13 sensationele foto’s van Johnny Depp zonder make-up | Stijlen bij het leven

1 0

Johnny Depp zonder make-up is een van de legendes van de Hollywood-industrie en heeft absoluut een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen denken over acteren. Met enkele van zijn rollen in de piraten van de Caribische films, Edward scissor handen en nog veel meer heeft Johnny de wereld een aantal van de meest geliefde personages van de Hollywood-industrie gegeven waarvan een van de beruchte Captain Jack Sparrow uit de films Pirates of the Caribbean . Johnny Depp vindt dat alle acteurs en actrices tijdens zijn films nogal vaak make-up moeten gebruiken om te passen in de rol die hij speelt, maar de waarheid is dat Johnny, in tegenstelling tot alle andere beroemdheden, niet te veel make-up hoeft te gebruiken en eigenlijk tegen het gebruik van make-up, omdat hij gelooft dat het gebruik van make-up alleen de eigenschappen en de huid van een persoon beschadigt.

Beste foto's van Johnny Depp zonder make-up:

Bekijk enkele van de beste Johnny Depp-afbeeldingen zonder make-up selfie.

1. Voorbereiden om te spreken:

13 sensationele foto's van Johnny Depp zonder make-up | Stijlen bij het leven

Johnny ziet eruit alsof hij helemaal klaar is om de menigte aan te spreken. Hij zag er geweldig uit voor zijn leeftijd en we houden van de manier waarop hij experimenteert met zijn haarstijlen, bril en oorknopjes. Een persoon zoals Johnny die voorbereidingen treft om te spreken, we zijn allemaal oren voor hem! Met zulke moordende blikken is hij zeker een hartverzaker.

2. Feesttijd:

13 sensationele foto's van Johnny Depp zonder make-up | Stijlen bij het leven

Johnny laat geen middel onbeproefd over om zich geschikt aan te passen voor elke gelegenheid. Hij zag er cool uit op deze foto, met een hoed, nerdy bril, geruit hemd en een sjaal. De acteur was vrij van make-up en zijn van nature goede huid scheen onder het flitsende licht van de camera's.

3. De Weirdo:

13 sensationele foto's van Johnny Depp zonder make-up | Stijlen bij het leven

Johnny houdt ervan om vaak met haar uiterlijk te experimenteren. Of het nu op het scherm of buiten het scherm is, deze acteur probeert graag verschillende rollen uit. Deze foto onthult de vreemde kant van Johnny, waar hij lange, gescheiden haarstijl en nerdy bril droeg. Hij had een zeer minimale make-up en liet zijn van nature vlekkeloze huid zien.

4. Selfie met fan:

13 sensationele foto's van Johnny Depp zonder make-up | Stijlen bij het leven

Wanneer Johnny Depp op een plaats aankomt, trekt hij de menigte aan als een magneet. Zijn charmante persoonlijkheid en vriendelijke houding maken hem bij iedereen populair. Johnny neemt deze selfie-foto met een van zijn fans, die leek op de top van de maan. Johnny zag er heel natuurlijk uit, maar charmant op deze foto.

1

5. Dapper Look:

Johnny Depp without Makeup 1

Van Johnny Depp is bekend dat hij enkele van de beste looks in het boek haalt zonder make-up te gebruiken en deze foto is net als alle anderen anders dan andere keren waardoor hij de uitstraling heeft die veel mannen sterven om te bereiken. Zijn natte look haar, ijsblauwe bril scheiden hem van de rest van de stervelingen.

6. De kunstenaar binnenin onthullen:

Johnny Depp without makeup 2

Johnny Depp Geen make-up staat erom bekend er goed uit te zien op set en op set zonder het gebruik van extra make-up. Zoals je kunt zien is dit plaatje uit de set genomen en toont de Johnny er altijd goed uit met een gelijkenis met zijn looks op set en zelfs off set.

7. De Don:

Johnny Depp without makeup 3

Johnny heeft altijd geprobeerd om ruige looks neer te zetten die ervoor zorgen dat de harten van zijn fans verslaan wanneer hij op de camera en zelfs buiten de camera staat, maar deze foto is uniek op zijn eigen manier omdat hij Johnny Depp zonder make-up vangt met een fris, schoon geschoren gezicht.

Bekijk meer: Justin Bieber zonder make-up

8. The Perfect Gentleman:

Johnny Depp without makeup 4

Deze close-up foto van Johnny is een waar bewijs van het feit dat deze acteur een absolute hartenbreker is en zoals je kunt zien is er geen spoor van make-up op zijn gezicht te zien dat Johnny geen extra make-up nodig heeft om er goed uit te zien.

9. Nerdy Man:

Johnny Depp without Makeup 5

De make-up van Johnny Depp heeft ook de nerd-look geprobeerd, waar hij al heel wat evenementen heeft gedaan met een bril. Hoewel de blik niet zo veel op mensen groeide als zijn ruige uiterlijk, slaagde hij er toch in de show te stelen. Hij experimenteert weer met zijn bril en koos deze keer voor een nerdy paar.

10. Coole kerel:

Johnny Depp without makeup 6

Zoals je op deze foto kunt zien, geniet Johnny van een normale dag uit, toen deze openhartige foto van hem werd genomen, die laat zien hoe stijlvol deze man eigenlijk is. De crèmekleurige blazer met een wit overhemd doet hem er uitzien als een perfecte heer. Johnny koos voor een puntig haar waar we helemaal gek op zijn.

Bekijk meer: Harry Styles Geen make-up

11. De ruwe look:

Johnny Depp without makeup 7

Een van de meer bekende looks van deze Hollywood-hunk, de ruige look is een van de meest stijlvolle looks van deze acteur die hem het grootste deel van zijn leven sport. Hij zag er knap uit in deze outfit. Het lijkt erop dat Johnny zijn duistere kant aan het publiek wil onthullen.

12. Gepassioneerde ogen:

Johnny Depp without makeup 8

Johnny probeert zo natuurlijk mogelijk te gaan en het maakt niet uit of hij op het scherm staat of niet voor Johnny Depp, het is heel belangrijk om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien met een pak en accessoires. Hij ziet er heel slim en knap uit in deze zwarte blazer. Hij experimenteerde ook met zijn meervoudige oorringen.

13. Cool Club Look:

Johnny Depp without makeup 9

Johnny voelt dat make-up je alleen maar goed maakt voor een bepaalde tijd en je uiterlijk totaal verpest. Deze Hollywood-hunk is nogal de looker en is de hartenbreker van vele dames over de hele wereld met zijn zachte en ruige uiterlijk.

Bekijk meer: Varun Dhawan zonder make-up

Johnny Depp is altijd iemand geweest die alles heeft geprobeerd en als je naar zijn lichaam kijkt, zie je een aantal tatoeages die zijn lichaam bedekken, maar als het op make-up aankomt, probeerde Johnny Depp zo veel mogelijk weg te blijven van de kwestie, omdat volgens wat hij zei make-up is hard voor de huid. Ondanks het dragen van lagen make-up voor zijn uitdagende rollen in de films, is Johnny een ander persoon buiten. Trek zijn lagen make-up af om de sensationele mens binnenin te onthullen. We hopen dat je deze geweldige Johnny Depp No Makeup Selfie-foto's leuk vond.

1

Leave a Reply

11 + = 14