25 beste kapsels voor ronde gezichten met foto’s | Stijlen bij het leven

5 0

Rond gezicht is een veel voorkomende gezichtsvorm. Meisjes met een rond gezicht hebben vaak moeite om de horizontale breedte van hun gezicht te minimaliseren. De beste manier om de ronding van het gezicht te verminderen, is door een paar beste kapsels voor ronde gezichten van je te dragen, waardoor het gezicht er ovaal uitziet. Geknapte haarstijlen kunnen een goede keuze zijn en net als bijenkorfkapsels zijn ze ook goed voor meisjes met ronde gezichtsvormen. Bekijk onze favoriete kapselkeuze voor ronde gezichten.

kapsels for round faces

Je kunt ook je haar loslaten, want lang haar of lang golvend haar geeft de illusie van een langwerpige gezichtsvorm. Hier raden we je aan 25 beste kapsels voor ronde gezichten om er slank uit te zien. Uitgaande van de verschillende knot-haarstijlen en anderen, bekijk enkele van de prachtige kapsels die goed zullen gaan met ronde gezichten.

Beste kapsels voor rond gezicht met afbeeldingen:

Hier zijn de 25 beste kapsels voor vrouwen met ronde gezichten, laten we naar ze kijken.

1. De Simple Back Bun Look:

De Simple Back Bun Look For Round Face Women

Dit is het beste kapsel voor een rond gezicht dat er slank en aantrekkelijk uitziet. De eerste keus is het simpele kapsel dat een achterbroodje ziet. Het past vrij gemakkelijk bij mensen met een rond gezicht. Een eenvoudig knotje kan worden versierd met haaraccessoires om het er meer afstand van te laten lijken. Je kunt een eenvoudige back-bun uitproberen voor je huwelijksfeest als je een rond gezicht hebt. Kies contrasterende haaraccessoires om op de knot te gaan. Plaats de dupatta aan de ene kant van de schouder en klik deze vast met pinnen. We verzekeren u dat u er stijlvol uitziet!

2. De gevlochten lange kapsel:

De Braided Long Hairstyle For Round Face

De altijd eenvoudige look is een prachtige vlecht! Vlechten zien er erg mooi uit bij meisjes met een rond gezicht. Deze is ook een van de meest gesuggereerde beste kapsel voor een rond gezicht. Als je bereid bent om een ​​kapsel te dragen dat lang is en goed past bij je ronde gezichtsvorm, probeer dan een gevlochten kapsel. Je kunt gevlochten kapsels sieren met een bijenkorf look. Gebruik bloemhaaraccessoires voor een complete bruidslook. Je kunt een ketting en andere accessoires uitproberen om het uiterlijk compleet te maken.

3. Bouffant broodje met vintage krullen:

bouffant Bun With Vintage Curls

Dit is een ander geschikt kapsel voor een rond gezicht. Een up-do bouffant of een bijenkorf-up-do maakt de gezichtsvorm er een beetje langwerpig uitzien. Dit vermindert de ronding van de gezichtsvorm. Een rugbroodje met wat vintage krullen kan er behoorlijk elegant uitzien. Probeer deze look voor elk feest of zelfs een avondje uit.

1

4. Afgescheiden haarkant met dons Swing Vintage Curls:

Kant Parted hairstyle with down Swing Vintage Curls

Dit is een kleine variatie van het bouffantbroodje. Hier is de chignon in een laag opgehangen patroon geplaatst. De vintage krullen zijn gemaakt om te vallen op een zodanige manier dat ze lijken vast te zitten in een verticaal vlak naar het broodje. Geef dit kapsel een kans op je volgende feestje. Dit is een van de beste kapsels voor een rond gezicht waardoor je er prachtig uitziet.

5. Volledige kop gevlochten look:

Het beste Haircut For Round Face Full Head Braided Look

Dit is een zeer trendy soort van de nieuwste kapsel voor rond gezicht dat u kunt uitproberen. Als je een rond gezicht hebt, kan dit kapsel je keuze zijn. De vlechten lopen van verschillende delen van het haar, met elkaar verweven en lopen van het ene uiteinde naar het andere. Je kunt ook vlechten met vals haar uitproberen. Valse vlechtjes zijn ook beschikbaar op de markt, wat best handig kan zijn als je haar van gemiddelde lengte hebt. Valse vlechten geven echter een natuurlijke uitstraling, zodat u zich niet echt zorgen hoeft te maken over de valsheid ervan.

6. Bijenkorf Chignon Up-do:

Het beste Hairstyles For Round Faces Beehive Chignon Up-do

Chignons Bun Hairstyles zijn tegenwoordig erg populair. Dus waarom zou u ze niet eens proberen? Een bijenkorf-vintage stijl chignon kan er echt goed uitzien als het gaat om kapsels voor ronde gezichten. Je kunt een kapsel zoals dit proberen met een beetje plagerig in de nek en de kruin. Secties van haar lopen van de ene kant naar de andere als een hoofdband. Dit zorgt ervoor dat de korf er nog breder en anders uitziet. Versier het kapsel met mooie bloemenaccessoires en parelpinnen.

Bekijk meer: Welke kapsels past bij Fat Face Female

7. Losse krullen kapsel voor lang haar:

Los Curls Hairstyle for Long Hair

Dit is weer een kapsel voor je ronde gezicht. In feite helpen lang los haar om een ​​rond gezicht er veel minder rond uit te laten zien dan het in werkelijkheid is. Je kunt weelderige krullen krijgen met een krultang wanneer je thuis bent. Probeer mooie zachte krullen uit en krijg een prachtige look. Je kunt dit ook proberen voor een bruids of een bruidsmeisje kapsel. Gebruik een paar zware haaraccessoires voor het middelste gedeelte. Combineer het kapsel met enkele unieke sieraden. Dat is perfectie!

8. Loose en Lustrous Hairstyle voor meisjes:

Los and Lustrous Hairstyle for Girls

Soms is het beste kapsel het eenvoudigste kapsel. Als u in dit feit gelooft, zult u het niet moeilijk vinden om een ​​eenvoudig kapsel te dragen en toch er op uw best uitzien. Houd het eenvoudig door ervoor te kiezen om je vrij te laten. Kam het goed op en houd het netjes. U kunt lichte golven maken door een grote vatkrultang te gebruiken. Je hebt een goede glans- en glansspray nodig om de golven er glanzend en gezond uit te laten zien. Borstel het haar helemaal naar één kant om de krullen te maken. Gebruik geen haarspray voor het haar. Klinkt eenvoudig?

9. Front Hive Open Hair look:

Goed Hairstyles For Round Faces Front Hive Open Hair look

Je kunt bijenkorven ook aan de voorkant uitproberen! Als je een scheiding aan de voorkant hebt die je wilt verbergen, dan is een geplaagde bijenkorf aan de voorkant een goede keuze. In feite zal een bijenkorf aan de voorkant je gezicht langwerpig doen lijken en daardoor zijn rondheid verminderen. Gebruik in dit geval een slanke bezaaide Maang tikka in plaats van een zware. Houd de rest van het haar los en goed geborsteld. Draag grote kroonluchteroorringen om de blik nog mooier te maken.

Dit is een zeker beste kapsel voor vrouwen met rond gezicht! Als je wilt, kun je losse krullen aan de haren op de rug geven. Dit kan vooral een leuk feestkapsel zijn, waar je van plan bent om Indiase outfits te dragen, zoals een salwar, lehenga en sarees. Ze passen ook goed bij eenvoudige kleding.

10. Medium gelaagde snit:

Medium Layered Cut Hairstyle For Round Face Girl

Dit is een veel voorkomende bij alle gemakkelijke kapsels voor ronde gezichten. Dit komt vooral omdat het een extreem onderhoudsarme snede is en ten tweede zorgt dit ervoor dat je ronde gezicht er wat dunner uit ziet, omdat de lokken de helft van de wangen bedekken. Dit kan ook worden gedaan voor mensen met dun haar en je ziet er zeker goed uit.

11. Korte en zoete kapsel:

kort And Sweet Haircut For Round Face Female

Deze is een van de schattige kapsels voor een rond gezicht en is wederom een ​​niet-onderhoudsneus omdat het toch zo kort is. Mensen die er slim uit willen zien en toch het gedoe gratis willen houden, kunnen kiezen voor deze look. Je kunt een nette scheiding maken of misschien gewoon een middenscheiding maken en aan beide kanten een clip aanbrengen voor een meer meisjesachtige look voor jezelf. Dit is een voorhaarsnede voor een rond gezicht.

12. Gevederde snede:

gevederde Hair Cut For Round Face

Het gevederde kapsel is nu een cool en het beste kapsel voor een rond gezicht! De foto hierboven toont de ideale bevederde snit, stijl met alle pony op de juiste plaats en de haarlengte is minimaal. Het onderste deel van het haar heeft een scheermes-look en dat maakt het geheel nog koeler. De pony trekt het gezicht ook een beetje samen.

Bekijk meer: Soorten korte kapsels voor meisjes met rond gezicht

13. Volle knalstijl:

vol Bang Round Face Shape Hairstyles

Deze is ideaal voor mensen met dik haar. Hiervoor moet ook de haartextuur worden overwogen. Hier bedekt de pony het hele voorhoofd en ziet het gezicht er dus kleiner uit. Probeer deze nieuwe snit en houd daarbij rekening met de textuur en dikte van je haar.

14. Pixie Bob-kapsel:

Geschikt Hairstyle For Round Face Pixie Bob Haircut

Deze snit is een funky en is tegelijkertijd trendy en cool. Een dik en zijdeachtig haar is ideaal voor een Pixie-bobsnit. Het is een van de eenvoudige en mooie kapsels voor een rond gezicht. Voor kapsel steil haar rond gezicht, dit zal zeker goed gaan.

15. Zijdelingse undercut:

Het beste Hairstyle For Round Face Female Side Undercut

Voor degenen die niet bang zijn om te proberen, dit voor jou! Lopen in stijl gedefinieerd door de snit. Het haar heeft een ondersnijding aan een kant en de andere kant is een beetje lang gelaten en is ook een beetje gemarkeerd. Deze heeft zeker veel lef nodig.

16. Zeer korte Pixie-kapsel:

Heel Short Pixie Round Face Hairstyle Female

Deze is het beste kapsel voor vrouw met rond gezicht voor degenen die het heel kort willen houden. Overweeg dit te doen, als je wilt dat je haar klein en tegelijkertijd netjes georganiseerd is. Het haar heeft zeker tijd nodig om te groeien en je moet voorbereid zijn om dit tot dan te dragen.

17. Curly Bob Haircut:

gekruld Bob Hair Cut For Round Face

Dit is een vintage look tussen alle kapsels voor ronde gezichten omdat je dit soort bezuinigingen op de heldinnen van de jaren 70 en 80 moet hebben gezien. Deze snit is vrij eenvoudig en ziet er erg verleidelijk uit. Dit staat ook bekend als de milde magi curl-look, omdat het haar een beetje naar beneden is opgerold. Het managen van dit kan echter moeilijk zijn, als je het goed kunt dragen, ga je meid!

18. Eenvoudig krullend kapsel:

Eenvoudig Curly Hairstyle

Houd het simpel, de andere soort is een krullende kapsel. Een goed onderhouden haar ziet er nooit slecht uit, zelfs als je het niet vastmaakt of accessoriseert. Als je hieronder wat milde krullen wilt, met wat lengte van je gezicht, is deze zeker iets voor jou.

19. Halverwege - Halverwege:

Geschikt Half Up- Half Down Haircut For Round Face

Dit is een andere vaak gevlekte haarstijl voor ronde gezichten. Hier is de helft naar boven normaal zoals hoe je het altijd doet. Het enige is als je een rond gezicht hebt; zorg er gewoon voor dat je een beetje haar van het kruin omhoog trekt om een ​​semi-bouffant soort van iets te creëren om je haar het broodnodige volume en de hoogte te geven.

20. Casual Bun:

Laatste Casual Bun Haircut For Round Face

Deze staat ook bekend als het zigeunerbroodje. Het is als de eenvoudigste knot op aarde omdat je het niet eens zo goed hoeft te binden. Hiervoor moet je het haar knopen. We weten allemaal dat de zigeuners blij zijn - gelukkige mensen zijn en dat ze nergens voor zorgen. Dit is een toepasselijke naam voor het broodje omdat je netjes al je haar naar achteren trekt, een draai geeft en het dan oprolt als een knot.

21. Eenvoudig paardenstaartkapsel voor ronde gezichten:

Eenvoudig Ponytail Hairstyle for Round Faces

Dit is een eenvoudig kapsel op elk moment en in elke gelegenheid. Dit is geschikt voor een dagje uit met vrienden of zelfs een zwembadfeestje. In de eerste plaats deze hoge pony en zal je er langer uitzien. Vandaar dat je gezicht er niet mollig uitziet. Probeer dit eens uit op een informele dag.

22. Messy Curly Style voor Dames:

nieuwe Messy Curly Hairstyle For Women

Het is zeker niet waar dat gelaagde kapsels alleen zijn bedoeld voor degenen die lang of misschien steil haar hebben. Als je een kort haar hebt, kun je het ook proberen! Een kort gelaagd kapsel is echt cool en eenvoudig en geeft een ander soort rommelig uiterlijk. Probeer dit beste kapsel voor een rond gezicht!

23. African Short Hairstyle for Round Face Girls:

Afrikaanse Short Hairstyle for Round Face Girls

Het dragen van deze look kan voor sommigen echt een uitdaging zijn! Maar als je het nog steeds leuk vindt om het te proberen, zou je dat moeten doen, want deze ziet er echt netjes uit en er valt niets op je gezicht. Dit kapsel is superkort maar de krullen vullen eenvoudig het ronde gezicht aan. Het ziet er mooi en netjes uit. Dit is een onderhoudsarme snit en u hoeft dus niet veel tijd te besteden aan het verzorgen van uw krullen.

24. Poker Straight Emo:

Haar Cutting For Round Face Girl Poker Straight Emo

Allereerst is de bevederde snit die je kunt zien nu de coolste trend en wordt het gedaan met een uitdunningsschaartje. Nu bedekt de pony op het gezicht een deel ervan en verkleint zo de ronding vrij goed. Wat je hier kunt doen, is het gewoon recht houden en er ook mooi uitzien. Deze is een ander kapsel voor meisjes met een rond gezicht.

25. Curly Emo Cut:

Het beste Haircut For Round Face Girl Curly Emo Cut

Wat kan leuker zijn dan een emo en dat ook op krullend haar? Dit is hier gewoon het geval. Een kort haar is hier ideaal voor. De pony is niet lang en komt met een gestrekte pony die prachtig op je voorhoofd valt.

Een van de beste kapselpunten voor een rond gezicht is om veel van de hierboven gesuggereerde soorten uit te proberen. De tip laat ze meestal los, tenminste een beetje. Maar als je een lang haar hebt, is een vlecht perfect.

Nu je een idee hebt van de vele verschillende soorten, wees niet bang om ze te proberen. Elk is op een andere manier mooi. Stel de trend in!

Bekijk meer: Middelgrote kapsels voor vrouwelijk rond gezicht

1

Leave a Reply

55 + = 65