15 beste tattoo ontwerpen en betekenissen | Stijlen bij het leven

3 0

De stier is beschouwd als een embleem van mannelijkheid, hoewel de echte betekenis ervan het verzetten of het verzetten van iemand is. Het bevat connotaties van zowel vrouwelijk als mannelijk en er wordt gezegd dat het vet en scherp is en zacht en delicaat. Enkele van de gemeenschappelijke thema's die worden geassocieerd met stieren zijn kracht en kracht.

bul tattoo designs

In veel religieuze gebruiken en overtuigingen is de stier een weergave van geduld en vruchtbaarheid. Stiertattoos zijn tegenwoordig een enorme modeverklaring geworden. Verschillende accessoires zoals kettingen, neus- en wenkbrauwpiercings zijn een toegevoegde functie geworden voor deze tatoeages. Van de dieren is het de nederige stier die waarschijnlijk het meest gebeurt als je denkt aan tattoo-kunst. Bull tatoeages worden gewaardeerd door zowel mannen als vrouwen omdat het zowel staat voor vruchtbaarheid als voor mannelijkheid.

Betekenisvolle tattoo-ontwerpen van Bulls:

Hier presenteren we verschillende soorten Bull Tattoo Designs met afbeeldingen en hun betekenissen voor zowel mannen als vrouwen zijn opgenomen in de volgende paragrafen.

1. Raging Bull Tattoo Design op arm:

woedend Bull Tattoo Design

De woeste bull-tatoeages zijn enkele van de meest voorkomende stier-tatoeages die vandaag te zien zijn. Ze bestaan ​​meestal uit een boze stier omringd door rode vlammen. Deze rode vlammen staan ​​voor kracht en kracht. Ze zijn erg modieus en stijlvol om naar te kijken. Het wordt over het algemeen gedragen op triceps om de kracht en dodelijke persoonlijkheid te tonen. Het is heel gebruikelijk en erg populair onder mensen die fietsers en leden van de bendetroepen zijn. Dit is een van de meest populaire stierentatoegeringen voor mannen.

2. Bull Fighting Tattoo Designs voor Dames:

stier Fighting Tattoo Designs

Bull Fighting is een essentieel onderdeel van de Spaanse cultuur en is bij veel mensen tot uiting gekomen in de vorm van tatoeages. Het is geschikt voor personen die van gevaar houden. Het toont avonturen in het aangezicht van de dood, onbevreesdheid en wordt gedragen door mensen die er van houden om hun leven op het randje te leven. Deze tatoeages portretteren zelfs dat mannen alles durven te doen als hij het aandurft en elk soort gevaar kan tegenkomen. Hier op de foto zie je de boze stierengevechten met een man-tatoeage prachtig versierd door een kunstenaar op het lichaamsdeel.

1

3. Tribal Bull Tattoo Design op de borst:

Tribal Bull Tattoo Design

Tribal Bull Tattoos is een geschikte tattoo-ontwerpkeuze voor diegenen die op zoek zijn naar een sterke en heroïsche look. Deze tatoeages spreken veel over de aard van de persoon en vertellen ons ook over zijn ideologieën. De stierentattoos zijn uitstekend om naar te kijken, kunnen een groot deel van het lichaam bedekken en zien er het best uit als ze op de borst zijn gegraveerd.

Bekijk meer: Wolf Tattoo Designs

4. Chinese Bull Tattoo Designs:

Chinese Bull Tattoo Design

De Chinese Bull Tattoo Designs hebben extreem exotische uitdrukkingen. Ze zijn erg aantrekkelijk en rijk om naar te kijken. Ze staan ​​symbool voor doorzettingsvermogen, lankmoedigheid, stabiliteit en vastberadenheid. Ze staan ​​ook voor hard werken en materialisme. Degenen die zichzelf een traditionele Chinese look willen geven via hun tatoeage, moeten het Chinese Bull Tattoo Design gebruiken.

5. Blue Bull Tattoo Design:

Blauw Bull Tattoo Design

De blauwe stierentatoegering is hoofdzakelijk voor vrouwen geweest. Het is heel aantrekkelijk om naar te kijken en heeft een heel aparte uitstraling. Het staat als een symbool van bescherming, kracht en eenheid en is door veel vrouwen laat gedragen. Het wordt op schouders of armen gedragen. Vrouwen die deze tatoeage waren, weerspiegelen hun beschermende aard die niet aarzelt om moeilijke beslissingen te nemen in het leven.

6. Black Bull Tattoo Design:

Zwart Bull Tattoo Design

Een zwarte stierentattoo is meestal een zeer boze die altijd klaar staat om te springen. Zijn neus is altijd opgeflakt en hij is altijd klaar om aan te vallen. Het ziet er woest, vet en wild uit. Mensen kiezen over het algemeen voor dit soort ontwerp omdat het onverschrokkenheid, wildheid en felheid in hen betekent. Bovendien wordt dit type tatoeage niet door normale mensen gedragen. Dit type stierentattoo is het symbool voor rebellen die alles durven.

Bekijk meer: Eagle Tattoo Designs voor mannen

7. Rocking Red Bull Tattoo Design voor Heren:

Bruin Bull Tattoo Designs

Red Bull-tatoeages zien er vaak erg fel en veelbelovend uit. Het wordt meestal op de arm gedragen en geeft een blik van woede weg. Het staat symbool voor agressie, vastberadenheid en macht en is tegenwoordig erg populair geworden. Een rode stier met stoom die uit zijn neusgaten stijgt en voeten die op de grond stampen alsof ze klaar zijn om op te laden zijn enkele van de gebruikelijke tattoo-ontwerpen.

8. Bull Head Tattoo Design op schouder:

stier Head Tattoo Design

Bull Head Tattoos bestaan ​​uit het hoofd van de stier met dampen die uit zijn neusgaten komen. Het heeft een boze uitdrukking, is heel gewoon en een aantal van de beste stierentattoos die te zien is. Het is erg populair vanwege zijn grootte en variëteit. Het heeft verschillende designs en biedt je zelfs de flexibiliteit om te kiezen uit de oneindige oceaan van tatoeages. Je kunt dit soort van tattoo-ontwerpen worden meestal door mannen versierd.

Bekijk meer: Meisje met een Dragon Tattoo

9. Celtic Bull Tattoo Designs voor jongens:

keltisch Bull Tattoo Designs

Celtic Bull Tattoo Designs zijn een definitie van immense kracht en uithoudingsvermogen. De Kelten waren zelf krijgers en stonden bekend om hun schurende en meedogenloze vechtvaardigheden. Het waren stoere en sterke mensen die stonden voor moed en ridderlijkheid. Het idee van Celtic Bull Tattoo Designs bestaat al verschillende jaren en is inderdaad een coole en funky tattoo om uit te kiezen.

10. Taurus Bull Tattoos op Back For Men:

Het beste Bull Tattoo Designs With Meanings For Men & Women-edited10

Als een van de twaalf sterrenbeelden is het Taurus Zodiac tattoo-teken erg populair bij zowel mannen als vrouwen. De mensen die onder deze dierenriem worden geboren, vertonen een persoonlijkheid van voorzichtig, aanhoudend en voorzichtig. Taurus-tatoeage vertegenwoordigt single-geestigheid, sterke wil, enz. Door dit type tatoeage te stylen, kunt u gemakkelijk portretteren dat u bent geboren tussen 14 mei en 19 juni Taurus.

11. Romantische stier bedekt met rozenblaadjes:

Het beste Bull Tattoo Designs With Meanings For Men & Women-edited11

Stier bedekt met mooie roos wordt meestal door vrouwen gedragen. Zoals de stier kracht, macht en agressie weergeeft, betekent de roze bloem schoonheid en charme. Dit soort tatoeages zijn erg aantrekkelijk omdat het een heel unieke uitstraling heeft en deze tatoeage toont een perfecte balans tussen krachten en schoonheid.

12. Angry Bull Tattoo Design:

Het beste Bull Tattoo Designs With Meanings For Men & Women-edited12

Stieren worden beschouwd als één track-minded en een boze stier toont ruwe mannelijke macht. Het gezicht van de stier woedde van woede en de dampen die uit de neusgaten kwamen kunnen prachtig op de armen van de drager worden afgebeeld. Het heeft een heel enge blik omdat het rode, angstaanjagende, gloeiende ogen heeft.

13. Zeldzaam symbool van A Bull Tattoo:

Het beste Bull Tattoo Designs With Meanings For Men & Women-edited13

Sommige mensen willen graag een heel ander en een zeldzaam symbool samen met het portret. Dit type ontwerpen toont een unieke aard van de persoon en toont zijn drang om dingen anders te doen dan anderen. Dit symbool rechts in de afbeelding is een zeldzaam motief dat hoorns en een cirkel op het lichaam van de persoon laat zien waardoor het er anders en uniek uitziet.

14. Simple Bull Tattoos Designs:

Het beste Bull Tattoo Designs With Meanings For Men & Women-edited14

Veel mensen willen tatoeages maken die heel eenvoudig zijn, maar ook een diepere betekenis hebben. Dus dit type eenvoudige stierentattoo is een perfecte keuze voor hen, want een stier kan op een eenvoudige manier worden weergegeven en symboliseert zowel moed, kracht als felheid.

15. Stock Market Bull Tattoo Design:

Het beste Bull Tattoo Designs With Meanings For Men & Women-edited15

Een van de meest creatieve stierentattoos is te zien op de aandelenmarkt of op de sen-sex. Omdat deze tatoeages de beweging van de aandelenmarkt weergeven en op een vrij kleurrijke manier zijn ontworpen. Het lijkt op een typische fase van de markt waarin de aandelen worden verhandeld. Deze tatoeages worden zeer gewaardeerd door de mensen die handelen op de aandelenmarkt.

Het ontwerp van de Bull tatoeages is een symbool van macht uit de oudheid. De mensen die de wereld willen laten zien dat ze moedig en fel zijn en de wereld kunnen trotseren, is wat misschien wel eens gebeurt dan het ontwerp van de stierentattoo is de beste manier om voor de wereld uit te drukken zonder een woord te zeggen. Meestal worden stierontwerpen geïnkt samen met andere motieven, die elk een of ander symbool hebben.

1

Leave a Reply

53 + = 61