20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

2 0

Het meest gebruikte Polynesische woord in de Engelse taal is tatoeage. Wanneer en hoe het woord 'tatoeage' werd gebruikt, is het onderwerp van menig debat, maar het lijdt geen twijfel dat het een wijziging is van het Polynesische woord 'Tatua'. Dus, Samoaanse tatoeages zijn in feite de originele tatoeages. Hun ontwerpen hebben een typisch tribale uitstraling en ze zijn altijd zwart en niet gekleurd. Toch slagen ze er altijd uitstekend en gecultiveerd uit te zien.

samoan tattoo

Samoaanse tatoeages hebben veel schelpen. Dit zijn meestal schildpadschillen die een lange levensduur, vruchtbaarheid, welzijn en vrede vertegenwoordigen. Op andere momenten toont het zeeshells die schilden, bescherming en intimiteit symboliseren. Ze gebruiken ook het 'Marquesan-kruis', dat de delicate balans tussen de verschillende elementen van de natuur symboliseert. Er zijn verschillende andere dergelijke typische symbolen die worden gebruikt door Samoaanse tatoeages. Deze tatoeages zijn over het algemeen wijdverbreid en hebben betrekking op grote lengtes van uw lichaam.

Samoaanse tatoeages betekenissen en afbeeldingen voor mannen en vrouwen:

Een Samoaanse tatoeage is een mooi voorbeeld voor de algemene body art. Als je een krijger bent, een vechter van nature, dan moet je gaan voor de Samoaanse natuur. In dit artikel hebben we een lijst met de beste Samoaanse tattoo-ontwerpen van de collectie met foto's en betekenis voor jou.

1. Halslijn Samoa-tatoeage:

hals-samoan-tattoo18

Wat een mannelijk uiterlijk is dit Samoaanse ontwerp. De look herinnert ons de oude krijgers. Er is een gezicht dat lijkt op een heilige zon die wordt aanbeden. De andere ontwerpen die de halslijn bedekken, geven het gevoel van een rijk. Worstelaars of mannen die van oorlog en gevechten houden, zouden graag zo'n ontworpen Samoa Tattoo willen inkjeten om zijn mannelijke kracht te tonen.

De wortels van de Samoaanse cultuur, de Tatau-kunst gaat verder dan alleen versiering, maar symboliseert ook mannelijkheid en stamfeiten. Het toont het essentiële overgangsritueel in de Samoaanse stam. Het geeft op een bepaalde manier ook een sieradenontwerp. De halslijn van de ellebogen is zo prachtig versierd met fijne kunst die lijkt op een sieraad. De omtrek krijgt een wazige schaduw die een reliëfontwerp geeft dat op een 3D-patroon lijkt.

2. Diagonal Body Tattoos:

Diagonaal body tattoos

1

We hebben allemaal veel full body en volledige back-ontwerpen gezien als het gaat om Samoaanse stijl tatoeages en ook veel borst- en beenontwerpen maar deze is heel anders dan de rest. Dit kan worden beoordeeld als een van de meest stijlvolle Samoaanse tribale tattoo-ontwerpen en de positionering is hier het pluspunt.

Hier wordt het hele ontwerp gedaan op het voorste gedeelte als het lichaam en wordt het op een diagonale manier van de ene naar de andere hoek gespreid. Het is een rijk ontwerp en bestrijkt dus een groot deel van het lichaam, maar ook op zo'n manier dat het er heel netjes en schoon uitziet.

3. Samoan Floral Tattoo Designs On Arm:

Bloemen Tattoo designs

Bloemenontwerpen geven ons een heleboel opties om uit te kiezen, zelfs wanneer we het hebben over tribale of Samoaanse tatoeages. Het is niet nodig dat we een roos op je lichaam krijgen, omdat je een bloemmotief wilt. Als je deze Samoaanse tatoeage eens van dichterbij bekijkt, zul je een hibiscus vinden met Samoaanse samensmeltingen aan weerszijden om het bovenste deel van de onderarm prachtig te bedekken. De typische Samoaanse patronen zien er heel slim en grafisch uit en het is zowel voor mannen als voor vrouwen cool.

4. Eenvoudige Samoaanse tatoeage op de rug:

eenvoudig samoan-tattoo16

Dit is een eenvoudig en sober ontwerp bij de Samoa-tatoeages. Het patroon gemaakt in de cirkelvormige limieten symboliseren golven van de oceaan, de bovenste ronde in de cirkel bestaat uit haaientandenpatroon. Evenzo, alle patronen in een Polynesische tatoeage betekenen iets of de ander dat een deel is van het geloof van de traditie.

Deze cirkelvormige Samoaanse tatoeage ziet er goed uit voor zowel mannen als vrouwen, vanwege de eenvoud. Het donkere geïnkte patroon benadrukt de schoonheid ervan. Dit ontwerp van een Samoa-tatoeage kan ook op de achterkant worden gemaakt. Moderne Samoaanse tatoeage bevat dit patroon. Moderne Samoaanse ontwerpen omvatten geometrische vormen, cirkelvormige ontwerpen anders dan de traditionele Polynesische scherpe randen.

5. Feathery Feminine Samoan Tattoo:

luchtig-vrouwelijk-samoan-tattoo17

Wat een prachtig patroon. Een meisje zou dol zijn op het ontwerp op haar eerste gezicht. En waarom alleen meisjes? Jongens zouden dol zijn op zo'n mooi rugloos tatoeage dragend meisje. De Samoa-tatoeage heeft geweldige melanges met betekenisvolle patronen die een veerachtig ontwerp maken.

Mensen over de hele wereld die beïnvloed zijn door de Samoaanse cultuur, voegen vaak symbolen toe die gerelateerd zijn aan de natuur en die vlinders, vogels, schildpadden, haaientanden, veren enz. Omvatten. Mensen maken zelfs een tatoeage achter het oor, hoewel het vrij pijnlijk is. Maar mensen ondergaan de pijn voor hun passie.

Bekijk meer: Samurai tattoo ontwerpen

6. Samoaanse spinale tatoeage voor meisjes:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Dit is een ontwerp dat langs uw gehele ruggengraat loopt en de structuur ervan vormt met behulp van typische Polynesische symbolen. De samenstelling van deze symbolen geeft verschillende betekenissen weer. Maar als het door een leek wordt bekeken, ziet het eruit als een mooie tekening van je ruggengraat.

7. Full Body Samoan Tattoo:

full-body-samoan-tattoo

Mannen en vrouwen, zowel onder de hedendaagse jongeren, houden ervan hele lichaamskunst te maken. Er zijn veel tattoo-ontwerpen die mensen op hun lichaam maken. Onder hen de meest populaire ontwerpen zijn de Samoaanse tatoeages. Samoaanse tatoeageontwerpen bedekken een groot gebied met zijn patronen die onberispelijk zijn en eindeloos kunnen worden voortgezet.

Men kan het hele been of de hele arm bedekken met een eenvoudige zwarte kleur en een paar patronen ertussen. Of in plaats daarvan patroon met symbolen. Mensen die ervoor kiezen om het hele lichaam in te kleuren met de Samoaanse tatoeageontwerpen zijn veel sterk van aard en kunnen de pijn van tatoeage op zelfs zachte delen van het lichaam aan. De nauwkeurigheid in deze ontwerpen is meer dan andere tattoo-ontwerpen.

8. Samoan Foot Tattoo voor dames:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Deze omvatten bloempatronen met de andere typische Polynesische symbolen. De bloemen laten het er vrouwelijker uitzien en deze tatoeageontwerpen zijn dus alleen door vrouwen gekozen

9. Samoaanse onderarmtattoo:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Deze tatoeage past op je onderarm als een voortreffelijke band. Het lijkt op een ornament dat zou worden gedragen door de oude Egyptische farao's. Het heeft hetzelfde uiterlijk als de andere Samoaanse tatoeages, maar betekent wat de symbolen in het symbool ook symboliseren.

10. Samoan Chest Tattoo Sleeve Ontwerp:

Samoaanse chest tattoo

Omdat Samoan op zijn best ontwerpt, zijn deze degenen die zich uitstrekken over en zich uitstrekken over brede gebieden, deze kan gemakkelijk worden vermeld als een van de beste Samoaanse tattoo-ontwerpen. Hier is het bovenste gedeelte van de borst prachtig geïnkt met een zeer net ontwerp en camoufleert het ook de spieren van de gestemde borst.

Dit ontwerp is met name een versie van de vlinder met veel tribale patronen om het er heel anders en innovatief uit te laten zien. De gearceerde delen en lijnen laten het geheel zo technisch uitkomen en het is moeilijk te geloven dat dit alleen het werk van de menselijke hand is.

Bekijk meer: Mermaid Tattoo Designs

11. The Samoan Turtle Tattoo Design:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

De schildpad uit de Samoaanse cultuur is een belangrijk dier. Over het algemeen symboliseert het een lang leven, welzijn en vrede. Schildpadden worden veel gebruikt in Samoaanse tattoo-ontwerpen.

12. Samoan Full Leg Tattoo voor mannen:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Dit soort tatoeage strekt zich uit over de gehele lengte van je kuitspieren. Het bevat alle typische Polynesische symbolen van de oceaan, vissen en ga zo maar door. De grote vaardigheid van de Samoaanse tatoeages is op de uitstekende manier waarop de verschillende symbolen worden samengesteld om in elkaar over te gaan en te verschijnen als een prachtig ontwerp!

13. Samoan Back Tattoo Design:

Samoaanse back tattoos

Het is een uitgebreid hoofdstuk als we in detail willen weten wat Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen zijn, maar het is ook een heel interessante. We hebben tot nu toe veel back-tatoeages gezien, maar deze Samoaanse tatoeages zien er brutaler uit dan vele anderen. Dit zijn krijgerachtige tatoeages en verbeelden veel moed die meestal te vinden is in Samoaanse tribale tatoeages. Zulke looks van de tatoeages maken ze geweldige opties voor mannen die houden van brede ontwerpen om met hun rug te pronken.

14. Cirkel Samoaanse tatoeages:

Circulaire Samoan Tattoos

Er is altijd een verschil tussen katholieke tattoo-ontwerpen en de rest, maar het is verkeerd als je denkt dat cross alleen in de vorige wordt gebruikt. In deze Samoaanse tatoeage zul je zien dat er een cirkelvormig patroon en een kruis in het midden is, maar dit kruis is eerder een kruisvormig symbool dan een katholiek kruis. Er zijn ook een aantal andere symbolen en ontwerpen in deze kleine tatoeage. Deze tatoeage is heel netjes en schoon en kan dus overal op het lichaam worden aangebracht.

15. Feather Samoan Tattoo:

Veer Samoan tattoo

Wanneer we het hebben over Samoaanse tatoeageontwerpen hebben we het niet alleen over Tribale ontwerpen en krijgerprints. Er is veel andere variatie in Samoaanse ontwerpen zoals deze. Dit is een veertatoeage met dezelfde Samoaanse rondingen en afdrukken in de veer.

Het niveau van vaardigheid is hier heel goed zichtbaar met alle ingewikkelde rondingen en symbolen en dit is een reden waarom Samoaanse tatoeages over de hele wereld beroemd zijn, ze zien er zo grafisch uit en de metingen zijn gewoon zo perfect vanuit alle hoeken.

16. Samoaanse tribale schoudertattoo:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Deze soort bedekt je hele schouderblad en een groot deel van je bovenste biceps. Het bevat de normale symbolen met wervelingen en spiralen om de gaten op te vullen. De oceaansymbolen helpen vaak bij deze taak. De oceaan in de Samoaanse cultuur symboliseerde de dood van de wereld daarachter omdat het Samoaanse volk geloofde dat de oceaan is waar men heenging nadat zij stierven.

17. Samoan Full Arm Tattoo:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Dit soort tatoeage loopt over de lengte van je hele arm. Het is als een tattoo met volledige mouwen. Het lijkt op een onderdeel van een harnas dat je misschien draagt. Het heeft de typische Polynesische symbolen en ziet er net zo uitstekend uit als alle andere Samoaanse tatoeages.

 

18. Samoan Tattoo Sun On Arm For Men's:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Zonnen maken deel uit van vele Samoaanse tatoeages. Ze zijn over het algemeen opgenomen in andere typische symbolen om belangrijke betekenissen tot uitdrukking te brengen. De zon in de Samoaanse cultuur staat voor rijkdom, helderheid, grootsheid en leiderschap. Dit is de meer algemene betekenis van de zon. Maar dit kan worden gevarieerd met behulp van andere symbolen en ontwerpen. Het soort stralen dat wordt gebruikt of de uitingen van de zon enz. Zijn belangrijke bepalende factoren voor wat de tatoeage eigenlijk symboliseert.

19. Samoan Face Tattoo Design:

20 traditionele Samoaanse tatoeageontwerpen en betekenissen

Deze tatoeage gaat over je gezicht en nek. Het geeft je een angstaanjagende oude krijgerlook. Het bevat symbolen zoals het speerpunt dat moed en de vaardigheid van een krijger en de 'enata' laat zien, wat Polynesische menselijke vormen zijn die God en zijn kracht voorstellen.

20. De traditiepatronen van Tiki Face In Samoan Tattoo:

de traditie-patroon-van-tiki-face-in-samoan-tattoo20

Dit is een van de originele ontwerpen van Samoa Tattoo die in een Polynesische traditie voorkomt. Het ontwerp in deze tatoeage bestaat uit een gezicht dat een ontwerp heeft dat genoemd wordt onder Tiki-patronen, de andere patronen die erbij horen, betekenen anders volgens de traditie. Er zijn specifieke namen gegeven aan verschillende patronen gemaakt van verschillende delen van het lichaam.

Bekijk meer: Maori tattoo ontwerpen en betekenissen

Bijvoorbeeld, het aantal lijnen gemaakt in het ontwerp, de vorm geplaatst op de posterior, dit verschilt allemaal met de aard van de persoon die wordt erkend in de samenleving. Laten we zeggen de schildpad, de zeeschelpen, het gezicht van de mens, de schedel; de haaientanden, muis, golven van de oceaan enz. zijn belangrijke en zeer gebruikte patronen.

Dus Samoaanse tatoeageontwerpen zijn hier gedifferentieerd van Tribale tatoeageontwerpen wat een zeer veel gemaakte fout is en we moeten ook weten dat er honderden variëteiten van deze tatoeages kunnen zijn waaruit we de beste tatoeages kunnen kiezen.

Dus hier zijn prachtige Samoa Tattoo Designs die de Polynesische cultuur volgen. Mannen en vrouwen gaan grotendeels voor Samoan Designs, omdat het er van ver heel mooi uitziet en goed oogt. Je kunt naar een deskundige tattoo-ontwerpmaker gaan die de geschiedenis van de Polynesische cultuur kent en weet van de verschillende patronen die in de traditie zijn opgenomen, omdat het iets eigenaardigs beschrijft.

Mensen met een hard karakter die sterk zijn in het dragen van pijn en ontberingen komen in aanmerking voor dergelijke keuzes. Er zijn zelfs meisjes die kiezen voor harde ontwerpen als ze het zwaar te verduren hebben. De tatoeages weerspiegelen de gedachten van de menselijke geest, dus kies je tattoo dienovereenkomstig.

1

Leave a Reply

9 + 1 =