15 traditionele gouden ketting ontwerpen in 10 gram | Stijlen bij het leven

4 0

Indiase vrouwen hebben een grote passie voor gouden sieraden, vooral kettingen. Ze houden ervan om een ​​verscheidenheid aan kettingen te dragen die specifiek zijn voor elke gelegenheid.

Beste gouden kettingontwerpen in 10 gram:

Hier zijn een paar traditionele gouden kettingontwerpen in 10 gram die momenteel populair zijn in de samenleving,

1. Eenvoudige bloemen gouden ketting:

Eenvoudig Floral Gold Necklace

Dit is een eenvoudige gouden ketting van 10 gram met delicate bloemen en bladeren patronen. Het heeft een mehendi-type ontwerp dat bij elke bruiloft kan worden gecombineerd met de mehendi. Deze zal een eenvoudige manier zijn om een ​​ketting te dragen in een lichtgewicht patroon.

2. Kettingketen met drie lagen:

Drie Tier Chain Necklace

Een zeer delicaat Three Tier Collier. Het heeft drie kettingen van verschillende lengtes aan de bovenkant samengevoegd. Je kunt het gewoon dragen of zelfs kleine hangers vastmaken of zelfs je naam aan de ketting toevoegen. Dit is een zeer stijlvolle en mod ketting om je westerse outfit te begeleiden. Deze is een goede keuze, altijd voor je normale gebruik.

3. Gouden vlinder ketting:

Vlinder Gold Necklace

Dit is een prachtig stuk gouden ketting. Het heeft een gouden vlinder bezaaid met een rode steen ingebed in een dikke gouden ketting. Het heeft een aantrekkelijke adembenemende uitstraling. Draag het gewoon voor elke gelegenheid en alle hoofden zullen zeker naar je toe draaien. Vlinderpatroon geeft een pakkende look aan deze ketting.

4. Gypsy Gold Necklace:

Zigeuner Gold Necklace

Dit is een unieke en prachtige Gyspy-ketting. Dit is zeer opvallend en gaat goed samen met westerse outfits en Indiase outfits. Het is erg trendy en heeft een zeer verfijnde uitstraling. Het heeft een vergulde metalen pony met cool gekleurde stenen. Dit geeft een betere look op je nek, meisjes die dol zijn op een nieuw patroon in colliercollecties en deze 10 g gouden collierontwerpen voor je stijlvolle look krijgen.

1

5. Rose Gold Necklace:

Roos Gold Necklace

Deze is een betoverende Rose - 10 gr gouden ketting. Het heeft een prachtig gebeeldhouwde rose gouden hanger en de bladeren aan de zijketting. De ingewikkelde ontwerpen geven het een magische uitstraling. Rozenpatroon is beroemd onder vrouwen, dus die dames die dit graag dragen, krijgen deze bij je volgende valentijn van je man.

6. Raani Haar:

Raani Haar

Dit stuk is traditionele sieraden. Tegenwoordig wordt dit traditionele stuk gemoderniseerd voor de vrouw van vandaag. Een hanger met prachtige meenakari-werk aan de ene kant geeft de traditionele ketting een eigentijdse uitstraling. Deze 10-grams gouden ketting sets zijn de perfecte sieraden om je te versieren voor bruiloften en recepties. Die mannen zijn die een iets zwaardere en rijkere ketting aan hun vrouw willen geven dan is dit type kettingpatroon de beste manier om haar te geven.

7. Gouden choker ketting:

oud Choker Necklace

Dit is een ultramodern stuk sieraden. Deze gouden choker heeft een nieuwerwetse vormgeving. Het is gebogen - duidelijk aan de ene kant en ingewikkelde ontwerpen aan de andere kant. Talrijke gouden bloemen getint met kleuren worden in het midden opgehangen. Rood gekleurde edelsteen geeft een traditionele en rijke uitstraling aan deze choker ketting; je krijgt deze ketting in 10 gram zeker.

8. Lange Lakshmi munt gouden ketting:

Lang Lakshmi Coin Gold Necklace

Een traditioneel stuk en een typisch Zuid-Indiase soort sieraden. Het heeft veel gouden munten met een afbeelding van Godin Lakshmi die samen in een rij staan. Over het algemeen gedragen tijdens bruiloften, geeft deze set een goddelijke uitstraling aan degene die hem draagt. Dit type 10 gram kettingontwerp zal een goede collectie zijn voor elk festival en dit is de beste ketting voor die vrouwen die Zuid-Indiase designercollecties in ketting willen proberen.

9. Gouden ketting ketting met Lakshmi hanger:

Goud Chain Necklace with Lakshmi Pendant

Dit is een lange gouden ketting met een godin Lakshmi hanger. Twee prachtige pauwen aan de zijde van de godin. Kleurrijke stenen op de pauwen geven het een boeiend uiterlijk. Deze sieraden kunnen worden gedragen voor thuisfuncties of puja's. Laxmi pendent zal een mooie keuze zijn om een ​​cadeau te geven aan uw familielid of familielid tijdens feestelijke seizoenen.

10. Pearl & Floret gouden ketting:

Parel & Floret Gold Necklace

Dit is een heel eenvoudige en sierlijke ketting. Een enkele roze bloem aan het ene uiteinde met een trailing parelsnoer. Het heeft een subtiele en sierlijke uitstraling. Het kan ook worden gedragen voor evenementen op kantoor. Die vrouwen zijn druk in hun kantoortijd en als ze iets als ketting willen gebruiken dan is dit een leuk idee van een 10 grams kettingontwerp.

Bekijk meer: Gouden ketting ontwerpen in 15 gram

11. Dunne gouden ketting met bladhanger:

Dun Gold Chain with Leaf pendant

Dit is een perfecte executive sieraden een dunne lange gouden ketting die is bevestigd met twee kleine kettingen met bladgoud hangers door een ring. Het kan tijdens de presentatie op het pak worden gedragen.

12. enkele parel gouden ketting:

single Pearl Gold Necklace

Deze is een dunne en enkele korte gouden ketting met een enkele middelgrote parel in het midden. Het heeft een frêle piekerige look en een perfect dagelijks sieraad. Het kan worden gecombineerd met enkele parel oorknopjes voor de oren of ook een dunne lange ketting oor-ring met een parel aan het einde.

Bekijk meer: 30 Gram gouden ketting ontwerpen

13. Kogel hanger ketting:

Kogel Pendant Necklace

Als u op zoek bent naar uw dagelijkse gouden ketting onder de 10 gramcollecties, dan is dit een dagelijks sieraad dat u zeker leuk zult vinden. Dit is een dunne ketting met aan het eind kogelvormige hangers. Een gekleed om te doden kijken wanneer geëvenaard met pakken.

14. Beslagen choker ketting:

Beslagen Choker Necklace

Een dunne ketting met stenen bezaaid strak gespannen. Het kan worden gebruikt als een kantoorkleding, maar ook voor feesten en 's avonds samenkomen. Het heeft een waardige uitstraling.

Bekijk meer: 40 g gouden ketting

15. Snake patroon gouden ketting:

Slang Pattern Gold Necklace

Dit is de nieuwste en trendy patronen van de jongere generatie. Dit is een dunne lange gouden slangentas gewoon perfect voor het avondfeest om te dragen met je favoriete zwarte jurk. Het geeft een perfecte - "Do not knoeien met" soort van een look.

Kettingen zijn de passie van alle vrouwen - alle leeftijdsgroepen. Of het nu oud, jong of zelfs een college-tiener is, ze lijken niet te vergeten hun favoriete ketting te dragen. Ze hebben verschillende keuzes en hun keuzes worden gehaald door de verschillende patronen en ontwerpen die tegenwoordig gemakkelijk verkrijgbaar zijn in 10 gram.

1

Leave a Reply

33 − = 32