verbeelden. Over het algemeen antieke kettingen werden vervaardigd in puur goud en het vakmanschap gedaan aan de ketting was verbazingwekkends. Deze soorten antiek gouden ketting kan worden gedragen in bruiloften of bij elke gunstige gelegenheid waardoor je er elegant en stijlvol uitziet.

2. Bruids antieke halskettingen:

bruids-antiek-Necklace2

Nu is het bruidsfeest van de dag graag een antieke ketting op hun trouwdag. Zoals deze ketting uniek is en je er prachtig en anders uit laat zien, vanwege deze eigenschappen, waarderen bridals het om deze halskettingen dagelijks te dragen. Deze kettingen zijn erg zwaar en rood robijn en kundan reliëf erin maakt het kijken uit de wereld.

1

3. Adembenemende antieke kettingen:

adembenemende-antiek-necklace3

Hoewel deze ketting eenvoudig lijkt, kun je op het eerste gezicht verliefd worden op deze antieke ketting. De combinatie van alle kostbare edelstenen zoals robijn, smaragd, parel, diamant en kundan maakt de ketting geweldig. Dit type ketting kan ook op lichte feestjes worden gedragen in coole hangouts, waardoor je er cool en stijlvol uitziet. Het kan geleren met elke gewenste outfit.

4. Antieke ketting met Ruby en godin in reliëf:

antiek-ketting-met-ruby-and-godin-embossed4

De matching van robijn en goud is er sinds eeuwen en is zelfs een geweldige combinatie. De ketting is ontworpen in de vorm van een blad en tussen de dollar in heeft een godin. Het hele concept van ontwerpen verschilt van andere soorten kettingen, waardoor het uniek lijkt te zijn van anderen. Het is de beste antieke gouden ketting.

Meer bekijken: Vergulde ketting

5. Spirituele antieke kettingen:

spiritueel-antiek-necklace5

Sommige mensen hebben een spirituele buiging van gedachten en willen ketting of ornamenten dragen die daarmee verband houden. Dus, deze gouden antieke ketting is de perfecte keuze voor hen, want de ophanging bestaat uit het portret van "Heer Krishna" en het vakmanschap dat erop gegraveerd is, is niet van de wereld. Je kunt zelfs elk ander Heerportret graveren volgens jouw wens.

6. Kundan Antique Necklace:

kundan-antiek-necklace6

Kundan is ook een vorm van goud en is gemaakt na veel ontberingen. De antieke ketting vervaardigd met kundan heeft een sprankelende en koninklijke uitstraling. In deze ketting hangen rond de halsketting parels en gouden ballen die de schoonheid van je halslijn en de ketting versterken. Robijn en smaragd gebruikt tussen de ketting verhogen de waarde van het juweel.

Meer bekijken: Sterling zilveren ketting ketting

7. Designer Ruby Antique Kettingen:

designer-ruby-antiek-necklace7

Ontwerpers hebben een antieke ketting gemaakt die het een unieke en stijlvolle uitstraling geeft. De ketting is gemaakt in de vorm van een ster; de robijnen zijn bezaaid geeft het juweel op het eerste gezicht een sprankelend uiterlijk. De ketting is gemaakt van dunne draden van goud die samen zijn verward tot een sterke ketting, waardoor de set trendy lijkt en je er trendy uitziet. Het is een van de populaire gouden antieke kettingontwerpen.

8. Pearl Jhumka antieke ketting:

pearl-jhumka-antiek-necklace8

Jhumka zijn een vormklokken en zijn erg in traditie in de Indiase cultuur. In deze set is het gebruik van robijn op een bepaalde manier bezaaid en daaronder is jhumka opgehangen die het ophangen van de parel heeft, maakt de ketting extra gewoon. Het hele vakmanschap van de ketting is mooi en zou perfect zijn voor elke gelegenheid die u wenst.

Meer bekijken: Rose Gold Chain Necklace

9. Traditionele Indiase antieke kettingen:

traditioneel-indian-antiek-necklace9

Hier komt een traditionele Indiase antieke ketting voor u die is gemaakt in goud. Het goud is ontworpen en gestyled in een patroon van spiraalvormige wielen en aan de randen worden kleine gouden kralen gebruikt. Het tussendak is ontworpen met gouden wiel en edelsteen robijn. Deze soorten halsketting worden meestal gedragen op bruiloften en bij een speciale gelegenheid en zien er goed uit met traditionele draagt. Dit is een van de beste antieke gouden kettingontwerpen.

Antiek kettingen zijn degenen die verschillen van anderen en zijn ook waardevol. Omdat deze halskettingen zijn gemaakt van edelstenen, kunnen ze je zakken aan de hogere kant kiezen. Maar tegelijkertijd laten ze je er gracieus, mooi en anders uitzien dan anderen. Opmerkingen zouden blijven gieten waardoor je je ook speciaal voelt. Zo antieke ketting is de perfecte keuze voor bruiloften en voor gunstige, speciale gelegenheden ook.

Afbeeldingen Bron: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

6 + 1 =