15 verschillende soorten babyarmbanden | Stijlen bij het leven

2 0

Armbanden worden al sinds mensenheugenis gebruikt als sieraad voor de handen. Armbanden zijn er in verschillende patronen, ontwerpen, vormen en maten. Men kan mixen, matchen en experimenteren met armbanden. Bangles zijn recent een fashion statement geworden en het wordt erg populair. Mensen maken snel gebruik van de nieuwste trends en ontwerpen in armbanden. Ze zien er elegant uit en zijn gemakkelijk mee te nemen met verschillende outfits. Het kan van goud, zilver, koper, messing, glas, kunststoffen zijn en kan van vele ontwerpen zijn.

Armbanden voor babymeisje in verschillende soorten:

Armbanden zijn iets als een modetrend voor iedereen, vooral schattige kleintjes zijn ook snel bezig met het inhalen van trends. We zullen de verschillende ontwerpen van babyarmbanden bekijken.

1. Gouden armbanden voor babymeisje:

baby bangles

De beste manier om de kleine polsen van baby's te versieren is met prachtige gouden armbanden. Deze zien er mooi uit op de onberispelijke en zachte huid van baby's. Goud is een veelbelovend metaal en pasgeboren baby's worden over het algemeen enkele dagen na hun geboorte in gouden armbanden, armbanden, enkelbanden, kettingen enz. Geplaatst. Deze gouden armbanden kunnen zowel voor jongens als voor meisjes zijn. Het is ook een van de meest geschikte geschenkopties.

2. Babyarmbanden met naam:

baby armbanden-met-naam2

De meest expressieve manier om de naam van de baby aan te kondigen kan ook zijn door de baby te versieren met de gepersonaliseerde naam armband. Een van de meest unieke manieren om voor altijd in het leven van het kind geëtst te worden, kan de benoemde armband zijn. Het zal altijd speciaal zijn. De genoemde baby-armbanden kunnen zowel voor babyjongens als voor meisjes zijn.

3. Indian Baby Bangles met zwarte kralen:

indian-baby armbanden-with-black-beads3

1

Deze unieke gouden armbanden hebben zwarte kralen ertussen. Deze armbanden in Indiase stijl worden altijd in paren gedragen. Gemaakt in sets van twee en deze worden op beide handen van de baby's gelegd. De zwarte kralen zijn bedoeld om alles wat slecht is voor de baby's te beschermen en te beschermen. Men kan deze schattige ogende armbanden vinden bij elke hand van de nieuwgeborene in India.

Bekijk meer: Bangles For Men

4. Beaded Baby Bangles:

kralen baby-bangles4

De meest elegante armbanden voor een meisje zijn kralen met roze of witte parels. Ze zien er prachtig uit in de schattige, kleine handen van de baby meisjes. De kralen kunnen worden geregen in zilver of goud volgens de keuze van de baby. Ze kunnen ook worden gemaakt met verschillende kleuren en de keuze van kralen voor de baby.

5. Zilveren babyarmbanden:

silver-baby bangles5

De volgende in de rij om populair te zijn na de gouden armbanden zijn de zilveren armbanden voor baby's. Sommigen gebruiken gouden armbanden alleen voor baby's, terwijl zilveren exemplaren dagelijks op een babypols kunnen worden gesierd. Zilverelement is ook erg veelbelovend en ze kunnen ook een geschenk voor de baby's zijn. Zilveren armbanden zien er mooi uit op zowel babyjongens als babymeisjes.

6. Charm Bangles:

b-6-armbanden

Een bedelarmband lijkt meer op een armband en is een van de snelst opvallende sieraden trends in de tijd van vandaag. Het kan ook een van de mode- en stijluitspraken zijn voor baby's. Deze armbanden kunnen sterren, auto's, maan, cirkels en teddyberen hebben, zoals de snuisterijen die eraan hangen. Ze zien er prachtig uit voor de handen van baby's en zullen deze ook leuk vinden om te dragen.

Bekijk meer: Designer gouden armbanden

7. armband armbanden voor baby:

bracelet-bangles7

Baby bangle armbanden kunnen ook voor zowel jongens als meisjes zijn. Ze zijn ook erg Indiaas van stijl en worden bijna twee jaar in baby's pols gelegd. Bangle armbanden kunnen worden gemaakt in goud of zilver. Ze zien er net als een bangle uit op de schattige pols en kunnen altijd op de pols van de baby worden gedragen.

8. gebloemde baby armbanden:

gebloemde baby-bangles8

Dit zijn de schattigste armbanden voor een baby meisje met bloemen sieren haar pols met de charme. Ze zien er heel levendig uit met de bloemen en kunnen in elk metaal worden gemaakt, zoals goud, zilver, platina of van kralen. Deze kunnen een statement zijn met een zeker schotstijl voor alle schattige meisjes als kleuters zelf. De bloemen kunnen worden klein, veel, reliëf of ingebed als per eis.

9. Kettingarmbanden voor baby's:

keten armbanden-for-babies9

Chain armbanden kunnen zowel voor jongens als voor meisjes zijn. De armbanden zijn gemaakt in een kettingvorm voor gemakkelijk dragen en voor een mooie val in de pols. De baby's kunnen deze dagelijks dragen. De kettingbeugel lijkt meer op een armband en is ook niet erg zwaar.

Bekijk meer: Armbanden voor vrouwen

10. Kunststof armbanden:

kunststof bangles10

Als het om mooie dingen gaat, stelen armbanden de show met verschillende kleuren en verschillende materialen die worden gebruikt om de armbanden te maken. Men kan armbanden van elke kleur en elke jurk hebben. Kunststof armbanden hebben enorme variëteiten en babymeisjes kunnen elke dag met een baby worden bedekkeerd. Ze zijn helemaal niet aan de dure kant, maar zien er gewoon fantastisch uit bij kinderen.

11. Manchet armbanden voor baby's:

manchet-armbanden-for-babies11

Manchetknopen zijn gemakkelijker op baby's te zetten, omdat ze kunnen worden aangepast en vanaf de uiteinden open zijn. Ze kunnen van metaal, goud of zilver zijn zoals vereist. Ze kunnen dagelijks worden gedragen voor de kleintjes. In India staan ​​ze ook bekend als 'Kada'-armbanden.

12. Handarmbanden met vingerring:

hand armbanden-with-finger-ring12

Hand bangles zijn een instant hit met vrouwen en tieners. Dus waarom zou je peuters achterlaten? Ze kunnen ook pronken met de hand bangle met een schattige vinger ring. Dit kan een uniek geschenk zijn voor de verjaardag van de kleine. Men kan de hand bangle ook personaliseren met de baby naam erop.

13. Metalen kleurrijke armbanden:

metal-kleurrijke-bangles13

Kleurrijke armbanden in metalen kunnen ook een instantlook-wisselaar zijn voor elke jurk op de baby's. Leuke meisjes met mooie jurken kunnen bijpassende gekleurde metalen armbanden met zich meedragen. Ze kunnen in twee sets van 6 of 8 in beide handen worden gedragen.

14. Diamond Bangles:

diamond-baby armbanden

Kunnen diamanten achterblijven als we denken aan armbanden? Een beetje aan het dure einde, diamanten armbanden zijn niet alleen voor vrouwen, het kan de beste schenkingsoptie zijn voor kleine meisjes. Ze kunnen worden gebruikt op verschillende traditionele functies voor baby's of festivals, gelegenheden enz.

15. Diamanten in Sterling Silver Bangles:

diamonds-in-sterling-armbanden

Diamanten zien er ook in sterling zilver prachtig uit. De schittering en glans van diamanten kan worden verbeterd wanneer ze in sterling zilver worden geplaatst. De bangle ziet er prachtig uit tijdens de pols van de baby. De armband kan ook zijn voorzien van een citaat of een rijmpje.

Het belangrijkste ding dat een schattige baby kan sieren kan een charmante en mooi uitziende bangle op zijn pols zijn. Ze zijn een manier om een ​​fashion statement te maken voor jongeren. Ze zijn nu zo erg in deze dagen en samen met jongeren, ouderen, zelfs peuters kunnen het dragen met stijl en gratie. De verschillende ontwerpen, patronen en maten van de schattige kleine armbanden kunnen een breed scala aan opties openen voor kinderen.

1

Leave a Reply

+ 89 = 91