15 prachtige bloemenblousepatronen voor dames met designerhalzen | Stijlen op leven

2 0

De modemarkt heeft de etnische slijtage ingrijpend veranderd en de oude sarees een nieuwe en trendy versie gegeven. Maar er zijn nog steeds patronen die de favoriet van de dames zijn gebleven, ook als ze zijn aangepast. Een soortgelijk patroon is het ontwerp met bloemenblouses. Het maakt niet uit of het een gewone gewone bloes, of een zwaar ontwerperstuk voor sarees of lehenga, bloemenprints hebben altijd de harten van de vrouwen aangetrokken om het te hebben.

Dames bloemen blouse ontwerpen:

Hier zijn enkele waanzinnige ontwerpen met bloemenprints die uw look voor elke gelegenheid tot bloei zouden kunnen brengen.

1. Simple Pot Neck Blouse Bloemen:

Eenvoudig Pot Neck Floral Blouse

Een eenvoudig patroon in de blouseontwerpen met bloemenprint wordt op grote schaal geselecteerd voor een normale slijtage door de dames. De patli palav sari heeft ook soortgelijke bloemontwerpen voor een perfecte match. De blouse krijgt een diep ontwerp met een boothals en een deur voor een chique uiterlijk.

2. Zwarte blouse met lange mouwen:

Zwart Long Sleeve Floral Blouse

Zwart en zijde hebben hun eigen charme in blouseontwerpen. Een zijden blouse in losse algemene mouwen krijgt bloemenafdrukken en probeert een perfecte combinatie te geven aan de witte of gebroken witte vlakte-sarees. Ze hebben een hoge voorkeur voor kleine functies of religieuze functies. De blouse krijgt ook een diep, ronde halspatroon.

3. Golden Patch Work Floral Blouse:

Bloemen Blouse Designs

Gouden blouses geven de zware sari's een ander uiterlijk. En wanneer er bloemmotieven aan worden toegevoegd, wordt er magie gecreëerd. Bloesbeest dames in goud krijgt bloemen patchwork op de rand en mouwen. Voor meer decoratie worden kralen toegevoegd aan het werk. Ze zijn zeer gedragen voor bruiloften.

4. Zeshoekig bloemenprintblouseontwerp:

zeshoekig Flower Print Blouse Design

Het ontwerp met bloemenprints op katoen zijdemateriaal ziet er geweldig uit voor een verfijnde look. De gedrukte sarees ons vergezeld van bedrukte bloemen. De sarees en blouse zijn ook bekend als ontwerpen met batikdruk. Het heeft ook kraalwerk op de blouse voor een funky look. De hals heeft een zeshoekig ontwerp in diep met een eenvoudige piping.

1

Bekijk meer: Womens bedrukte bloezen

5. Floral blouse met ritssluiting:

ritssluiting Floral Design Blouses

Een western geïnspireerd bloemenbloezenpatroon voor dames is gemaakt van katoen met een prinsesmodel. De blouse heeft een dubbele mouwen en een diepe nek van achteren met een rits aan de voorkant. Daarnaast dragen de gedessineerde bloemmotieven bij aan de westerse look. Het is het best geschikt voor gewone sarees voor een bloeiend uiterlijk bij een kleine gelegenheid.

6. Half mouwen blouseontwerp:

Vrouw's Semi Sleeves Floral Blouse Design

Bloemenafbeeldingen worden ook bij religieuze evenementen alom gebruikt voor een sobere uitstraling. Een soortgelijke zijden blouse met bloemenprint is hier gegeven met een semi-mouw ontwerp met een goede pasvorm. De rand van de witte sari krijgt dezelfde bloemen voor een unieke combinatie. De hals van de blouse krijgt een verpakt ontwerp voor een speciale look.

7. Mouwloos bloemen wit blouseontwerp:

Mouwloos Women's Floral White Blouse Design

Een blouse met witte bloemenprint en een mouwloos en rugloos ontwerp is tegenwoordig de eerste keuze van de tieners voor hun collegefuncties. De witte blouse heeft een diepe V-hals waardoor de borst precies passend is bevestigd met twee afzonderlijke mouwen. De bloemenprints zijn subtiel in reliëf aangebracht op een witte katoenen blouse voor een glorieus uiterlijk.

8. Floral ontworpen korset blouse voor Bridal:

15 prachtige bloemenblousepatronen voor dames met designerhalzen | Stijlen op leven

Niet alleen voor algemeen gebruik, maar de met bloemen bedrukte blouses zijn ook zeer waarschijnlijk geselecteerd door de bruiden op verschillende huwelijksrituelen. De bandhani saree hier krijgt een brokaat ontworpen korset blouse met taille lengte. De rode blouse is versierd met maggam werk met gouden draad.

Bekijk meer: Korte blouseontwerpen

9. blouse met bloemenmotief met ronde hals:

Ontwerper Star Neck Women's Floral Pattern Blouse

De opritten van de modewereld gaven een glanzend effect met een briljant damesblousje. De hoofdattracties van de blouse waren de afgedankte bloemendecoraties gemaakt met Kasjmiri-werk en het halsontwerp vergelijkbaar met een ster. Het gaf de schouders een perfecte look met verbazingwekkende rondingen.

10. Volledige bloesems met bloemenmotief in de lengte:

vol Length Silver Ladies Floral Design Blouses

Baby roze en zilver zou een goed meisjesachtig ontwerp zijn dat gedragen kan worden voor grote evenementen. De halve Saree hier in de vlakte is gekoppeld aan een roze en zilveren blouse met een diepe nek aan de voorkant. Het geeft het decolleté een perfecte look met een bloemdecor in de nek.

11. Chiffon blouse ontwerp:

chiffon Womens Blouse Design

Wat als je blouse een korsetlook krijgt met een rand die de nek en schouders bedekt met chiffon? Geweldig design goed! Hier gaat u met een bloemenprint blouse is een corset-stijl. De blouse krijgt een chiffon bedekking in de nek en mouw met een reliëf ontwerp. Het heeft ook een dunne rand in geknepen ontwerp voor een extra effect.

12. Parelrandblouse:

Vrouw's Pearl Border Floral Blouse

Een combinatie van net, zijde en witte parels geeft je een stijlvol ontwerp om te dragen voor je sari. De effen zijden blouse krijgt een witte netovertrek waarin de bloemenprints zijn gebreid. Het nekontwerp achteraan krijgt een cirkelvormig patroon en de randen zijn parelmoer bezaaid. De blouse krijgt ook een schattige deur met mooie charmes.

Bekijk meer: Blouse met lange mouwen

13. Mooie bloemenblouse met diamanten hals:

Mooi Diamond Neck Floral Blouse for Women

Een designstuk in het ontwerp van bloemenblouses voor dames is gemaakt met zijde en katoenen materiaal met garenwerk dat is gemaakt als een bloemenpatroon. De achterkant van de blouse is ontworpen met een diamantvorm aan twee uiteinden bevestigd in een vest. De mouwen van de blouse krijgen ook een bladerdeegontwerp op grote schaal geselecteerd door vrouwen met brede schouders.

14. Boothals bloemenblouse:

Laidies Boat Neck Floral Blouse Design

Boothals-ontwerpen zijn de nieuwste ontwerpen voor damesblouses, geselecteerd voor gedrukte of designer sarees. Gemaakt van katoen, krijgt de blouse grote bloemmotieven met takken en bladeren met een paarse bies. De blouse krijgt ook een kettingopening aan de zijkanten met een perfecte pasvorm op de borst.

15. Ooghalsontwerp:

Vrouw's Eye Neck Floral Blouse Design

Een designerblouse past goed bij een pack-hals en een rugontwerp in chiffon-georgette. De achterkant van de blouse krijgt een oog gat ontwerp, terwijl de voorkant is een pack nek met gewatteerde fronten. De blouse is versierd met jardoshi-design in zilver en gouddraad.

Floral blouseontwerpen krijgen nieuwe patronen met de verandering in de modemarkt. De in reliëf gemaakte bloemenontwerpen, kleine bloemenprints, maggam bloemenontwerpen, gebreide bloemenontwerpen zijn vrij algemeen gezien voor ontwerper sarees. Ze laten je look met een bloesemaanslag op je uiterlijk vooral op zomers.

1

Leave a Reply

− 3 = 3