15 populaire diamanten solitaire ringen voor mannen en vrouwen

3 0

Goede dingen komen altijd in een klein pakketje en deze zin lijkt precies correct als het gaat om een ​​solitairering. De diamanten solitaire ring wordt al vele jaren geprefereerd voor de verlovingsringen; vooral de designer solitaire diamanten ringen zijn erg populair bij zowel mannen als vrouwen. Voor een schitterende solitairring heb je alleen een solitaire steen met diamanten in het midden van de ring nodig.

populair-diamond-solitaire-rings-for-men-and-women

Solitaire Diamond Ring Designs:

De Solitaire-ring verbetert perfect de glamour en elegantie van de drager. Er zijn zoveel ontwerpen beschikbaar in solitaire ringen, maar hier hebben we een lijst met top 15 beste diamanten ringen voor solitaire ringen waaruit je kunt kiezen. Laten we even kijken.

1. Hartvormige Diamond Solitaire Ring Design:

hart-solitaire

Een hartvormig solitair is een beste manier om liefde en genegenheid uit te drukken voor je geliefde. Het hebben van een hartvormig solitaire in je ring kan het symbool zijn van je diepe liefde. Als je een speciaal iemand in je leven hebt gevonden die je je hart hebt gegeven, dan kan deze hartvormige solitaire perfect zijn voor hem of haar.

2. Platinum Solitaire Ring voor mannen en vrouwen:

platina-solitaire ring

Voeg een solitaire toe met het koninklijke gevoel van platina. Platina solitaire ringen worden op grote schaal gebruikt in de solitaire verlovingsringen voor zowel mannen als vrouwen. Een diamant in het centrum van solitaire zit perfect aan de bovenkant van het platina en maakt je in elk geval een opvallende persoonlijkheid.

3. Geelgouden ring met solitaire diamant:

1

solitaire-met-gele-goud

De gouden ring heeft zijn eigen belang als het gaat om de ringen. Het dragen van een gouden ring kan een vleugje elegantie en charme toevoegen aan de persoonlijkheid van de drager. Een solitaire diamant toevoegen met je gouden ring kan het hele uiterlijk van je ring compleet maken. Deze geelgouden diamanten ring zal een ideale keuze zijn voor solitaire ringen voor heren.

Bekijk meer: Mens Gold Rings.

4. Pearl Solitaire Ring:

solitaire-with-pearl

Wil je een klassieke aanraking toevoegen in je per solidariteit met de steun van de ring, dan kun je kiezen voor deze solitaire parelring. De kleine stenen solitaire zijn bezaaid rond de parel edelsteen verbetert de schoonheid van de ring en zo doet het aan de persoonlijkheid van de drager. Dus, als je in een goede stemming bent om je klaar te maken met je stijlvolle stijl, kies dan voor jou de solitaire Pearl-ring.

5. Square Cut Solitaire Ring:

square-cut-solitaire

Vierkant geslepen diamanten solitaire ring gaat nooit uit de trend. Het grote vierkant gesneden patience houdt de kracht vast om de aandacht van de mensen te trekken naar je grote diamant. De vierkant gesneden solitaire ring kan een rijke glamour aan je stijl toevoegen.

6. ovaalvormige solitaire ring in platina:

ovale-solitaire ring

Oval-vormige solitaire ring is wijd bekend ontwerp in de categorie van diamanten solitaire ringen. Jezelf een vorstelijke uitstraling geven met deze ovale solitaire is in elk geval een geweldig idee. Deze ovale solitaire ring kan ook door mannen en vrouwen worden gedragen.

7. Filigrain Solitaire Ring voor betrokkenheid:

solitaire-in-filigraan

Filigrein ringen worden beschouwd als traditionele ringen, maar het toevoegen van een solitaire diamantsteen met de filigraan ontwerperring kan je een vleugje etnische en traditionele uitstraling geven. dus als je ooit het gevoel wilt geven om er traditioneel uit te zien, zal het dragen van deze filigraan solitaire ring je zeker helpen.

Bekijk meer: Gouden ring voor meisje.

8. Eenvoudige en kleurrijke Solitaire-ring:

kleurrijke-solitaire-ring

Het is tijd voor wat experimenten met de kleur van de heldere solitaire en hier brengen we de kleurrijke solitaire ring voor jou. De champagnekleur solitaire steen is vrij uniek in zijn eigen stijl.

9. Emerald Cut Solitaire Ringen voor Heren:

-Emerald cut-solitaire ring

De smaragd geslepen diamanten solitaire ringen zijn erg populair onder de mannen. Het dragen van een emerald solitaire ring met de dubbele schacht kan perfect de stoutmoedigheid van je stijl weerspiegelen. Deze hoogglans emerald geslepen ring kan de perfecte solitaire ringen voor heren zijn.

10. Mens Row Beaded Solitaire Ring:

Rijen kralen met solitaire ring

Laten we ervoor zorgen dat de hele structuurontwerper van de ring en de rij kralenring deze uitspraak perfect weergeven. De randen van de ringen zijn prachtig ontworpen met de kleine kralen met de hartvormen de beste solitaire verlovingsring voor heren kan zijn.

11. Pave Solitaire Ring:

effenen-solitaire ring

De effen solitaire ring benadrukt op effectieve wijze de centrale stenen pop die een extra sprankeling in je persoonlijkheid geeft. Dus, gun jezelf wat extra vonk met deze prachtige solitaire solitaire ring.

Bekijk meer: Diamanten ringen voor vrouwen.

12. De Halo Solitaire-ring voor bruiloft:

halogeen-solitaire

De halo solitaire ring heeft een prachtige centrale steen die wordt omringd door de kleine solitaire stenen waardoor de middelste steen groter lijkt. Dus, als je de aandacht van de mensen naar je middelste steen wilt trekken, dan is deze halo solitaire ring de beste keuze voor jou.

13. Bezel-set Diamond Solitaire Ring:

-Bezel set-solitaire

Bezel set solitaire ring is zeer beroemd ring instelling vanwege zijn moderne en verfijnde uitstraling. Het dunne metaal omsluit de solitaire stevig zodat hij altijd geschikt wordt voor je actieve levensstijl. Als je Solitaire-ring als een dagelijks dragend sieraad wilt dragen, dan moet je gaan voor de bezel setting solitaire.

14. Bar Solitaire-instelling:

bar-solitaire-setting

In de bar-setting zijn er meerdere stenen en elke steen is perfect gescheiden met de balken van metaal. Het dragen van een bar solitaire ring bij elke gelegenheid kan opvallen.

15. Kathedraal Solitaire verlovingsring:

dom-solitaire ring

De kathedraal solitaire ring is een van de meest klassieke en elegante verlovingsringen. De kathedraal die diamanten solitaire gebruikt om hoog boven je vinger te heffen, die krachtig genoeg is om het oog van iemand naar je vinger te grijpen.

Hier hebben we alle ontwerpen van de solitaire ringen van eenvoudig tot trendy. Je kunt een eenvoudige solitaire-ring kiezen voor jezelf of voor je geliefde, want soms kan de eenvoudigste uitspraak krachtiger zijn om je gevoelens te uiten. Diamond Solitaire-ringen zijn tijdloze sieradenornamenten en wat de gelegenheid ook is, ze geven de drager altijd een compleet beeld.

Ik hoop dat je alle solitaire ringontwerpen leuk vond en nu kun je gemakkelijk een exemplaar voor je kiezen. We beloven je dat onze beste selecties van de ringen genoeg zijn om de diamant van je vinger te benadrukken.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1

Leave a Reply

+ 11 = 20