15 Beste Eminem tattoo ontwerpen en betekenissen | Stijlen bij het leven

2 0

Marshall Bruce Mather's III, ook bekend als Eminem, is een van de meest erkende en getalenteerde rappers ter wereld. Hij is niet alleen een rapper maar een schrijver, producent en acteur van liedjes. Hij won verschillende prijzen en is beoordeeld als een van de grootste kunstenaars aller tijden. Hij heeft miljoenen en miljoenen fans over de hele wereld en mensen hebben zijn werk in de loop der jaren enorm gewaardeerd en gewaardeerd. Niet alleen zijn talent, maar ook zijn tatoeages zijn enorm gevraagd. Elk van hen heeft een speciale betekenis in zijn leven. Enkele van de beste Eminem-tattoo-ontwerpen tot nu toe zijn in de volgende paragrafen geschreven.

Eminem Tattoo

Afbeeldingen van Eminem's Tattoos:

Ben je op zoek naar goede tattoo-ontwerpen van Eminem, gerangschikt door fans van Sexy star en van body art? Nou, hier is de weg waar je het Eminem tattoo-ontwerp kunt vinden, wat betekent dat je droomt! Lees verder en ontdek de nieuwste Eminem-tatoeage die bij je wens past!

1. Eminem Zombie Tattoo:

Eminem-tattoo-design-Eminem-zombie-tattoo

Veel fans zijn geïnteresseerd in het dragen van Eminem nieuwe tattoo, en een van de dichtbevolkte tatoeages is Zombie-tatoeage die werd gedragen door verschillende mensen van verschillende leeftijden. Misschien zal je het leuk vinden als je deze tatoeage begrijpt, omdat het inkten op je lichaam anders zal zijn dan bij de gewone foto's, omdat dit je droom waar zal maken. Deze tatoeages zijn geïnkt met donkere kleuren die de enge sfeer geven aan de kijkers, maar terwijl je dit op je lichaam laat tatoeëren, zorg je ervoor dat het je zelfverzekerd en lef geeft.

2. Wrist Tattoo met Eminem's Slim Shady 3rd Album:  

Eminem-tattoo-design-pols-tattoo-met-Eminems-slim-shady-3-album

Slim duister was het eerste nummer van Eminem dat de nummer één positie in het Verenigd Koninkrijk bereikte en het won meerdere prijzen en een Grammy Award voor de beste solo-uitvoering. Deze Eminem-tattoo-ideeën vertegenwoordigen het plezier van het winnen van de prijs voor een slank, duister album van Eminem. Deze tatoeage is gemaakt door een die-hard fan van Eminem. Het was geïnkt met een donkere zwart gearceerde kleur, en ook multi-color inkten kunnen ook worden gebruikt voor de tatoeages. Deze donkere zwart gearceerde inkt geeft een unieke uitstraling.

Bekijk meer: Armband Tattoo Betekenissen

1

3. Eminem Tattoo in het lichaam van zijn fan:

Eminem-tattoo-in-zijn-fans-body

De bovenstaande tatoeage wordt gedragen door een van zijn fans als een eerbetoon aan de hiphopnummers van Eminem die spreken over liefde, rebellie, liefdesverdriet en jeugdangst. Fans van Eminem vermaakten zich met een van zijn tatoeages, waaronder een aantal van zijn tattoo-citaten, en liedteksten uit liedjes. Als je een soort bent die een Eminem-tatoeage wil, ga dan met elke eigenaardige stijl van tatoeage die hij op zijn lichaam had.

4. Eminem's Face Tattoo For Celebration:

Eminem-tattoo-design-Eminems-face-remixed-image-tattoo-for-viering

De geremixte tatoeage van Eminem is gedaan als de weergave van zijn slanke, duistere album dat is geremixt en is genoemd als "The Hills", en deze video is nog meer een voorbeeld van die fir. Dit kan een groot hitalbum zijn onder alle nummers van de Eminem. Deze tattoo biedt de geremixte look van het originele gezicht van Eminem dat gerelateerd is aan de remix van het album Slim Shady. Deze tatoeage is geïnkt met bruinachtige rode kleur en dit kan worden getatoeëerd in de hand van de Eminem-waaier, wat de unieke uitstraling geeft.

5. Water kleur Eminem Tattoo met zijn foto afgebeeld:

Eminem-tattoo-design-waterverf-Eminem-tattoo-met-zijn-foto-afgebeeld

Deze esthetisch lichaam aquarel tattoo lijkt op abstracte inspiratie. Deze waterverftattoo die van de tatoegering inktt is weinig donkerder dan normale tatoegeringslijnen aangezien dit een trillende blik geeft. In dit tattoo-ontwerp is het gezicht van Eminem op de rug van zijn ventilator aangebracht; dit kan kunst zijn met multi aquarel inkt. Contrasterende kleurencombinaties worden gebruikt voor het ontwerpen van deze tatoeage en de achtergrond van deze tatoeage is geïnkt met Eminem-gezichtshemel met boom en geeft een unieke look in vergelijking met andere tattoo-ontwerpen.

Bekijk meer: Steenbok-tatoeages voor vrouwen

6. Eminem Tattoo of His Daughter:

Hailie Jade Eminem Tattoo

Eminem's dochter Hailie Jade is erg dierbaar voor hem. Hij kreeg haar naam geïnkt op zijn arm kort na haar geboorte op Kerstmis in het jaar 1995. Hij is verticaal getatoeëerd, heeft een heel dun lettertype en is van de elleboog tot de pols ingeschreven. Deze tatoeage is erg belangrijk voor hem omdat het stond als een teken van liefde en genegenheid voor zijn dochter. Het is een van de beste tattoos van Eminem.

Bekijk meer: Tattoo Designs en Betekenissen

7. Eminem Proof Tattoo lettertype op de arm:

Bewijs Eminem Tattoo

Dit tatteerbewijs is gemaakt in het jaar 2006 in de maand april. Het is gemaakt ter nagedachtenis aan Eminem's beste vriend Proof die werd neergeschoten. De naam "Proof" is op zijn onderarm geschreven in een verticale positie met vlammen eromheen. Het was een eerbetoon aan zijn beste vriend, iemand die een speciale plaats in zijn hart had. Dit is een van de geweldige tattoos van Eminem.

8. Eminem's Tribal Armbandentattoo:

Tribal Bracelet Eminem Tattoo

De tribalarmbandentattoo is een van de beste die door Eminem is gemaakt. Het is een heel eenvoudig en net ontwerp, bevindt zich aan zijn linkerpols en heeft geen betekenis of symbool. De tatoeage pronkt met de geweldige smaak van Eminem en complimenteert zijn keuzes.

Bekijk meer: Celtic Tattoos-afbeeldingen

9. Slit Me Eminem Tattoo on Right Wrist:

Spleet Me Eminem Tattoo

De Slit Me Eminem Tattoo is geïnkt aan zijn rechterpols. De tatoeage zegt eenvoudig "Slit Me" met een wijzende onderstreping die de richting naar de pols aangeeft. Het gebruikte lettertype is Latijn Engels en staat voor een betekenis van het verleden van Eminem, zijn gestoorde leven en zelfmoordneigingen.

10. Eminem D Font Tattoo op de rechterarm:

D Eminem Tattoo

De "D" Eminem Tattoo staat voor Dirty Dozen, de bemanningsnaam van Eminem. De tatoeage is op beide armen gegraveerd. De rechterarm heeft 'D' erop.

11. Eminem Uncle Ronnie R.I.P Sleeve Tattoo:

Ronnie R.I.P Eminem Tattoo

Deze tatoeage is gemaakt door Eminem nadat zijn oom Ronnie in 1991 overleed. Het is vrij groot in omvang als het begint vanaf zijn schouder en eindigt aan zijn pols. De tatoeage ziet er erg artistiek uit als het beeld van een enorme paddestoel met een schedel erin, omringd door gebouwen.

12. Rot in Pieces Eminem Tattoo op maag:

Rot in Pieces Eminem Tattoo

De Rot in Pieces Eminem-tatoeage was op zijn navel geïnkt. Dit werd gedaan toen Marshall een moeilijke fase doormaakte met zijn vrouw Kim. De tatoeage toont een open graf met Kim's naam geschreven op de grafsteen. Dit staat als weerspiegeling van de gedachten van Marshall; hoe hij was gevallen toen Kim hem verliet.

13. 12 Eminem Tattoo aan de linkerkant:

12 Eminem Tattoo

Het getal 12 is ingeschreven op de linkerarm van Eminem. Dus wanneer hij zijn hand bij elkaar voegt, met D geschreven op één pols en 12 geschreven op de andere staat het als D-12. Dit is inderdaad een geweldig idee voor het maken van tatoeages.

14. Eminem Eyes Tattoo:

Eminem-ogen-tattoo

Eminem's tattoo body art omvat een portret van zijn vriend en zijn ogen getatoeëerd op zijn armen. Deze rapster heeft ook een eerbetoon gebracht aan zijn levensvriend door zijn ogen op zijn bovenarmen te laten drukken en door andere tattoo-afbeeldingen die de strijd zijn levensecht symboliseren..

15. Hailie Jade en Bonnie & Clyde Tattoo on Arm:

Hailie Jade and Bonnie & Clyde Tattoo

Deze tatoeage is een portret van Eminem's dochter Hailie met prachtige rozen eronder en ook de woorden Bonnie en Clyde die hij aan haar had opgedragen.

Eminem veroverde stormenderhand de muziekwereld met de release van zijn bekende debuutalbum; De Slip Shady LP en de hitsingle die "My Name Is" is. Eminem werd door fans algemeen beschouwd als een van de grootste rappers aller tijden en vandaag eren Eminem-tatoeages de mensen in zijn leven die erg belangrijk voor hem zijn en herinneren hem eraan hoe ver hij is gekomen in de entertainmentindustrie. Momenteel heeft Eminem minimaal 15 tatoeages, elk met een eigen betekenis of een herinnering.

Hierboven vindt u de gedetailleerde informatie en voorbeeldfoto's van Eminem's tatoeages inclusief zijn nieuwste toevoegingen en niet alle tatoeages werden door dezelfde kunstenaar gedaan, maar voor zover ons bekend waren de grotere zoals de Hailie Jade-portretten en oom Ronnie klaar door de tattoo artiesten Mr. Cartoon. Eminem heeft meerdere malen de krantenkoppen gehaald door veel nieuwe tatoeages aan zijn collectie toe te voegen.

1

Leave a Reply

60 − 57 =