Top 9 stenen sieraden ontwerpen | Stijlen bij het leven

3 0

Edelstenen zijn minerale kristallen die kunnen worden gesneden en gevormd om sieraden en andere versieringen te maken. Edelstenen zijn meestal hard, maar zachte mineralen worden ook in sieraden gebruikt vanwege hun esthetische waarde. Veel stenen zijn zeldzaam, waardoor stenen sieraden duur worden. Hoewel de meeste stenen in de natuur voorkomen, kunnen sommige ook kunstmatig worden gemaakt. In de moderne tijd zijn sommige van de edelstenen diamant, robijn, saffier, smaragd, kwarts, amethist en turkoois.

Mooie stenen sieraden ontwerpen:

Hier zijn de top 9 stenen sieraden als volgt.

1. American Diamond Stone Jewelry Set:

steen jewelry

Diamanten zijn de meest waardevolle stenen. Ze zijn de zeldzaamste en de mooiste. Ze worden terecht 'de beste vriend van een vrouw' genoemd. Deze set is een op diamanten gebaseerd stuk met halfedelstenen. Het kan gedragen worden door de bruid op haar trouwdag. Het ingewikkelde ontwerp geeft het een majestueuze uitstraling en zal zeker ieders aandacht stelen. Het is een van de beste ontwerpen voor stenen sieraden.

2. Stone Jewelry Armband:

stone-bracelet2

Deze elegante armband is gemaakt van ronde stenen. Het geeft een koraal-look en de kleur van de sieradenstenen is rustgevend voor de ogen. De gladde textuur maakt het comfortabel om te dragen en de grote steen in het midden heeft een ruwe maar mooie textuur. Deze armband kan overal op worden gedragen. Het geeft een eenvoudige zomerlook aan de handen. Het is een goede kleurstenen sieraden.

3. stenen sieraden pop ketting:

stone-pop-necklace3

1

Dit stijlvolle halsstuk is gemaakt van gladde paarse agaat-ovalen, bevestigd aan een gouden ketting. De grote stenen hebben een luide blik en zien er dus goed uit voor eenvoudige jurken. Dit ontwerp is tegenwoordig bij de meeste stenenjuweeliers te vinden. Dit is een mooi voorbeeld van gekleurde stenen sieraden.

4. Amethyst Stone Jewelry Earrings:

amethist-earrings4

Amethyst is een van de meest gewaardeerde stenen die behoren tot de kwartsfamilie. Het wordt gewaardeerd om zijn paarse tint, die verschillende tonen heeft. Dit unieke paar oorbellen heeft peervormige amethiststenen die aan vierkante stenen bungelen. Het is mooi en kan aan feestjes worden gedragen.

Bekijk meer: Stenen oorbellen

5. Emerald Stone Jewelry Necklace:

emerald-necklace5

Emerald is een van de meest waardevolle edelstenen. Het staat bekend om zijn fijne groene kleur. Deze prachtige ketting heeft een rij smaragdgroene stenen aan een gouden ketting. De stenen hebben een aantrekkelijke kleur en zien er eenvoudig uit. Dit kan worden gedragen door jonge vrouwen en zal er goed uitzien over zowel traditionele als westerse kleding.

6. Citrien stenen sieraden oorbellen:

citroengeel-earrings6

Citrien is een gele, transparante variëteit van kwarts. Deze citrien oorbellen met parels zijn uniek in zijn soort. Ze zijn mooi en elegant. Ze kunnen zowel over traditionele als westerse kledij worden gedragen. Ze zijn niet te zwaar en niet te eenvoudig, dus ze hebben de perfecte uitstraling.

Bekijk meer: Natuursteen kralen

7. Turquoise stenen sieraden Anklet:

turquoise-anklet7

Enkelbanden zijn weer in de mode. Deze gouden enkelband met een turquoise steen in het midden laat je wauw gaan. Het is eenvoudig en stijlvol en ziet er goed uit met een zomerjurk.

8. Ruby Diamond Stone Jewelry Ring:

ruby-diamond-ring8

Deze ring heeft een luide en fantastische uitstraling. De grote robijn in het midden heeft twee diamanten aan elke kant. Het heeft een zware uitstraling en kan worden gecombineerd met identieke oorbellen. Dit is een van de mooiste sieradenstenen.

Bekijk meer: Maansteen ketting

9. Quartz Stud Stone Jewelry Earrings:

kwarts-stud-earrings9

Deze oorbellen zijn eenvoudig en schattig. De witte quartz-studs zien er elegant uit. Ze kunnen met alles worden gedragen en zijn te vinden bij de meeste stenen juweliers. De eenvoud hiervan zorgt ervoor dat het er goed uitziet voor degene die ze draagt. Ze kunnen op regelmatige basis worden gedragen.

Er zijn veel stenen juweelontwerpen die in het recente verleden aan populariteit hebben gewonnen. Kleur stenen sieraden zijn tegenwoordig te vinden bij de meeste stenen juweliers.

1

Leave a Reply

+ 78 = 84