15 populaire ontwerpen en betekenissen van de Keltische tatoeage

3 0

Celtic tattoo designs zijn voorzien van een aantal ingewikkelde wendingen en bochten beladen met knopen en ingewikkelde rondingen. Op het eerste gezicht lijken het prachtige tattoo-ontwerpen te zijn die je aandacht nooit vangen, maar de betekenis ervan gaat een beetje dieper dan zijn mooie voorgevel. De meeste Keltische tattoo-ontwerpen symboliseren verschillende soorten zingeving.

De symbolen zijn meestal een mengeling van Duitse en heidense culturen. Het was oorspronkelijk getatoeëerd op de Keltische krijgers. Tegenwoordig is er geen sprake van gendervooroordelen. Zowel mannen als vrouwen krijgen deze gecompliceerde ontwerpen op hun huid geïnkt!

keltisch tattoo designs

Betekenisvolle Keltische symbool tatoeages:

Hier zijn de 15 verschillende soorten kleine en nieuwste Keltische tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen als volgt.

1. Celtic Bird Tattoo Designs On Girl Belly:

keltisch bird tattoo designs

Keltische vogels zien er buitengewoon mooi uit. Ze zijn veel ingewikkelder dan de bloemen of andere bochten en zien er prachtig uit. Ze hebben over het algemeen een bovennatuurlijke betekenis en komen vaker voor bij de dames. Je kunt er overal een op je arm, been, schouder, taille maken overal! Vogels symboliseerden een hogere vibratie van het bestaan ​​voor de Celtics sinds ze hun tijd doorbrachten met vliegen in superieure luchten. Dus tatoeages van vogels symboliseren vaak de zuiverheid.

2. Interwoven Celtic Cross Tattoo:

kruis Celtic tattoo

Er zijn verschillende Keltische tattoo-ontwerpen met een kruis erin. Ze kunnen ofwel in een Keltische cirkel zijn verweven of hebben bochten die om hen heen zijn gedraaid. De meeste van de kruisontwerpen, bevatten diep religieuze en spirituele betekenissen. Het zijn ook populaire vormen van bescherming. Keltische kruisen duiden een overgang aan tussen hemel en aarde. Kruisen met cirkels om hen heen worden gebruikt om de oneindigheid aan te duiden. Ze bevatten ook een aantal religieuze betekenissen en zijn populair in de wereld van vandaag.

1

Bekijk meer: Enkel Tattoo Designs voor mannen

3. Celtic Trinity en Triquetra-symbool tatoeage op de hals:

Drievuldigheid and Triquerta symbol

Triquetra is een Latijns woord dat drie in het nauw gedreven betekent. Het verwijst naar het driehoekige ontwerp met drie kanten en symboliseert verschillende betekenissen zoals geest, kosmos, de natuur of iemands wezen. Het drievuldigheidssymbool dat de triquetra samen met een cirkel is, wordt soms gebruikt om de verschillende maan- en zondagen te symboliseren. Het vertegenwoordigt in feite de maangodin van de Kelten en is symbool van schoonheid en de vrouwelijke geest.

4. Fish of Salmon Celtic Tattoo Designs On Arm:

Vis or salmon celtic tattoo

De vis of de zalm is het dierenriemdier tussen 5 augustus en 1 september. Vissen duiken diep in het zeewater en laten ons ver achter op onze landen. Zo vertegenwoordigen vissymbolen diepte en een groter niveau van introspectie. Ze symboliseren ook schittering en uitmuntendheid. Ze komen vaak voor bij diegenen wiens verjaardag valt binnen de gegeven periode.

5. Kleine Celtic Butterfly Tattoo Design:

Vlinder celtic tattoo

Butterfly is het sterrenbeeld voor de periode 30 september tot 27 oktober. Vlinders symboliseren een jeugdig geluk en een gevoel van verwondering. Het gemeenschappelijke idioom - "sociale vlinder", is geneigd om de betekenis van deze tatoeage te beschrijven. Het vlinderontwerp kan mooi worden gemaakt door verschillende soorten rondingen toe te voegen. Het wordt veel gebruikt als sterrenbeeld en ook vanwege zijn schoonheid en eenvoud.

Bekijk meer: Capricorn Tattoo Betekenis

6. Dara Celtic Knot Tattoo:

Dara Celtic knots

Keltische knopen zijn de beroemdste van alle Keltische vormen van kunst. De Dara Keltische knopen symboliseren kracht, lotsbestemming, wijsheid, kracht, uithoudingsvermogen en leiderschap. Het zijn ingewikkelde ontwerpen die er geweldig uitzien als tatoeages. Deze knoop wordt vaak geassocieerd met de eik en probeert ons dus ook aan onze wortels te herinneren.

7. Quaternair Celtic Knot Tattoo On Leg:

quaternaire celtic designs

Kwartaire Keltische knopen hebben vier hoeken die ofwel de vier richtingen, de vier hoofdseizoenen of de vier elementen aarde, water, vuur en lucht kunnen vertegenwoordigen. Deze knopen worden in verschillende ontwerpen gebruikt om verschillende betekenissen te symboliseren. Gesloten Keltische knopen betekenen oneindig, terwijl de open symboliek de reis symboliseert. Er zijn verschillende soorten Quartaire Keltische knopen. Hun onderscheidende kenmerk is dat ze altijd vier verschillende hoeken hebben.

8. Triple Spiral Celtic Tattoo Designs:

Verdrievoudigen spiral celtic design

Het driespiraalsymbool vertegenwoordigt de vrouwelijke krachten van het meisje, de moeder en het hoofd. Het vertegenwoordigt de kracht die men krijgt door transformatie van groei. Het heeft een diepe betekenis. Maar vaak gebruiken mensen het in hun ontwerpen zonder echt de implicaties ervan te begrijpen.

Bekijk meer: Aries Tattoos voor vrouwen

9. Celtic Tribal Tattoos aan de Halve kant:

Tribal celtic tattoos

Tribal Celtic-tatoeages maken gebruik van allerlei soorten Keltische knopen en symbolen. Ze zijn mooi en enigszins intimiderend om naar te kijken. Ze vertegenwoordigen ook verschillende elementen van de natuur zoals zon, maan, lucht enz.

10. Cool Celtic Tree Tattoos:

keltisch tree tattoos

Bij Celtic tatoeages praten we meestal over tribale tatoeages die bestaan ​​uit tribale patronen samen met Keltische lijnen en knopen. De waarheid is echter dat er een aantal andere variëteiten zijn als het gaat om Keltische tatoeages voor mannen, omdat je veel andere ontwerpen kunt krijgen die verbreed kunnen worden met behulp van Keltische lijnen en ontwerpen.

Dit Ierse tattoo-ontwerp is zeer ongebruikelijk en de Keltische patronen hier zijn in de vorm van de boomwortels. Deze stamboom van een stamboom zal je niet meteen verbazen als we Keltische tatoeages hebben, maar de volgende keer dat je voor een tatoeage gaat, kun je dit overwegen.

11. Celtic Owl Tattoo Design:

keltisch Owl tattoo

Het is tegenwoordig een trend om Keltische tatoeages te laten doen, maar we begrijpen vaak de betekenis van de Keltische tatoeage voor de meesten niet. Hier kunnen we dit ontwerp van de uil en de maan zien, waar we de scène van een nacht vinden waar de uil in het licht van de maan te zien is. Het lichaam van de uil is volledig gedaan met de hulp van Keltische lijnen en dit maakt het geheel er heel innovatief en anders uitzien dan de normale. Het is altijd beter om een ​​beetje anders te zijn.

12. Vet tattooontwerp voor Celtic Cross:

Stoutmoedig cross design

Eerder hebben we gesproken over een Keltisch kruis in groene kleur dat er heel helder en kleurrijk uitzag. Deze is ook een Keltisch kruis maar heel anders dan de vorige, omdat deze veel brutaler is en er geen enkele kleur in heeft. Dit is ook een van de beste ideeën voor Celtic tattoo designs voor mannen met de grunge en Gothic look en het rijke design natuurlijk. De detaillering van het kruis is gedaan met de Keltische knopen van Triquetra en ziet er absoluut prachtig uit. De Keltische knopen laten elk deel er erg verbreed uitzien.

13. Keltische Harttattoo met een kruis:

Kruis with a heart

Met een diepe betekenis is dit een van de beste Keltisch-kruis tattoo-ontwerpen. De betekenis van dit patroon is de combinatie van een hart en een kruis waar wordt getoond hoe je het hart kunt zuiveren met een kruis. Er is een goddelijke relatie tussen een kruis en het menselijk hart en hier worden iemands handen getoond die het hart vasthouden. Dit is een zeer doordachte tatoeage en is voornamelijk een die door spirituele mensen is gekozen. Deze tatoeage is mannelijk, maar een vrouw kan een beetje aanpassen om het te laten inkrassen, omdat het ontwerp gewoon zo mooi is.

14. Kompas en schild mouw Celtic Tattoos Designs:

Kompas and shield tattoo

Het is indrukwekkend om te zien hoe eenvoudige Keltische lijnen en knopen de basis kunnen worden van de mooiste tattoo-ontwerpen en dit is nog een ander voorbeeld van de mooiste Keltische tatoeages voor mannen die de goed gepofte armen en spieren van de homp het best kunnen overladen. Hier is het ontwerp van een schild waarop we zelfs een kompas kunnen zien gebeuren. Er moet een betekenis zijn van beide en samen vormen ze absoluut een geweldige combinatie. De rijkdom van het ontwerp is een ander pluspunt en het is niet erg lang dat het ook de hele arm zou beslaan.

15. Celtic Full Body Tattoo:

geheel body Celtic tattoo

Tatoeages zijn een passie voor veel mensen en deze is een perfect voorbeeld van dit idee. Hoewel Celtic-tatoeages voor mannen heel gewone vrouwen zijn, breekt deze alle regels om er als deze uit te zien. Haar hele lichaam is bezaaid met tatoeages waar Keltische lijnen de basis vormen van bijna alle ontwerpen als je haar heel goed bekijkt. Ze ziet er prachtig uit met alle body-art en het heeft zeker veel moed nodig om zoiets gedaan te krijgen.

1

Leave a Reply

− 5 = 2