15 fantastische en unieke ontwerpen van de palmtattoo | Stijlen bij het leven

2 0

Tatoeages op het lichaam leggen een persoonlijke verklaring af en kunnen eenvoudig of gecompliceerd zijn. Onder de delen van het lichaam dat de tatoeages worden gedaan is de palm van de hand. Deze tatoeage is een bijzonder unieke manier om een ​​tatoeage op je lichaam te maken; als je een ander type nodig hebt, dan is de palm van je hand een betere positie voor je tattoo-ontwerp.

Wees gewaarschuwd dat, ondanks het feit dat tatoeages eeuwigdurend zijn, palmtattoos sneller dan de meeste andere tatoeages op je lichaam in de buurt vervagen met de basis van je voeten en ook in je lip. Dit komt door de manier waarop je handen regelmatig contact hebben gehad met alles zoals het consequent wassen van de handen.

Stijlvolle en verbluffende Palm-tattooontwerpen:

Laten we hier de genoemde tattoo op palm vinden die je een stijlvolle en geweldige look zal geven.

1. Volledige palmtattoo:

vol Palm Tattoo

Hier is een tatoeage die is gemaakt op de palm en de vingers. Deze tatoeage op de palm is gevuld met een ontwerp met donkere vlekken en open ruimtes. Hetzelfde patroon wordt ook weerspiegeld in de vingers.

2. Bird Palm Tattoo:

Vogel Palm Tattoo

Je kunt een mooie palmtatoeage krijgen met het ontwerp van een vogel. Dit fantastische beeld van de zwaluw is zo vredig dat het er heel hemels uitziet. Selecteer deze tatoeage op palm als je van de natuur en alle dingen daarin houdt.

3. Fierce Dog Tattoo On Palm:

1

woest Dog Tattoo on Palm

Deze mannelijke handpalm tatoeages hebben de figuur van een woeste hond met pijlen er doorheen. Deze tatoeage op palm is geweldig voor mannen en voor grotere handen. Het gebied dat het beslaat is groot en ziet er goed uit op ruige handen.

4. Creative Palm Tattoo:

Creatief Palm Tattoo

De palm van hand-tatoeages zijn creatieve kunstwerken. Ze bevatten ofwel een mandala-ontwerp van een ander bloemmotief dat een beetje abstract is. Dit is perfect voor diegenen die houden van kunst en handwerk.

5. Kleurrijke palmtattoo:

Kleurrijk Palm Tattoo

Kies een kleurrijke palmhandtattoo en kies een ontwerp dat de meeste kleuren van de regenboog bevat. Deze prachtig uitziende tatoeage is zeer indrukwekkend. Het is de vlam van het vuur en dit ontwerp is heel fantastisch. Het pakt de aandacht als je je handen schudt naar de voorkant van een persoon of je vriend.

6. Tools Palm Tattoo:

Gereedschap Palm Tattoo

Een ander mannelijk tatoeageontwerp is deze tatoeagepalm van de hand waarop gereedschappen zijn gegraveerd. U kunt kiezen uit een van de beschikbare hulpmiddelen of een specifieke tool waarmee u graag werkt. Deze tatoeage op palm maakt een persoonlijk tintje en veel werknemers willen er graag een.

7. Insect Tattoo op Palm:

Insect Tattoo On Palm

Kies een enorme insectentatoeage op de palm van je hand. Deze tatoeages op palm bestaan ​​uit donkere lijnen, maar na verloop van tijd zal de palmtattoo vervagen onvermijdelijk zijn. Zelfs dan zal de tatoeage er indrukwekkend uitzien.

8. Butterfly Tattoo On Palm:

Vlinder Tattoo On Palm

Een andere uitstekende tattoo in de palm van de hand is deze vlindertattoo. Deze enorme vlinder figuur maakt een prachtige verklaring. De details in de vleugels van de vlinder maken het heel verbluffend. Het ziet er mooi uit als je van vlinders in je favoriete verzameling houdt.

9. Heart Palm Tattoo:

Hart Palm Tattoo

Een van de beste tatoeages is degene die liefde symboliseert. Deze hartentattoo is perfect om je liefde voor de speciale persoon in je leven te laten zien. Krijg het hart vol met details en veel bochten. Vang de aandacht van je speciale door dit symbool van liefde te tatoeëren. Je kunt ook een halfhartig ontwerp op je bruiloft proberen.

10. Side Palm Tattoo:

Kant Palm Tattoo

Je kunt zelfs een tatoeage op de palm van je hand krijgen, maar dan als een palmtatoeage aan de zijkant. Dit bedekt de zijkant van je handpalm en ziet er heel dramatisch uit. Hier is de roos gevuld aan de zijkant van de palm nabij de duim. Dit patroon is beroemd onder meisjes, ze houden van deze stijl in verschillende hoeken van de ontwerpmodus.

11. Kleine palmtattoo:

Klein Palm Tattoo

Veel mensen houden van kleine en ingewikkelde dingen. Deze schattige kleine tatoeages zijn perfect om in de palm van je hand te passen. Hier is het Tree of Life-ontwerp precies wat u nodig hebt.

12. Cartoon Palm Tattoo:

spotprent Palm Tattoo

Kies een stripfiguur voor het tattoo-ontwerp op de palm van je hand. Deze cartoonfiguur kan kleurrijk zijn of zwart en wit. Haal het beste uit je collectie en zet het op de palm in stijl. U kunt dit cartoonontwerp gebruiken om een ​​glimlach op uw jonge geitjesgezicht te maken.

13. Gun Style Palm Tattoo:

geweer Style Palm Tattoo

Deze leuke pistooltatoeage op palm is wat je nodig hebt als je van grillige dingen houdt. De figuur van het pistool is op de handpalm geplaatst, maar de spuitmond bevindt zich aan de vinger. Dit ziet er gaaf uit als je je andere drie vingers ook krult. Laat uw kinderen weten over deze stijl van kunst.

14. Religieuze palmtattoo:

religieus Palm Tattoo-14

Krijg een religieus symbool getatoeëerd op de palm van je hand. Hier heb je het symbool van de Hindoe-religie, maar je kunt kiezen welke je wilt. De details van schaduw maken het er fantastisch uit. Weinig religieuze mensen of studenten proberen ook dit soort ontwerp voor tijdelijke of permanente basis.

15. Verenpatroon Palm Tattoo:

Veer Pattern Palm Tattoo

Krijg een verfijnde veertat-tatoeage op de palm met dit windontwerp. De cirkel die is geweven eindigt met veren aan de onderkant die op het polsgebied zijn getatoeëerd. Dit is ook geweldig voor vrouwen. Als je van vogels houdt, probeer dan zeker je tattoo-ontwerp te verenigen.

Als u geen tatoeageveriefhebber bent of als u slechts een voorbeeld van de tatoeage nodig hebt, bekijk dan een tijdelijk ontwerp van palmtattoo-collecties. Je krijgt een goede ontwerpkeuze volgens jouw behoefte, welk ontwerp je ook nodig hebt, je kunt het op palm proberen. Voordat je gaat tatoeëren, moet je oppassen welke handpalm je nodig hebt, want je gebruikt je hand om te rijden, te wassen of te spelen. Palmhuid is gevoelig en heeft goede tatoeages nodig omdat het weinig pijn doet. Kies uit deze prachtige ontwerpen voor de palmtattoo van je dromen. Verkrijg de ontwerpen die mannelijk of abstract en grillig zijn.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1

Leave a Reply

− 2 = 5