13 geweldige voordelen van mosterdolie voor de huid | Stijlen bij het leven

5 0

Kent u mosterdolie? Wilt u de voordelen van mosterdolie voor de huid weten? Zo ja, dan is dit artikel iets voor u. Je moet weten dat de mosterdolie enorm nuttig is voor de huid en dan vaak wordt gerecycled in aromatherapieacties. Tegenwoordig zijn alle personen zeer bewust van de gezondheid en daarom besteden ze duizenden geld aan verschillende producten voor hun huid. De mosterd essentiële olie heeft voordelen om de buigzaamheid te herstellen, vernauwt uw huid en vermindert de tekenen van veroudering. Daarom bespreken we vandaag in dit artikel de mosterdolie voor de huid.

mosterd- oil for skin

De mosterdolie wordt uit de mosterdpitten gehaald. Deze olie wordt gebruikt voor veel medicijnen thuis om verschillende zorgen te geven. Het is eigenlijk ondersteunend voor de gezondheid van uw huid. De etherische oliën irriteren de huid en daarom moet u ze verdunnen met andere olie, en ook een dragerolie herkennen. Aan de andere kant zorgt het voor het topisch besmeren ervan ervoor dat vlekken een proef zijn om te bevestigen dat het allergisch voor u is of niet. Verder moet koud geperste mosterdolie worden gemeten voor plaatselijke toepassing.

Bekijk meer: Mosterdolie voor de haargroei

Voordelen van mosterdolie voor de huid:

Er zijn verschillende voordelen en voordelen van mosterdolie voor de huid. Sommigen van hen zijn als volgt;

1. Gevoelige huid:

Gevoelig Skin

Na het aanbrengen van mosterdolie op de gevoelige huid, onzekerheid, ontwikkel je op dat moment eventuele zweren of troeteligheid van katoenen doek ondergedompeld in ijskoud water op dat moment gewoon breken met behulp van de olie. Vergeet niet dat mosterdolie niet rechtstreeks op de huid mag worden gerecycled, zoals dat de huid gevoelig is en de olie warm van aard is. Het elimineert al het vuil van je huid.

2. Borstmassage:

Borst bust massage

1
 • Meng 10 druppels mosterd-essentiële olie in de druivenpitolie.
 • Masseer zachtjes met olie op je borst in stijgende en sferische bewegingen een beetje dan wrijf in de richting waarin de huid hangt, want het helpt de huid strakker te maken.
 • Onderdak met een handdoek of gebruik een verwarmingskussen gedurende ongeveer 20 minuten.
 • Verwijder resterende olie door een katoenen bal gedrenkt in een warm samentrekkend middel.

3. Treat The Pimples:

Verminderen pimples acne

 • Verhit een beetje mosterdpitten in een liter kokosolie, huur het afkoelen plus laat dit mengsel uitlekken.
 • Begin ook smeren op het gezicht om de huidskleur te verminderen en vlekken te verwijderen.

4. Lichaamsmassages Olie:

Lichaam Massage

Deze olie wordt uitgebreid gerecycled als massageolie voor het lichaam. De mosterdolie biedt de juiste voeding voor de huid plus veel personen zoals zijn parfum als prima.

5. Gladde gezichtshuid:

Van toepassing zijn mustard oil for face

Wrijf een mengsel van kokos en mosterdolie op je gezicht, en masseer het deel gedeeltelijk in bollen, pauzeer gedurende 5 tot 6 minuten en wrijf op dat moment zachtjes je gezicht door een vlak en vochtig katoenen materiaal om de gezichtshuid glad te maken.

6. Voor donkere vlekken:

Bruin Spots on Skin

 • Deze methode helpt bij het verwijderen van donkere vlekken.
 • Meng grammeel, citroensap, yoghurt en mosterdolie om een ​​pasta te maken.
 • Zowel op gezicht als hals aanbrengen. Laat het gedurende 20 minuten op dat moment schoon door water.

7. Stralende huid:

krijgen radint sin

 • Mix mosterdolie in wrongel, besan of Bengaals grammeel, plus zeldzame druppeltjes citroenvloeistof.
 • Verspreiding over dit gezichtsmasker bracht het gezicht in orde en liet het 10 tot 15 minuten staan.
 • Wassen met ijskoud water. Zorg ervoor dat deze twee keer of driemaal per week een natuurlijke huid krijgt.

8. Cure Contagions and Rashes:

luier rash

Mosterdolie is werkzaam bij het hanteren van roodheid en huidvervuiling vanwege zijn antibacteriële en schimmelbestrijdende bezittingen. Daarom beschermt het uw huid tegen jeuk, dorheid en eentonigheid. Als je je huid wilt stimuleren en spoelen, moet je je lichaam masseren met behulp van mosterdolie om de bloedbeweging te verhogen. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert daardoor de wallen bij de huid en maakt een snelle rustgevende snee en verwondingen mogelijk.

Bekijk meer: Arganolie voor de huid

9. Suntan Lotion:

sunblock - tan

Aangezien mosterdolie hoge niveaus van vitamine E, C en dichte consistentie met zich meebrengt, helpt het om je huid te beschermen naast de wrede infrarode stralen plus andere onzuiverheden, en dus huidaandoeningen te vermijden. Vitamine E remt zowel veroudering als rimpels die ook als zonnekap presteren.

10. Moedigt zweetklieren aan:

Mosterd oil

Het verbruik en de toepassing van de mosterdolie inspireert de zweetklieren naast de afgifte van de stoma's in de huid. Er is dus niet alleen een verlaging van de lichaamstemperatuur, maar ook een eliminatie van ongewenste zouten, water en toxines, waargenomen.

Bekijk meer: Ricinusolie voor het bleken van de huid

11. Vochtinbrengende lippen:

droog skin - moisturizer

Als je mosterdolie op de lippen aanbrengt, is het beter om gekloofde lippen te genezen. Oefen 1 of 2 druppeltjes van de olie op je navel eerder naar bed, om gekloofde lippen weg te gooien. Dit is een oude remedie om je lippen te verzorgen.

12. Huidverbleking:

Gezond skin 2

Geef opdracht om je gezichtshuid vlak te maken, smeer een combinatie van kokosolie en mosterdolie op je gezicht en masseer het deel in cirkels van 5 tot 6 minuten. Laat het een kwartiertje staan ​​en was het dan af. Wrijf zachtjes over je gezicht door een plat en nat katoenmateriaal. Deze inspireren lichaamsvloeistof of bloedstroming, waardoor uw huid minder wordt en u geen pukkels krijgt.

13. Uw huid verbeteren:

Perfect clean skin glow

Als je je huid wilt verfraaien, gebruik dan mosterdolie om je huid glanzend te maken. De mosterdolie en je zou kunnen denken aan zijn vette textuur, maar de mosterdolie biedt een delicate lift in de levendigheid van de huid.

Bekijk meer: Is kokosolie goed voor de huid

1

Leave a Reply

19 + = 28