15 Awesome Craft Ideas voor Teen Girls 2018 | Stijlen bij het leven

2 0

Meisjes zijn dol op knutselen en ze blijven zo nu en dan een of ander handwerk doen. Er zijn veel doe-het-zelf-knutsels voor meisjes die heel gemakkelijk te doen zijn. Er zijn ook veel knutselideeën voor meisjes die gemakkelijk te maken zijn,

Beste hobbyideeën voor tienermeisjes in 2018:

Laten we eens kijken naar enkele van die top 15-knutselideeën voor meisjes die in de tienerleeftijd zitten,

1. Slipper Crafts voor meisjes:

Pantoffel Crafts for Girls

Dit is het meest voorkomende vaartuig dat kan worden gedaan. Dit is een complete meisjesschool die eenvoudig en gemakkelijk te maken is. Er zijn veel dingen die gedaan kunnen worden met de slippers, zoals je knoppen of glitters kunt toevoegen. Deze één slipperboot is een goede keuze voor je normale gebruik. Gebruik wat overbodig spul bij u thuis en krijg handig knutselmateriaal voor uw slippers. Je zult ook hulp van je moeder krijgen.

2. Bewerkte bloemen:

Crafted Flowers

Het maken van bloemen is een ander creatief meisje dat op veel manieren wordt gedaan. U kunt papieren bloemen of stoffen bloemen krijgen. Deze kunsten en ambachten worden vaak gemaakt door meisjes en zijn een eenvoudige manier om te doen. Die meiden die ervaring hebben met handgemaakt knutselen, proberen vervolgens verschillende soorten bloemvormen en -groottes; het geeft ook een mooie look op het vest.

3. Wanddecoraties:

Muur Decorations

Als het gaat om wanddecoraties zijn er veel opties die kunnen worden gedaan. In dit geval kunt u een eenvoudig, decoratief doekstuk hebben dat niet zo moeilijk te maken is. Hartvormige decoratie in verschillende kleuren geeft een koel effect op de muur.

4. Dromenvangers:

Droom Catchers

Dit is het trending girl-vak dat door iedereen geliefd is. Het maken van een dromenvanger is niet zo moeilijk en ook een interessante tijdrovende bezigheid voor meisjes. Meisjes kunnen dit op de deur van hun slaapkamer hangen, het geeft ook een mooie uitstraling aan deur en kamer.

1

5. Leuke tassen:

Schattig Bags

Een ander knutselidee voor tieners is het maken van tasjes. Elke tiener heeft misschien genoten van het maken van een tas. Er zijn veel manieren waarop je het kunt naaien of er iets op naaien of iets op plakken. Je kunt je handgemaakte tasambachten op elke e-commerce winkel verkopen; je kunt klanten voor je ambachtelijke idee maken.

6. DIY Mirrors:

DIY Mirrors

Het is de wens van elke meid om een ​​prinsesspiegel te hebben. En dit zijn de meest voorkomende kunsten en ambachten voor meisjes. Versier gewoon de spiegel met alles wat je maar wilt, zoals gebroken spiegels, knopen, papier snijden, enz. Als je een je favoriete kleine spiegel hebt, pak dan wat kant en kunstbloemen om je spiegel te versieren, kant geeft aanstekelijke look en bloemen geven meisjes een zachte uitstraling spiegelen.

7. Papieren sieraden:

Papier Jewelry

Dit zijn nog een ander gemeenschappelijk handwerk voor jonge meisjes. Wie houdt er niet van sieraden gemaakt van papier? Ik ben er zeker van dat we dit allemaal eerder hebben moeten doen en er vrijwel van hebben genoten. Deze is kunstmatig gemaakt, zodat je dit vaartuig ook kunt gebruiken voor vriendenpartijen; je kunt ook bulk-papier Jewelries maken voor je vrienden.

8. Butterfly windgong:

Vlinder Wind Chimes

Wie houdt er nou niet van een windvanger? En er zijn veel manieren waarop een windgong gemaakt kan worden. En dit wordt met plezier gemaakt door elk meisje. Dit is ook een ambachtelijk artikel voor meisjes dat te gebruikelijk is om te maken. Deze ene eenvoudige kunst en knutselideeën voor tieners, maar ook niet te zwaar, als je een goede creativiteit hebt, probeer dan dit patroon van ambacht voor je huis.

9. Glasmozaïek:

Glas Mosaic

Glaskunst is geweldig om te maken en is nooit saai. Er zijn verschillende dingen die met glas gedaan kunnen worden. U kunt zelf een fotolijstmozaïek of een spiegellijst maken. Je kunt dit aan de muur hangen in je huis of je kunt dit gebruiken voor informele feestjes, het laat het licht schijnen in de nacht.

10. Bedelarmbanden:

betoveren Bracelets

Dit kan het meest gebruikte handwerk zijn van elk meisje. Het maken van een bedelarmband is niet moeilijk en er zijn veel manieren waarop je het kunt maken. Het is een perfect idee van knutselen voor tieners omdat ze dol zijn op het idee van tienerarmbanden.

Bekijk meer: Verjaardagskunst en -nijverheid voor kinderen

11. DIY kettingen:

DIY Necklaces

Dit is nog een doe-het-zelf idee voor meisjes die het moeilijk vinden om kettingen te maken. Het is heel gemakkelijk te maken en er zijn verschillende manieren waarop het ook kan worden gemaakt. Je kunt je kleine babymeisje verrassen, deze handgemaakte ketting of hanger geeft je kinderen een zachte uitstraling.

12. Wollen cups:

Wollen Cups

Dit is een ander soort vaartuig, het is wollen. Dit soort vaartuigen kan worden gemaakt door meisjes die enige interesse hebben in naaien. Die meiden die in een hostel verblijven wanneer ze een vrije tijd krijgen van hun studie en andere activiteiten, kunnen die tijd dit soort ambachten doen.

Bekijk meer: Handafdruk Craft Ideas

13. Designer-onderzetters:

Ontwerper Coasters

Dit vaartuig is iets anders en toch creatief. Het is ook erg handig. Wat je moet doen is gewoon schilderen of iets op de onderzetters plakken en daar heb je alle soorten achtbanen die je nodig hebt. Dit zal nuttige ambachten zijn terwijl gasten thuis komen, je krijgt goede reacties op je handgemaakte dit ambachtelijke idee.

14. Designer-magneten:

Ontwerper Magnets

Meestal maken mensen koelkastmagneten en er zijn verschillende manieren waarop je wat kunt maken. Er zijn designermagneten of eenvoudig die iedereen leuk vindt. Deze zijn ook zo visueel transparant.

Bekijk meer: Clock Art and Craft Ideas

15. DIY Designer Bowls:

DIY Designer Bowls

Dit is weer een cool doe-het-zelf-handwerk voor tieners dat zo trending is. Het kan heel gemakkelijk worden gemaakt en er zijn ook tutorials voor begeleiding. Deze zien er goed uit in een eetkamer of hal als een perfecte designerschaal. Meisjes kunnen dit ambacht uitproberen door hun eigen creativiteit en ze kunnen deze gebruiken voor hun reguliere spullen.

Er zijn veel meisjesambachten die gemaakt kunnen worden, sommige zijn gemakkelijk en sommige zijn een beetje lastig, het hangt ook af van welk niveau je dit wilt uitrekken. Al deze ambachten zijn geweldig om te maken en zijn de beste knutselideeën voor jonge meisjes, probeer ze uit.

1

Leave a Reply

+ 25 = 34