15 traditionele adelaar tatoeage ontwerpen en betekenissen

2 0

Eagles zijn symbolen van macht, autoriteit en kracht. Ze zijn de machtigste van alle vogels, zweven door de hoge lucht terwijl ze op de lagere vogels azen. Net als de vogel symboliseert de tatoeage ook de kracht. Deze tatoeages worden gekozen door zowel mannen als vrouwen. De wreedheid en koninklijke aard van de vogel is duidelijk in zijn ogen en verschillende houdingen. Alle culturen accepteren de arend als de beste van de vogelsoort. Nadat hij deze suprematie in zijn eigen soort heeft gevestigd, vertegenwoordigt de adelaar ook meer autoriteit dan de leeuw.

Adelaar Tattoo Designs

Dus adelaar tatoeage ontwerpen zijn een goede keuze als je jezelf als de alpha wilt afkondigen. De adelaar-tatoeage heeft verschillende betekenissen. Deze adelaar-tatoeage wordt tegenwoordig trendy onder de jeugd, met name de collega's. Met verschillende tinten en kleuren geven de adelaar-tatoeages een levendige uitstraling.

Verschillende soorten adelaar tatoeages voor mannen en vrouwen met afbeeldingen:

Hier is een verzameling van mooie adelaar tatoeageontwerpen met afbeeldingen en betekenissen voor dames en heren voor jou.

1. Vechten met Eagle Sleeve Tattoo Design:

best-eagle-tattoo-design-and-meanings11

Deze betekenis van adelaarentatoegering is macht, sterkte, trots en overwinning. De adelaar in deze tatoeage hier staat voor overwinning in oorlogen. Deze tatoeage wordt in hoge mate uitgevoerd door de militanten, legermannen en krijgers enz. Die vechten in de frontlinie. Dit soort tatoeages wordt in hoge mate uitgevoerd in landen als Perzië, Frankrijk, Verenigde Staten, Duitsland, Rusland enz. Deze landen hebben de arend gesymboliseerd als een superieure autoriteit. De tatoeage bevat ook de woorden oorlogsjager in aantrekkelijke lettertypen.

2. Schedel met adelaartattoo op de rug:

best-eagle-tattoo-design-and-meanings10

Deze adelaar tattoo ontwerp voor mannen ziet er heel interessant uit, want het is een combinatie van schedel, adelaar en de zon. Het is een meesterstuk dat kracht uitdrukt. Alle symbolen die in de tatoeage worden gebruikt, symboliseren kracht, kracht en overwinning. De kleurrijke tatoeage geeft een prachtige uitstraling en een krachtige boodschap. Het symboliseert ook de overwinning op het kwaad. De zon achter de adelaar betekent ook de opkomst van een nieuwe dag na het kwade einde. Deze tatoeage past het best op de rug en op de borst.

1

Bekijk meer: Wolf-tatoeages voor mannen

3. Eagle Fighting Snake Tattoo voor Heren:

best-eagle-tattoo-design-and-meanings12

Deze adelaarentattoo op borst toont een slang en een adelaar. De slang en de adelaar blijken de vijanden van elkaar te zijn. Deze tatoeage betekent de oorlog tussen wijsheid en passie, evenals wraak en moraliteit. Deze tatoeage wordt in hoge mate uitgevoerd door mensen die meer vijanden, worstelaars en boksers hebben. De kleuren die in de tatoeage worden gebruikt, maken het levendiger. Deze tatoeage is zeer gedragen op de rug of de borst omdat het een breed gebied vereist om het effectief te maken. Het is een van de trendy tatoeages die wereldwijd worden uitgevoerd.

4. American Flag Eagle Tattoo Design op arm:

Adelaar as America

Voor patriottische Amerikanen is een adelaar met Amerikaanse vlag een uitstekend ontwerp voor tatoeage. Zoals bekend is bij alle adelaars is het Amerikaanse gekozen symbool voor hun parlement. Zo toont een adelaar met Amerikaanse vlag hun suprematie als een land. De dragers van dit soort tatoeages zijn meestal de militanten en legermensen van dat land. Maar deze tatoeage wordt ook viraal onder de jonge generatie van Amerika om respect te tonen voor hun natie.

Bekijk meer: Dragon Tattoo Designs

5. Een Egyptische adelaar tatoeages:

Een Egyptian eagle tattoo

Egyptenaren zagen de adelaar niet alleen als een figuur van autoriteit, maar ook als een symbool van bescherming. Ze schreven de vaderlijke connotaties van autoriteit en voogdij eraan toe. Dus verschillende beschermende amuletten gemaakt door de Egyptenaren sport symbolen van de adelaar. De Egyptische adelaar tatoeage is dus een uitstekende keuze als een beschermende tatoeage. Dit is een van de wereldberoemde adelaarentattoos voor zowel mannen als vrouwen.

6. Eagle Head Tattoo Design:

Adelaar head tattoo

Alleen het hoofd van de adelaar is genoeg om uw boodschap van autoriteit en controle over te brengen aan mensen. U kunt ervoor kiezen om het hoofd gedetailleerd en gekleurd te maken of het eenvoudig te houden met een tribale uitstraling. Minder flamboyant maken is altijd de betere optie, omdat het geen onnodige aandacht trekt en toch zijn eigen houdt onder oogonderzoek.

7. Eagle Tattoo op de borst met tekst:

Adelaar tattoo with words

U kunt woorden aan uw ontwerp van een adelaarentatoegering toevoegen. Het helpt de betekenis waarvoor je gaat duidelijker te maken. De adelaar vertegenwoordigt een groot aantal concepten die uiteindelijk allemaal rond macht en autoriteit cirkelen. Het toevoegen van woorden aan je tattoo helpt om verwarring te voorkomen die kan ontstaan ​​met betrekking tot zijn specifieke symboliek.

Bekijk meer: Bull Tattoo Betekenis

8. Eagle Feather Tattoo Design op schouder:

Adelaar feather tattoo

Een ander uitstekend idee is om alleen een adelaarsveer in uw ontwerp te gebruiken in plaats van de hele vogel. De kracht en autoriteit van de adelaar komen voort uit het vermogen om hoger te vliegen dan andere vogels. Dus een adelaarsveer is een passend symbool van de kracht van zijn vlucht. Het helpt op een vergelijkbare manier suprematie, autoriteit en alle andere typische adelaar-representaties te vertegenwoordigen.

9. Small Eagle Dreamcatcher Tattoo:

Een eagle with a dreamcatcher

Zoals eerder genoemd, worden adelaars in veel culturen beschouwd als geweldige beschermers. Een adelaar met een droomvanger hakt dit aspect van het wezen van de adelaar aan. De grijze tinten die aan de adelaar worden gegeven, maken hem aantrekkelijker, samen met de donkere veren. Deze tatoeage wordt op grote schaal uitgevoerd op de rug, onderrug en borst van de mannen. De vrouw inktt het op hun rug en taille. Als je dit soort dappere adelaarentattoos op je rug hebt getatoeëerd, kan dit symbool staan ​​voor het feit dat je de beste beschermer bent.

10. Heren vliegende adelaar tatoeage op zijlichaam:

Een eagle in mid flight

Een adelaar in medio-vlucht met zijn gespreide vleugels ziet er ontmoedigend uit. Door zijn ogen woest te maken en zijn snavels open te zetten, alsof je tegen een onzichtbaar object schreeuwt, kun je het ontwerp een look geven die zegt dat je niet iemand bent om mee te kloten. U kunt kleur en andere details toevoegen om de tatoeage aantrekkelijker te maken. Dit is een uitstekende vliegende adelaar tatoeage voor mannen met ingewikkelde ontwerpen op het hele lichaam.

11. Een volledige adelaar op een tak Tattoo op de hand:

EEN full length eagle perched on a branch

Een zij-faced adelaar, met zijn enorme vleugels in duidelijk zicht, op een tak neergestreken biedt een formidabel uitzicht, dat erin slaagt er ook koninklijk uit te zien. Veel culturen beschouwen de arend als zonnedieren. Hun symboliek omvat gezondheid, voorzieningen en energie. Het krijgen als een tatoeage is een uitstekende keuze!

12. Een Tribal Eagle Spread Wings Tattoo:

EEN tribal eagle with spread wings

Het meest wonderlijke aspect van het lichaam van een adelaar, na zijn ogen, zijn zijn vleugels. Ze zijn massief, groter dan de vleugels van een andere vogel. De reden is simpel. De adelaar vliegt hoger dan de gemiddelde vogel. Dus, een adelaar met gespreide vleugels maakt je boodschap van gezag en suprematie des te duidelijker.

13. Eagle Face Tattoo op arm:

best-eagle-tattoo-design-and-meanings13

Deze adelaarshoofdtattoo op de armen is een opvallend stuk dat steeds populairder wordt. De adelaar in dit type tatoeage betekent onbevreesdheid en wilskracht. De mensen die onverschrokken zijn en klaar zijn om elke situatie aan te kunnen, dapper dragen deze tatoeage hoog. Deze tatoeage wordt op grote schaal uitgevoerd op de schouders met het gebruik van verschillende kleuren. De donkerzwarte inktarend geeft ook een unieke en aantrekkelijke uitstraling.

14. Tribal Flaming Eagle Tattoo Designs:

best-eagle-tattoo-design-and-meanings14

Deze tribal adelaar tatoeage is zeer populair bij de Amerikanen. Het is een Indiaanse tatoeage die wordt gebruikt door de tribale kaste die daar woont. Ze hebben een spiritueel belang en duiden op een sterke verbinding van het stamvolk met de natuur. De adelaar in deze tatoeage betekent sterk en krachtig. De donkerzwarte kleur met rode vlammen maakt het aantrekkelijker. Het is zeer gedragen op de schouders en de rug.

15. Eagle Eye Tattoo en betekenis:

best-eagle-tattoo-design-and-meanings15

Deze kleine adelaar tatoeage is zeer populair bij jongeren. De adelaar kan, zelfs wanneer hij hoog in de lucht vliegt, zijn prooi op de grond vinden. Dus deze adelaar tatoeage duidt moed, duidelijkheid, focus en visie. In aanwezigheid van enig gevaar is adelaar de enige vogel die vrij door het zonlicht kan vliegen. Deze tatoeage wordt daarom uitgevoerd door mensen met een duidelijke visie. Deze tatoeage is in hoge mate geïnkt door de mensen die verwant zijn met militairen, schietspellen enz. De belangrijkste focus in deze tatoeage is de ogen van de adelaar. De mensen die grote tegenslagen in het leven hebben gehad, krijgen dit soort tattoo op hun schouder of rug.

De adelaar tattoo ontwerpen zijn dus erg in het oog springende. De adelaars volgens sommige filosofen zijn het symbool van zuiverheid, kracht en schoonheid. Vandaar dat de mensen die deze tattoo krijgen geïnkt een duidelijke focus, duidelijkheid, juiste keuze en wilskracht hebben. Ze staan ​​ook bekend als het zonnedier wat duidt op gezondheid, energievitaliteit en -voorziening.

1

Leave a Reply

+ 52 = 57