11 tips om je buik thuis af te vlakken: Resultaat verschijnt na 2 dagen | Stijlen bij het leven

2 0

Vind je het moeilijk om te trainen voor het afvlakken van je buikvet? Er zijn verschillende manieren waarop u uw buikvet gemakkelijk kunt verminderen. Dieet en oefeningen spelen een belangrijke rol bij het verkrijgen van een platte buik. Dus, in dit artikel heb ik enkele van de beste tips om een ​​platte buik bij jou thuis te krijgen onderzocht.

vlak belly at home

Tips om je buik thuis af te vlakken:

Laten we eens kijken hoe je de maag van je plat kunt maken met eenvoudige technieken door dagelijks te volgen.

1. Ideale houding:

Terwijl je aan het rijden bent, zit, of gewoon naar de dokter komt, visualiseer dat er tandvlees is, anders natte verf op de keerzijde van je stoel, dus moet je jezelf oppakken als een alternatief om achterover te leunen. Houd je schouderbladen zowel naar beneden als naar achteren, abdominals opgeheven, plus foto brei fysiek je ribbenkast samen plus in.

2. Vermijd alcohol:

Een glas wijn bij elke maaltijd kan een deel van de reden zijn dat je spijkerbroek ook strak zit. Overmatig alcoholgebruik kan de cortisolspiegel verhogen en vet zonder vertraging naar uw maag overbrengen.

3. Gesneden op zout:

In overmaat zout zal je meer vocht houden, dat draagt ​​bij aan een gezwollen uiterlijk en extra watergewicht.

4. Drink pepermuntthee:

Het is geen misverstand dat veel restaurants pepermuntsnoepjes na het eten aan de gasten aanbieden - pepermunt is een verteringshulp. Maak een pepermuntthee klaar, anders zet je pepermuntblaadjes op water of anders groene thee.

Bekijk meer:  Abs workout voor platte buik

5. Eet meer vezels:

Bestemd voor elke 10 gram vezels die je dagelijks gebruikt, zal je maag ongeveer 4 procent minder vet bevatten. Gelukkig zijn er aangenamere gewoonten om je vezel een boost te geven dan een doos met zemelen af ​​te schaven: 2 appels, een halve kop pinto bonen, 1 artisjok en anders 2 kopjes broccoli bieden allemaal 10 gram buikafvlakkingsvezel per stuk.

6. Neem Ginger op:

Gember helpt uw ​​maag-darmkanaal te kalmeren en kan helpen om een ​​opgeblazen gevoel te verminderen. Doe een aantal verse, fijne gember in je groene thee en kook anders een aantal hakstukjes van de wortel om gemberthee te maken.

1

7. Gekleurde groenten:

Groenten zijn rijk aan mineralen en bevatten weinig calorieën die volledig worden gebruikt om de buik vlakker te maken. Groenten zoals kool, tomaten, broccoli, spinazie, erwten en bonen zijn allemaal rijk aan mineralen en bevatten geen vetstoffen. Als alternatief voor het koken van groenten met veel olie plus kruiden, ga voor opwarming van de groenten door een beetje olijfolie, anders zonnebloemolie.

Bekijk meer:  Oefeningen voor een platte maag

8. Kruidige citrusvruchten:

Vruchten vergelijkbaar met sinaasappel, kiwi, citroen, mandarijn, verse limoenen dienen als uitstekende vetverbranders. Citrusvruchten zijn rijk aan vitamine C, die zowel het metabolisme als het vetgehalte sneller verhoogt in vergelijking met extra fruit. Zodra je een regel voor gewichtsverlies hebt vastgesteld, eet je citrusvruchten door veel andere vetverbrandende vruchten die lijken op appel, druiven, watermeloen en aardbeien voor snelle resultaten.

9. Push-up staking:

Verkrijgen op de grond in een push-up positie en leg je handen dus ze zijn 2 centimeter breder dan je schouders. Houd je voeten op hun plaats, loop je handen zover mogelijk weg en loop dan achteruit. Voer 10-12 herhalingen uit. voor extra uitdaging kun je één been eerder optillen dan wanneer je je handen uittrekt plus terug.

10. Klimtouw:

Ga zitten met je benen uitgebreid voor je en je voeten verdreven in een V-positie. Ontmoet je tenen. Deel je kernspieren en draai je ruggengraat in een C-curve. Pak je armen omhoog en verschuif ze, als je bij elk reikwijdte een touw huurt. Voer 20 reikt bij elke arm.

Bekijk meer: Hoe Flat Tummy te krijgen in 10 dagen

11. Pindakaas:

Een portie pindakaas heeft 2 gram vezels en 8 gram eiwit, op zijn top van buikverbrekende enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Betrek pindakaas in uw dieet om thuis een platte buik te krijgen.

Conclusie: er zijn veel manieren om de maag plat te maken, maar de beste manier om de maag plat te maken is door onze bovenstaande tips te volgen, want die zijn in natuurlijke en gezonde omstandigheden..

Afbeeldingsbron: sluitervoorraad

1

Leave a Reply

− 4 = 3