15 Beste Joker Tattoo Designs en Betekenissen | Stijlen bij het leven

3 0

Joker was oorspronkelijk synoniem voor clown. De grappige rode besnuffelde karakters die bedoeld zijn om iedereen aan het lachen te maken. Maar sinds de Batman-serie als comics en films uitkwam, roept het woord 'joker' in ieders gedachten maar één beeld op, Heath Ledger, die zijn ongelofelijk verbluffende prestaties in de donkere ridder geeft. Zelfs als je heath ledger niet ziet, zie je zeker de joker, de aartsvijand van Batman. Joker-tatoeages sportten dus scènes uit het duel tussen Batman en Joker. Bepaalde innovatieve variaties kunnen in deze ontwerpen worden aangebracht, maar het zijn voornamelijk heath ledger of andere jokers uit de Batman-strips en -films.

grappenmaker tattoo designs

Geweldige Joker-tatoeages Ontwerpen met foto's:

De joker-tatoeages zijn altijd oogstrelend geweest voor de mensen in de buurt. De verschillende soorten tatoeages helpen om de gevoelens of houding uit te drukken die iemand in zijn levensstijl draagt. Hier zijn de beste joker tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen, samen met de betekenissen en afbeeldingen.

1. Girl Joker Tattoo Design:

best-joker-tattoo-design-and-meanings12

Deze joker-tatoeages voor vrouwen zijn ook heel trendy bij mannen. Dit soort tatoeages voor jokers dragen het beeld van hoe de persoon eigenlijk is. Je kunt het gezichtstype kiezen zoals je wilt, dat wil zeggen grappig, verdrietig, eng, slecht, blij, onderhoudend enzovoort. In plaats van heldere kleuren te gebruiken, worden koele kleuren vooral gebruikt met donkere highlights. De girly joker-tatoeage met droevige of enge uitdrukking is de laatste jaren erg populair. De meisjes dragen deze tatoeage over het algemeen op hun been, rug, schouder en taille.

2. Jester Joker Tattoos Ontwerp:

best-joker-tattoo-design-and-meanings11

Dit soort jokergezichtstatoeage heeft een lange geschiedenis. Ze staan ​​bekend als de grappenmaker. Ze worden gedragen door mensen die graag grappen spelen, en vol plezier zijn. De hoofdattractie van deze tatoeage is de stoffen hoed met drie rondhangende belletjes en de brede glimlach die de mond wijd opent van oren naar oren. De donkere ogen en de tanden die uit de brede mond gluren met een heldere witte kleur dragen bij aan de fijne afwerking.

Bekijk meer: Maan-tatoeages voor mannen

1

3. Joker Dragon Tattoo op volledig lichaam:

joker-dragon-tattoo-on-full-body

De draak is een symbool van kracht en kracht. Daarom is deze betekenis voor jokertatoegering kracht, adeldom en magie. Deze tatoeage toont de kracht van de persoon die de tatoeage draagt. Dit kleurrijke joker-draken tattoo-ontwerp is zeer aantrekkelijk voor de worstelaars, militanten, legermannen enz. Deze tatoeage kan ook worden gemaakt met donkere zwarte inkt met grijze tinten. Dit kan ook een symbool zijn van magische en spirituele kwaliteiten. Dit soort joker-tatoeages worden op grote schaal gedragen op de rug, onderrug en borst omdat het een breed gebied geeft.

4. A Laughing Joker Face Tattoo voor Heren:

EEN laughing joker face

Een jokergezicht met een angstaanjagende lach is ook een uitstekende keuze. Je kunt kleur toevoegen aan dit tattoo-ontwerp of het laten inkruisen in gewoon oud zwart. Hoe dan ook ziet het er goed uit. De belangrijkste essentie van het ontwerp is het kwaad dat druipt van de lach van de joker. Het gezicht van de joker is ook behoorlijk geïnspireerd door de schedeltatoegering. De rode kleur voor de ogen maakt het er gevaarlijker uitzien. De groene en rode combinatie van de hoed draagt ​​bij aan de slechte uitstraling.

5. Een Joker Card-tatoeage bij de hand:

EEN joker card

In plaats van het gezicht van de joker kun je je ontwerp maken met behulp van een jokerkaart. Je kunt de ellende van de joker naar boven halen door de joker op je kaart een pijnlijk karakter te maken in plaats van een vrolijke. Dit type tatoeage is geïnspireerd op de kaarten, dus de schoppen. Deze tatoeage past het best op de arm, maar is ook gemaakt op de rug, benen en de onderrug. Dit is een van de eenvoudigste tattoo-ontwerpen voor joker voor mannen die graag kaarten spelen.

Bekijk meer: Taurus Tattoo Betekenis

6. Joker en Harley Quinn Tattoo:

grappenmaker and Harley Quinn tattoo

Als je een fan bent van de liefdesgeschiedenis van joker en Harley Quinn, dan kun je dat krijgen als je tatoeage. Een afbeelding van de joker die Harley Quinn omhelst met harten op de achtergrond is het perfecte ontwerp voor wat je zoekt. Ondanks het kwaad dat de joker vertegenwoordigt, is dit beeld leuk en in sommige opzichten ook zoet!

7. Joker Phrase Tattoo on Chest:

Waarom so serious

De meest bekende catch-zin van de joker is 'waarom zo serieus?'. Een uniek ontwerp omvat deze frase met zijn woorden zodanig geplaatst dat het het gezicht van de joker vormt! Het ontwerp is zo gecompliceerd als het klinkt, dus je hebt een genie nodig om het te bouwen, maar eenmaal gemaakt ziet het er fantastisch uit! Mensen zullen zich zeker omdraaien en opnieuw naar je tatoeage kijken voordat ze eraan beginnen!

8. Een afbeelding van The Joker With The City Of Gotham Behind It:

Een image of the joker with the city of Gotham behind it

Zoals de strip gaat, is het de legendarische stad Gotham die de grappenmaker plaagt en de Batman beschermt. Dus een ander typisch joker tattoo ontwerp, heeft betrekking op het imago van de joker met de stad Gotham als achtergrond. Je kunt zelfs het Bat-signaal toevoegen om het complete stripboek te bekijken.

9. Een Cartoon Batman en Joker Tattoo:

EEN cartoonish batman and joker tattoo

Je kunt je tatoeage ook grappig maken in plaats van serieus! Maak een cartoonachtige in plaats van een realistische batman en joker. Het ontwerp ziet er misschien schattig uit! Deze tatoeage wordt uitgevoerd door de mensen die nog steeds gehecht zijn aan de cartoons uit de kindertijd. Deze tatoeage trekt vooral kinderen aan en wordt ook door sommigen in de Europese landen uitgevoerd. De kleuren die worden gebruikt in de tatoeage maken het aantrekkelijker.

10. Scary Clown Killer Tattoo op de achterkant van mannen:

best-joker-tattoo-design-and-meanings10

Dit type tattoo-ontwerp voor jokers wordt tegenwoordig trendy onder tattoo-liefhebbers. Dit type clowngezichten kan gevaarlijk gevaarlijk wit of gekleurd zijn. De ogen en de neus zijn eng gemaakt met rondingen. Ze kunnen ook messen dragen of bloederig zijn. Bij donkere schaduwen naast het gezicht, de nek en de schouder, geven ze een prachtig effect.

Bekijk meer: Spider Tattoo Designs

11. De Joker Smile-tattoo op handen:

EEN typical joker tattoo

Dit ontwerp kenmerkt het vervormde gezicht van de joker, die de aartsvijand van Batman is. Deze tatoeage ziet er het best uit als ze gekleurd is en hoewel het niet erg ontmoedigend is, ziet het gezicht van de joker in de tatoeage er niet vrolijk en vrolijk uit. Deze vorm van een joker lijkt heel erg op slecht. De kleuren die worden gebruikt in de tatoeage geven het een unieke uitstraling. Deze tatoeage kan op de armen, de rug en het been worden gemaakt.

12. Heath Ledger Joker Tattoo aan kant:

joker-tattoo-design-ernstige-face

Het gezicht van Heath Ledger is nu op enkele honderden lichamen geïnkt, dus dit ontwerp is niet iets unieks of nieuws. Toch stuurt het elke keer dat je ernaar kijkt een rilling door je draai. het sport het gezicht van Heath Ledger, met een jokerkaart met zijn beroemde jokeruitdrukking helemaal over zijn gezicht. De tatoeage volledig zwart draagt ​​bij aan de charme.

13. Eenvoudige Tribal Joker Tattoo:

best-joker-tattoo-design-and-meanings13

Dit soort joker tattoo-idee is geïnspireerd op de tribale tatoeages. Deze tatoeage van de joker geeft zowel een gelukkig als een slecht gevoel. De glimlach van de joker duidt op geluk, terwijl de ogen en het voorhoofd als geheel slechte tekenen dragen. Deze symbolen worden vroeger door de tribale kaste gebruikt om hun gevoelens te uiten. Deze tatoeage wordt op grote schaal uitgevoerd in donkerzwarte kleur, omdat deze het beste effect geeft in die kleur. Het wordt vooral door mannen gedragen op de rug, schouder en been.

14. Sad Face Joker Tattoo voor Dames:

best-joker-tattoo-design-and-meanings14

Dit tatoeagesontwerp met jokergezicht is tegenwoordig erg trendy. Iedereen kan dit type gezichtstatoeage in verband brengen met het een of ander gevoel van zichzelf. De clowns die in dergelijke tatoeages worden gezien, zijn meestal de Vagebondsclowns. De hobohoed voor dergelijke tatoeages is een belangrijk teken. De ogen van dit soort jokertattoo zijn erg expressief. Om meer toe te voegen, kunnen de ogen worden gevuld met tranen van grijze schaduw. De kleuren die in de tatoeage worden gebruikt, maken het indrukwekkender om aan te trekken. Deze tatoeages worden zeer gedragen op de rug, schouder en borst.

15. The Joker Batman Tattoo Design voor mouwen:

oppasser punching the joker

Joker-tatoeages omvatten meestal vechtscènes tussen Batman en de joker. Mensen die de suprematie van de batman willen vestigen, gaan voor scènes waarbij de joker naar zijn plaats wordt gebracht, terwijl anderen gaan voor waar Batman en niet de joker valt. Een scène waarin Batman de joker slaat en hij wordt hard geraakt, behoort tot de eerste categorie.

De joker tattoo-ideeën worden op grote schaal overgenomen door de mensen in Amerikaanse en Europese landen. Maar de draken joker tattoo designs zijn ook beroemd in de Japanse jeugd. De selectie van de gelaatsuitdrukking, de kleuren en het type clown wanneer deze op de juiste manier wordt gemaakt, kunnen innovatieve ontwerpen bevatten die bij u passen, afhankelijk van uw textuur en kleur. Dus ga naar buiten en probeer vandaag nog een van de tatoeages van de joker uit en druk jezelf uit.

1

Leave a Reply

79 − 75 =