10 foto’s van Varun Dhawan zonder make-up | Stijlen bij het leven

2 0

De Bollywood haard klopt en de zoon van de beroemde regisseur David Dhawan, Varun Dhawan is een van de meest gevierde acteurs van deze eeuw. Heeft enkele van zijn beste uitvoeringen in enkele van zijn beste films op rolletjes gezet. Met jeugdtalent heeft dit knappe hunk nog een heleboel bestemmingen om te reizen.

1. De casual kleding:

Varun Dhawan without makeup1

De Bollywood haard klopt en de zoon van de beroemde regisseur David Dhawan, Varun Dhawan is een van de meest gevierde acteurs van deze eeuw. Heeft enkele van zijn beste uitvoeringen in enkele van zijn beste films op rolletjes gezet. Met jeugdtalent heeft dit knappe hunk nog een heleboel bestemmingen om te reizen.

2. Jong talent:

Varun Dhawan without makeup2

Hij is slechts 29 jaar oud en heeft tot nu toe veel bereikt. Zoals eerder gezegd, hij moet nog succesvoller zijn. Deze specifieke Varun Dhawan zonder make-up foto werd tijdens een feest in Londen aangeklikt.

3. Op het promotionele evenement:

Varun Dhawan without makeup7

Varun Dhawan werd gespot met zijn co-ster Alia Bhatt bij de promotie van hun eerste debuutfilm. Hij zag er volkomen natuurlijk uit op deze foto en daarom kan deze prachtige foto worden gezien als een van de best uitziende Varun Dhawan's geen make-up foto's aller tijden.

1

Bekijk meer: Allu Arjun Geen make-up

4. Still From A Movie:

Varun Dhawan without makeup4

Dit is een still uit een film, die make-up-vrij Varun toont in een romantische scène met zijn co-actrice Yami Gautam. Varun ziet er hetzelfde uit met en zonder make-up en na het bekijken van de foto kan één ding zeker worden gezegd dat dit beeld een van de beste Varun Dhawan is zonder make-up foto's ooit.

5. Scènes in de scène in Londen:

Varun Dhawan without makeup5

Varun Dhawn was gek op een feest in Londen, waar hij heel veel plezier had met zijn vrienden. Deze acteur toonde zijn volledig natuurlijke gezicht en zag er heel aantrekkelijk uit die dag. Deze foto kan worden beschouwd als een van de beste Varun Dhawan-make-upfoto's ooit.

6. Jonge Varun:

Varun Dhawan without makeup6

Dit is Varun tijdens zijn tienerjaren. Hij was altijd knap. Hij was student op het moment dat de foto werd genomen en heeft duidelijk niet goed voor zijn huid gezorgd. Maar er was op dat moment nog steeds een gezichtstrekking in verband met zijn gezicht.

Bekijk meer: Saif Ali Khan zonder make-up

7. Bij een coffeeshop:

Varun Dhawan without makeup3

Varun Dhawan werd gespot in een coffeeshop met een volledig natuurlijke uitstraling. Hij houdt ervan om het eenvoudig te houden, als hij niet aan het fotograferen is. Hij is waarschijnlijk een van de best uitziende acteurs van zijn tijd.

8. Met zijn fans:

Varun Dhawan without makeup8

Varun was behoorlijk onder de indruk van het feit dat een van zijn fans dezelfde haarstijl had en daarom besloot hij een foto met hem te maken. Hij zag er knap uit op deze foto, zelfs zonder make-up.

9. De fotoshoot zonder make-up:

Varun Dhawan without makeup9

Als je op zoek bent naar Varun Dhawan geen make-up foto's, dan is dit een goede. Deze foto toont de natuurlijke uitstraling van deze knappe homp zonder make-up op te leggen.

Bekijk meer: Harry Styles zonder make-up

10. The Rough Stud Look:

Varun Dhawan without makeup10

Dit is de laatste maar nog steeds een van de beste Varun Dhawan's geen make-up foto. Deze specifieke foto onthult het echte gezicht van Varun zonder zijn make-up. Zonder enige toepassing als schoonheidsproduct zag Varun er altijd prachtig uit.

1

Leave a Reply

8 + 2 =