15 prachtige full body tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

4 0

Je lichaam bedekt krijgen met tatoeages is een van de nieuwste trends die je tegenwoordig ziet. Man en vrouw hebben het beiden op grote schaal nagestreefd en veel van hen hebben opmerkelijke resultaten laten zien. Van full-body tatoeages is bekend dat ze er modieus, vet en sexy uitzien.

Er is echter veel geduld en moed voor nodig om het te kunnen inkleuren, omdat tatoeage voor het hele lichaam behoorlijk tijdrovend kan zijn. Maar als de tattoo-artiest een perfectionist is, zal het resultaat adembenemend zijn.

vol body tattoo

Zorg ervoor dat u contouren en tatoeages krijgt die overeenkomen met die van een soort persoon die u bent. Kijk eens een vreemd maar uniek geval van Full Body Tattoo Designs.

Full Body Tattoos Afbeeldingen:

Full-body tatoeages hebben honderden ontwerpen om uit te kiezen, maar slechts een paar van hen hebben het voor elkaar gekregen om onze toplijst te halen. Hier zijn enkele van de full body tattoo-ideeën voor de stoutmoedige, buitensporige en moedige.

1. Spiritual Full Body Design:

spiritueel-full-body-tattoo-design10

Deze tatoeage ziet er uitstekend uit met zijn spirituele overeenkomsten. Het portretteert de moederlijke aard van Moeder Maria, waar ze wordt gezien met een kaars. Voor de kans dat je overweegt om de hele voorraad te gaan halen en je hele lichaam in tatoeage te laten zetten, dan is dit het juiste artikel voor jou. Je kunt alle aanwijzingen hebben en je helpen om na te denken over alle onderdelen van zo'n radicale gedachte.

2. Cherry Tattoo:

cherry-blossom-tattoo11

1

Dit is een opvallende van de meest bekende tattoo-plannen onder dames, en er is een gerechtvaardigde reden. Cherrybloesems zijn heerlijk en zijn geweldig om de vrouwelijkheid van een vrouw te portretteren. Ze worden vaker in levendige levendige tinten gedaan dan in saaie kleuren, in het licht van het feit dat ze deze schitterende roze tint hebben die er bijzonder uitziet op de huid van jonge dames. In de Japanse samenleving is kersenbloesem een ​​beeld van het leven, terwijl het in het Chinees spreekt tot vrouwelijke primaire, aanbidding en vrouwelijke uitmuntendheid en seksualiteit.

3. Star Full Body Tattoo:

star-full-body-tattoo-13

Ofwel als een op zichzelf staande tatoeage of samengevoegd in een andere omtrek, sterren zijn een van de beste tattoo-plannen voor dames. Ze veranderen van een kleine, nauwelijks voor de hand liggende ster naar een sterrenrank over je hele rug. Ongeacht ze zijn geweldig.
Als het licht dat schittert in het duister, worden sterren beschouwd als afbeeldingen van waarheid en vertrouwen. Ze spreken een gevecht aan met de onbekendheid en een verwachting voor een andere, betere manier, en worden regelmatig gezien bij individuen die een aantal extreme tijden in hun leven hebben meegemaakt. Sterren spreken eveneens tot vreugde en onze verlangens.

4. Tribal Full Body Tattoo:

tribal-full-body-tattoo15

Er zijn een aantal afbeeldingen en symbolen gebruikt in de Japanse stijl van tatoeëren voor het overbrengen van een speciale betekenis en een tribale full body tattoo-vrouw kan worden gebruikt om iemands geloof of de karaktereigenschap over te brengen. Vaak kunnen meisjes ook tal van ontwerpen op tribale tatoeages krijgen als ze door een aantal online sites gaan die speciaal beschikbaar zijn voor de volledige lichaamstattoos van meisjes.

5. Quote Full Body Tattoo Girl:

Citaat Full Body Tattoo

Om je favoriete full body-tatoeage te krijgen, kun je iets gebruiken dat net zo geweldig is als het gebruik van je favoriete citaten. Ze helpen je je gedachten te weerspiegelen en laten je ook op een indirecte manier over je persoonlijkheid praten. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal ontwerpen om uit te kiezen. Je kunt ook je favoriete personages inkleuren, of objecten om het een stijlvolle en innovatieve look te geven.

Bekijk meer: Body Art Tattoo Designs

6. Peacock Full Body Tattoo voor Dames:

Pauw Full Body Tattoo

De peacock full body tatoeages zijn prachtig om naar te kijken. Het beeldt het glorieuze beeld af van een dansende pauw met enkele prachtige en enorme veren die zijn rug bedekken. Het is mooi, opvallend, kleurrijk en prachtig. U kunt het ontwerp selecteren dat het beste bij uw persoonlijkheid past.

7. Whole Body Tattoo Skull Face Design voor Dames:

Schedel Full Body Tattoos

Een geweldig idee voor een full body tattoo is een schedeltatoeage. De verschillende patronen, ontwerpen samen met een paar andere natuurlijke elementen zoals rozenstruiken en vlinders maken de tattoo aantrekkelijk voor het oog. Traditioneel vertegenwoordigt de Japanse schedeltattoo een verandering die logisch is, omdat de dood de grootste verandering is die een mens kan ervaren.

8. Fairy Tales Full Body Tattoos:

Fee Tales Full Body Tattoos

De volledige tattoo van de sprookjes bevat de personages die je misschien in sprookjes hebt gelezen. Als je je favoriete stripfiguren van Disney Land gebruikt, krijg je je tattoo een gelukkig en gelukkig vooruitzicht. Deze tatoeage is echter extreem vrouwelijk en wordt vooral bij vrouwen gezien.

9. Heren Full Body Dragon Tattoo op de rug:

Draak Full Body Tattoo

Een tattoo-ontwerp moet altijd uniek zijn, zodat het opvalt tussen de menigte. De drakenlichaamstatoeage bestrijkt deze taak vrij goed. De ingewikkelde ontwerpen en het gebruik van glimmend goud en zwart mee geven je een zeer innovatieve en stijlvolle look.

10. Traditionele Japanse Full Body Tattoos:

traditioneel Japanese Full Body Tattoos

Traditionele Japanse tatoeages worden meestal versierd met ingewikkelde, verschillende en kleurrijke ontwerpen. Ze zijn echt enkele van de beste tatoeages die tot op heden zijn ontdekt. Het is een populair onderdeel van de Japanse body art en fungeert ook als een body suit. Traditionele tatoeages zijn zeer gewoon en verwijzen naar het geloof in een geest.

Bekijk meer: 3D tattoo ontwerp

11. Indian Full Body Tattoo Girl:

Indiaas Full Body Tattoo

De Indiase full body tatoeage is een heel ander en uniek idee. Het bevat de verschillende karakters van de hindoeïstische mythologie, het krachtige "Om" -symbool van het hindoeïsme, de goden en godinnen, de wijzen, monsters en andere geavanceerde mythische karakters die een zeer belangrijke rol speelden in oude hindoe-teksten en verzen.

12. Zwarte kleur Full Full Body Tattoo:

zwart-color-back-full-body-tattoo12

Vrouwen die graag een tatoeage op hun rug hebben, kunnen deze tatoeage proberen, omdat dit hun mooi en aantrekkelijk kan maken. Zwarte kleur gebruikt in deze tatoeage zal vrouwen helpen hun rug schoonheid bloot te leggen. Dit zal anders zijn dan andere soorten tatoeages.

13. Floral Full Body Tattoo Design voor meisjes:

Bloemen Full Body Tattoo Design

Full Body bloemtattoos zien er erg vrouwelijk en mooi uit. Ze zijn tegenwoordig de nieuwste mode-statement voor meisjes geworden. Een verscheidenheid aan bloemen naar keuze of misschien een bepaalde bloem samen met verschillende andere patronen kunnen worden gebruikt om uw tattoo tot leven te brengen.

 

14. Full Body Aziatische tatoeage voor koppels:

full-body-asian-tattoo-for-couples14

Tatoeages zijn tegenwoordig bekend en mensen tonen interesse om tatoeages op hun lichaam te zetten. Vooral koppels waren geïnteresseerd om de tatoeages op het lichaam van beide te hebben. Voor hen is de hierboven getoonde volledige tatoeage de beste keuze omdat deze werd getekend in Aziatische stijl die er anders en stijlvol uitziet.

15. Tiger Full Body Tattoos:

Tijger Full Body Tattoos

De tijger is een woest dier en staat bekend om zijn schoonheid en kracht. Het zijn aantrekkelijke wezens die grote autoriteit en kracht hebben in de bossen. Een full body tatoeage die het beeld van een grommende tijger in een jungle vol bomen, struiken en struiken afbeeldt, ziet er gegarandeerd schitterend en levendig uit.

Bekijk meer: Coole tatoeages voor meisjes

Als u denkt dat het idee is om een ​​tatoeage op het volledige lichaam te krijgen, kunt u met dit artikel een groot aantal ontwerpen voor fullbody tatoeages krijgen. Tegen de tijd dat u klaar bent met lezen, zult u bekend worden met de ins en outs van het proces om de volledige lichaamstatoeages op mannen en vrouwen te krijgen. Dus, begin hier! Maar kies een tatoeage met een bepaalde betekenis, of het nu een betekenis is voor de persoon of de artistieke waarde van de tatoeage zelf.

1

Leave a Reply

3 + = 7