15 Effectieve schimmelwerende crèmes om verlichting te vinden bij Jock Itch in India | Stijlen bij het leven

5 0

Jock itch is een veel voorkomende jeukende uitslag op de delen van de lies. Het is een huidaandoening die voornamelijk voorkomt bij mannen die zijn geassocieerd met de mannelijke genitaliën. Er zijn verschillende remedies beschikbaar voor dergelijke jeukende omstandigheden. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door overmatig vocht en schimmelinfecties. De behandeling hiervoor is de toepassing van antischimmelcrèmes gedurende enkele weken. Hier zijn weinig jeukcrèmes die op grote schaal worden gebruikt.

Beste antischimmelcrèmes om verlichting te krijgen bij Jock Itch in India:

Sommige van de beschikbare jack itch crèmes in India zijn,

1. Jock Itch Cream:

Jock Itch Cream

Een van de beste crèmes op de markt is Lotrimin. Het is de beste jock jeukcrème die er is. Breng deze crème aan op het besmette gebied. Het is de beste schimmelwerende crème voor jock itch. Dit geeft onmiddellijk verlichting voor verbranding, schilfering, jeuk, etc. Het is geurloos en kalmerend voor de huid. Het is klinisch getest en heeft hulp geboden aan alle gebruikers.

2. Antischimmel Jock Itch Cream:

Anti fungal Jock Itch Cream

Dit is de beste schimmelwerende crème in India voor jeuk. Als je lijdt aan jeuk, moet je wat milde crème proberen. Gebruik de crème om zich te ontdoen van die schaven, jeuk, enz. Het biedt onmiddellijke verlichting. Elimineer de genante jeuk door deze crème aan te brengen. Het kan te wijten zijn aan de ringworm. Was en droog het gebied en breng de crème aan. U zult zich op uw gemak voelen Het is de beste schimmelwerende crème voor jock itch..

3. Canesten-Antischimmelcrème in India:

Canesten-Anti fungal Cream in India

Dit is veel gebruikte crème, breng deze crème 2 tot 3 keer per dag aan. Na 2 weken kunt u zien dat de jeuk en schaafwonden volledig zouden zijn genezen. Dit is de beatbehandeling voor schimmel. Het is de beste schimmelwerende crème in India. Droog het gebied voor het aanbrengen. Zorg ervoor dat er geen vocht in de buurt is.

4. Jeuk guard-The Best Known Cream:

Jeuk guard-The Best Known Cream

Het is de veiligste crème die er is. Dit is de beste jock-itchcrème in India online. De prijzen zijn heel redelijk. Het biedt onmiddellijke verlichting. Het is de meest effectieve manier om jeuk te behandelen. U kunt online kopen. Breng aan volgens de instructies op de tube. Houd het gebied droog. Draag een gewassen binnenste draagt. Je kunt binnen de kortste keren wegkomen met de uitslag.

1

5. Lamisil Itch Relief Cream:

Lamisil Itch Relief Cream

Dit is een effectievere crème beschikbaar. Als je last hebt van jeuk en huiduitslag, vraag je je af welke crème je moet gebruiken voor jeuk. Dit is de beste manier. Dit een week toepassen. Je kunt opluchting verwachten. Breng de crème aan en laat deze een tijdje open staan. Dat zou de infectie in grote mate verminderen. De beste jeukcrème zonder bijwerkingen.

6. Terrasil Female Jock Itch Cream:

Terrasil Female Jock Itch Cream

Dit is een effectieve manier om van jeuk af te komen voor dames. Een mooie crème die kan worden gebruikt om het geïnfecteerde gebied schoon te maken. Dit kan te wijten zijn aan bacteriën of schimmels. Gebruik deze milde crème en breng het grondig aan. Reinig en droog het gebied van de vagina. Dit zal de jeuk bij vrouwen genezen. Het is de beste vrouwelijke jock jeuk schimmelwerende crème beschikbaar.

7. Cortizone Jock Itch Cream:

cortizone Jock Itch Cream

Het is de beste vrouwelijke antischimmelcrème die verkrijgbaar is. Het is heel gemakkelijk toe te passen. Was de vaginale gebieden. Droog het en breng de crème aan. Gebruik deze crème gedurende 2 weken en verwijder die jeukende huiduitslag en bacteriële infecties. Het is een effectieve crème voor dames.

8. Ring Guard Jock Itch Cream:

Ring Guard Jock Itch Cream

De beste manier om jeuk te behandelen is door deze crème. Het is overal beschikbaar. Het is de beste schimmelwerende crème voor jeuk in India. Voor milde infecties gebruikt u deze crème twee keer per dag gedurende 15 dagen. Het is gemakkelijk te genezen. Voor blijvende jeuk neem contact op met uw arts. Houd de genitale gebieden droog en schoon. Houd het vrij van zweet. Vermijd het gebruik van onhygiënische toiletten. Dit is de beste manier om de infectie te behandelen.

9. Quadriderm Cream voor Jock Itch:

Quadriderm Cream for Jock Itch

Behandeling voor schimmelinfecties en jock itch is eenvoudig. Reinig het gebied met shampoos of medicinale zeep en breng de crème twee keer per dag aan. Dit zou de infectie verminderen. Deze crème is al jaren een vertrouwd medicijn. Het helpt de infectie te beheersen. Als je je afvraagt ​​welke crème goed is voor jeuk, zou dit een geschikt antwoord zijn.

10. Ketaconazolcrème voor Jock Itch:

ketaconazol Cream for Jock Itch

Het is de beste remedie tegen jeuk. Het verlicht de belangrijkste van brandwonden, huiduitslag en schimmelinfecties. Breng het aan op het oppervlak en je kunt zien dat de infectie wordt verminderd. Dit is de beste crème die hier verkrijgbaar is en die de infecties behandelt. Sommige van de antischimmelmiddelen worden gebruikt in deze crèmes die de schimmel vernietigen. Houd de gebieden droog zodat de genezing sneller verloopt.

Bekijk meer: Hoe zich te ontdoen van Jock Jeuk door Home Remedies

11. Tinactin voor Jock Itch:

Tinactin for Jock Itch

Het hoofdingrediënt van Tinactic is het antischimmelmiddel Tolnaftate. Dit is een krachtige Jock Itch Cream. Het is zonder meer verkrijgbaar in alle medische winkels.

12. Exoderm voor Jock Itch:

Exoderm for Jock Itch

Exoderm is een andere zeer vaak gevonden Jock Itch-crème in India. Het heeft de chemicaliën natriumthiosulfaat en salicylzuur die infecties bestrijden die worden veroorzaakt door schimmel. Het salicylzuur helpt de huid het natriumthiosulfaat te absorberen.

Bekijk meer: Home remedies voor huid jeuk in India

13. Nizoral voor Jock Itch:

Nizoral for Jock Itch

Het werkzame bestanddeel in Nizoral is ketaconazol. Nizoral bestrijdt infecties die worden veroorzaakt door een schimmel. Het kan echter niet worden gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties van de vingernagels of teennagels. Het behandelt infecties zoals Jock itch effectief. Nizoral kan alleen op voorschrift van de arts worden verkregen.

14. Lulibrit voor Jock Itch:

Lulibrit for Jock Itch

Lulibrit-crème heeft Luliconazole Topical, een krachtig antischimmelmedicijn en zeer functioneel bij huidinfecties zoals Jock Itch. Luliconazole actuele crème behandelt infecties veroorzaakt door een schimmel of gist. Het doodt de schimmel of gist en voorkomt de groei ervan.

Bekijk meer: Beste huismiddeltjes voor jeukende haar

15. Miconazol voor Jock Itch:

miconazol for Jock Itch

Miconazol heeft de werkzame stof Miconazol-nitraat. Het wordt gebruikt voor de behandeling van oppervlakkige huidinfecties die worden veroorzaakt door Candida Albicans - algemeen bekend als gist. Het geeft verlichting van jeuk, schilfering, kraken, branden, roodheid, pijn, irritatie en ongemak die vaak worden geassocieerd met jock itch.

Ten slotte is Jock jeuk de schimmel- of bacteriële infectie die optreedt in de genitale gebieden. U kunt deze jeuken en huiduitslag verwijderen door schimmelwerende crèmes toe te passen. Reinig de gebieden en breng deze op de juiste manier aan. Men zou opluchting krijgen met het gebruik van deze crèmes. Draag schone kleding en vermijd onhygiënische omstandigheden. Deze toestand kan ook bij vrouwen voorkomen.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1

Leave a Reply

− 1 = 2