25 beste zinvolle hand tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

5 0

Veel mensen willen hun tatoeage niet flamboyant en levendig, maar onopvallend en verfijnd maken. Ze kiezen er vaak voor om slechts een klein deel van hun hand te laten tatoeëren in plaats van hun hele arm of been. Er zijn verschillende beschikbare ontwerpen voor hand tatoeages. Je kunt een symbool krijgen dat een persoonlijke betekenis heeft of een meer algemeen ontwerp kiest. Je kunt hem klein maken of je hele hand bedekken. Er zijn verschillende mogelijke variaties!

Het krijgen van een tatoeage is geen grapje. Je moet heel zeker zijn van je ontwerp voordat je ervoor kiest om het geïnkt te krijgen, want het zal voor altijd een deel van je lichaam zijn. Tatoeage verwijderen operaties zijn niet alleen pijnlijk, maar ook erg duur. Dus neem uw beslissing zorgvuldig.

hand- tattoo designs

Benieuwd naar hand-tatoeages? Ga hier! Dit is alleen voor nieuwsgierigen die voor de allereerste keer een vingertatoeage of iets kleins aan hun hand willen hebben en weinig of geen werk hebben gedaan!

Verschillende soorten traditionele en eenvoudige handtattooontwerpen met afbeeldingen:

Hier zijn een paar ontwerpen van tattoo-ontwerpen met betekenissen waaruit u kunt kiezen.

1. Henna geïnspireerde tattoo:

25 beste zinvolle hand tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

Hier is iets dat uit de doos is. De tatoeage lijkt meer op een mehendi, maar is een permanente! Het is mooi met een licht bloemmotief en een ander abstract ontwerp dat helemaal tot aan je armen past. Het is zwart ingekleurd, maar je kunt er tinten kleuren op krijgen om het aantrekkelijker te maken. Deze is voor de dames die er zijn!

2. The Rough Look Tattoo:

25 beste zinvolle hand tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

1

Hand tatoeages voor mannen komen met veel ideeën. Deze is een totale macho-look die elke kerel kan afleggen. De tatoeage is zwart geïnkt en heeft een woeste uil die naar beneden kijkt. Het hoofd van de uil komt op de biceps en het andere tattoo-ontwerp komt rond de handen en pols. Er wordt gezegd dat het de uitstraling geeft van een dicht bos, dat zowel de woeste als de kalme wezens in zich heeft.

3. Tribal Heart Inspired Hand Tattoo:

25 beste zinvolle hand tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

Hier is een mooie en simplistische tattoo van het hartontwerp die er compact en netjes uitziet. Het is een tatoeage bedoeld voor de vrouwen. Het heeft een groot hart en twee andere kleine op de top van de grotere. Onder het grotere hart is er een willekeurig ontwerp dat netjes is uitgevoerd met zwarte inkt. Wat denk je van zoiets als dit?

4. Three Step Heart Tattoo:

25 beste zinvolle hand tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

Deze ene tatoeage is uniek en toont de vorming van het hart in drie stappen. De eerste, beginnend bij de pols, is het echte hart, gevolgd door het hart dat langzaam plaatsmaakt voor het lege hart. De laatste is een eenvoudige. Het is geïnkt op puur zwart zonder tinten en is bedoeld voor mannen.

5. De geciteerde tatoeage voor vrouwen:

25 beste zinvolle hand tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

Waren we niet allemaal op één punt, of misschien zelfs nu, willen vliegen en nooit meer terug komen? We wedden ja! Hier is er een die precies zal weergeven wat we allemaal voelen. De tatoeage inkt in over de wens om te vliegen, indirect dirigeert ons om te leren van stukjes en wat is achtergelaten. Het heeft ook een kleine inkt van een vogel tegen het einde van het citaat.

6. The Quoted Tattoo for Men:

25 beste zinvolle hand tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

Ben jij een man met een goede muzieksmaak? Hier is iets dat zal spreken! Voor degenen onder jullie die zoveel van muziek houden, hier is een goede tattoo keuze om geïnkt te worden. De ene helft van de tatoeage is een spiegelbeeld met de andere, normaal geschreven. Dit is een goede keuze voor alle muziekliefhebbers die het simpel willen houden.

7. Dragon Tattoo Design voor vrouwenhand:

Draak on the hand tattoo

Draken zijn oude symbolen van macht. In de Chinese cultuur worden ze beschouwd als de meester van alle elementen, namelijk vuur, water, wind en aarde. Ze moeten het symbool zijn voor magie. Over het algemeen zijn het vuurspuwende mythische wezens die in sommige verhalen over de vliegkracht beschikken en in andere als slangachtige wezens worden weergegeven. Dragon tattoo-ontwerpen zijn vaak en toch uniek. Kleine draken in je hand zien er buitenmaats cool uit.

8. Kleine ster-tatoeages voor hand:

Ster tattoos

Sterren en sterrenstelsels zijn nog een van de vrouwelijke ontwerpen. Ze worden vaak gekozen door mannen, maar in die gevallen zijn ze niets anders dan verfraaiingen voor iets mannelijks. Ze geven de tatoeage een wat een magisch effect een stroom sterren als uit een toverstok gieten.

9. Een tribal tattoo ontwerp voor mannen:

EEN tribal hand design

Een tribaal patroon langs de zijkant van je hand is een uitstekend tattoo-ontwerp. Dit ontwerp is mannelijker, hoewel het wordt gekozen door zowel mannen als vrouwen. Het maakt je eruit als een soort van lid van het geheime genootschap. Dit is een van de populaire tattoo designs voor jongens.

10. Superhero Hand Tattoos:

superhero-hand tattoos10

Tegenwoordig zijn er tal van superhelden die de tieners betoveren en zelfs alle volwassenen betoveren. Vandaar dat er nog steeds een grote categorie mensen overblijft die aangemoedigd werden om hun handen in te kleuren met geweldige handtattoos voor mannen van Batman, Spider man en andere beroemde superhelden. Deze tatoeage zal uniek zijn in vorm en kleur en geeft zo een duizelingwekkend effect op de handen.

Bekijk meer: Tattoo Designs Om

11. Handtatoeages met landkaarten:

hand tattoos-with-country-maps11

Er zijn sommige mensen, vooral jonge jongens en meisjes die in diepe liefde met hun natie blijven. Die mensen houden ervan om hun handen te versieren met handtatoeages voor meisjes en jongens die de kaarten van hun land hebben en een aantal andere belangrijke tekens en symbolen die in verband staan ​​met die natie. Land tatoeages zullen erg populair worden met de symbolen op het moment van de wedstrijden als de meisjes en jongens zullen juichen voor de overwinning.

12. Kleine handtatoeages met citaten:

kleine hand-tattoos-met-quotes12

Als je de gequoteerde tatoeages krijgt, zullen ze hun handen met inkt bedekken en de hele hand bedekken, waardoor het een uitstekende vertoning is. De kleuren zullen vrij levendig zijn, waardoor het een geweldig uiterlijk op de handen wordt. Dit is de reden waarom de meeste mensen er van houden om te kiezen om zichzelf te citeren met tatoeages op aanhalingstekens.

13. Booghand Tattoos:

bow-hand tattoos13

Dit ontwerp heeft geweldige tinten en boeit iedereen die er een oogje op krijgt en dit is echt een ongelooflijk idee van hand-tatoeages voor mannen en vrouwen. Bow hand roze gekleurde tatoeages zijn zeer populaire vorm van tatoeages die een geweldige show van de ontwerpen maakt.

14. Palm Tattoo ontwerp voor de handen van de vrouw:

palm-tattoo-design-for-woman14

In het algemeen zijn handpalmen het gebied dat sterk blootstelt aan het buitengebied en mensen die zo'n ontwerp willen hebben, kunnen de bovenstaande tatoeage op de palm gebruiken, omdat dit schoonheid en elegantie aan hun uiterlijk toevoegt door een groot aantal mensen aan te trekken naar hun handen.

15. Handtatoeages met veiligheidsspeld:

hand tattoos-with-safety-pin15

Handtattoo met een afbeelding van een veiligheidsspeld vormt een populaire stijl van handtattoos voor meisjes en het ziet er krachtig uit wanneer het op de vuist wordt geplaatst. De veiligheidsspeld symboliseert het veiligheidsdoel en jongens en meisjes die meestal de voorkeur geven aan eenzaamheid kunnen deze optie kiezen terwijl ze ervoor kiezen om een ​​tatoeage op handen te krijgen. Zorg dat je de hulp krijgt van een tattoo-professional, want deze helpt je de perfecte afwerking te krijgen en je op te laten vallen in de menigte.

Bekijk meer: Pols Tattoo afbeeldingen

16. Panda Small Hand-tatoeages:

panda-small-hand tattoos16

Panda kleine hand-tatoeages komen heel vaak voor bij zowel mannen als vrouwen, omdat ze verschillende ontwerpen en vormen kunnen bedenken. Deze tatoeages zijn over het algemeen klein van formaat vanwege het meegeleverde canvas, maar het zal behoorlijk stijlvol zijn wanneer ze worden geïnkt met een ongelooflijk 3D-tattooontwerp.

17. Diversen Handtattoo voor mannen:

diversen hand-tattoo-for-men-17

Hoewel er verschillende soorten tatoeages beschikbaar zijn, is Diversen Hand Tattoo for Men echt een geweldig soort, omdat de donkere en mysterieuze thema's die in deze handtattoos worden betoverd, iedereen die ernaar kijkt betoveren met een fantastisch beeld. Het was behoorlijk verbazingwekkend om de donkere kleurstreken te zien die de wijzers omwikkelden met het splitterontwerp. Dit is een van de perfecte hand-tattoo ontwerpen voor jongens.

18. Tiny Tattoos voor mannen bij de hand:

tiny-tatoeages-for-men-18

Kleine tatoeages voor mannen worden een gangbare stroming en de ontwerpen die hiervoor worden gemaakt, zullen zeer interessant zijn. Tegenwoordig gaan de meeste mensen het liefst met deze stijl mee, omdat dit vrij klein lijkt qua formaat.

19. Handtattoo met hartontwerp:

de hand-tattoo-met-hart-design-19

Mensen die het nieuwe tattoo-ontwerp willen, kunnen genieten van dit tattoo-ontwerp waarbij de pootafdrukken zijn afgedrukt in het hartvormige ontwerp. Dit ontwerp is een uniek ontwerp waardoor je voor de massa staat. Je kunt deze tatoeage ook in meerdere kleuren krijgen.

20. Horror Hand Tattoo Design:

horror-hand tatoeages-tattoo20

Tatoeages hebben een grote verzameling horror-tatoeages omdat het de ontwerpen naar elke niche van het leven verwijden. Horror tatoeages bij de hand zijn behoorlijk populair, inclusief de ontwerpen en texturen. Dit soort horror-tatoeages kunnen op de vingers worden geïnkt om de aandacht van mensen te trekken en maken hen vaak blij.

21. Coole handtattoo voor jongens:

koele hand-tattoo-for-guys21

Tatoeages zijn beschikbaar in verschillende opties en vaak doen ze verschillende natuurobjecten zoals zon, maan, sterren en vlinders enz., Omdat elk van hen verschillende betekenissen symboliseert en daardoor een verhaal vertelt. Tatoeages met vliegen op handen duiden vooral op hoop, optimisme en geluk. Met deze tatoeages ion je hand zal je er geweldig uitzien met zijn unieke slagen en tinten.

Eenvoudig en gemakkelijk hand tattoo ontwerpen:

22. Mehendi Hand Tattoo Style:

mehendi hand-tattoo-style22

Liefhebbers van tatoeages zullen kiezen voor een enorme categorie tatoeages omdat ze ze in hun eigen stijl willen voorspellen. Ze geven ook de voorkeur aan enkele bloemmotieven die laten zien door een enorme keuze aan ontwerpen en kleuren aan te bieden. Eenvoudige hand-tatoeages met bloemige Mehendi-ontwerpen zullen er fascinerend uitzien met zijn verbazingwekkende bloemblaadjes en wervelingen. Dit type tatoeage in de hand zal er stijlvol uitzien en de hele handen bedekken kunnen samen in bijeenkomsten worden geprikkeld.

23. Sparrow-tattoo voor handen:

mus-tattoo-for-hands23

Kleurrijke tatoeages voor mannen bij de hand met een afbeelding van mus zien er spectaculair uit wanneer ze worden getatoeëerd met een robuuste en dynamische kleuren. Deze tatoeages worden versierd met kunststreken en stralende tinten die het heel aantrekkelijk maken. Deze eenvoudige tatoeage in de hand kan gemakkelijk in reliëf op de handen worden gemaakt, omdat ze beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen.

24. Traditionele handtatoeages met Lord Ganesh:

traditionele hand-tattoos-met-lord-ganesh-24

Traditionele handtattoo met Lord Ganesh zal er geweldig uitzien wanneer hij op handen wordt gedrukt, omdat de tekst van Lord Ganesh zowel een traditionele als een devotionele betekenis zal geven. Mensen die deze tattooontwerpen krijgen, worden geopenbaard met de gesymboliseerde betekenis van toewijding voor zichzelf. Het krijgen van de tatoeages van deze Heilige Schrift weerspiegelt ook de persoonlijkheid en uw trekken in het lezen van heilige boeken.

25. Hand-tattooverzen uit een heilig boek:

de hand-tattoo-verzen-from-a-holy-book-25

Er zijn veel volgers van heilige boeken die ervoor kiezen de vrome verzen tatoeages bij de hand te houden, omdat die verzen een diepe betekenis zullen hebben die hen in belangrijke mate volgt door hun geest en lichaam fris te houden. Dus tatoeages voor mannen bij de hand kwamen in de wereld van tatoeages met enorme volgers de verzen van hun heilige boeken van religie op de handen.

26. Een veer Tattoo ontwerp op de hand:

EEN feather hand tattoo

Een veertatoeage is eenvoudig maar elegant. Het vertegenwoordigt de delicatesse van een veer samen met de kracht van de vlucht van de vogel die het ook is. je kunt je veer zwart en grijs maken of je kunt het kleurrijk maken om te specificeren tot welke vogel de veer behoort. Het is een van de beste tattoo ontwerpen voor meisjes.

27. Tattoo Words On Fingers:

Woorden on your fingers

Letters en woorden zijn de eenvoudigste tattoo-ontwerpen. Er is geen twijfel mogelijk wat de betekenis ervan is. Je kiest de emotie waarmee je je lichaam wilt inkt geven, geeft het een naam en laat de letters afzonderlijk op je vingers tatoeëren of laat het woord samen tatoeëren op een ander deel van je hand! Je kunt ook variaties in deze tatoeage introduceren! U kunt kalligrafiebrieven of een eenvoudige tekst kiezen. U kunt kleur toevoegen of zwart houden enzovoort.

28. A Bracelet Hand To Fingers Tattoo:

armband met de hand-to-vingers-tattoo

Een andere typische handtattoo is een armband die je hele hand bedekt. Je kunt het rijkelijk of tribaal maken. Hoe dan ook, het maakt je hand er sierlijk en zwaar accessorized uit.

29. Een hand tattoo ontwerp met kleine pootafdrukken:

EEN small paw print

Je kunt een kleine pootafdruk maken langs de zijkant van je hand om je te herinneren aan een favoriete huisdier of om je liefde voor wilde dieren te tonen. Dit soort tatoeage is niet al te aantrekkelijk, maar het ziet er schattig uit en heeft een zekere diepte die de normale flamboyantie mist.

30. Kleine vliegende vogels tatoeages op de hand:

Klein flying birds

Je kunt zwarte silhouetten van vogels krijgen die langs de zijkant van je hand zijn geïnkt. Deze zien er mooi en vrouwelijk uit. Dus, het is gekozen voor meer door meisjes dan jongens. Een zwerm vogels symboliseert samen de kracht van het gezin. Het vertegenwoordigt loyaliteit en liefde. Het is een van de leukste hand-tattoo ontwerpen voor vrouwen.

31. Kleine vlinder hand tattoo:

Klein butterfly tattoo

Een vlinder is een ander ontwerp dat meer door vrouwen dan mannen wordt gekozen. Het ziet er mooi en mooi uit. Je kunt het aantrekkelijk maken door er kleuren aan toe te voegen of elegant door het een eenvoudige zwarte omtrek te maken.

Bekijk meer: Schouder tatoeages voor mannen

Veel mensen die kiezen voor een tatoeage, zullen kiezen voor het krijgen van een handtattoo. De reden hiervoor is dat, naast gezicht en hals, de handen enkele van de meest constant zichtbare lichaamsdelen zijn. Het krijgen van een hand-tatoeage zal een zeer publieke uitspraak doen over je persoonlijkheid en interesses. Als u bovendien toegang wilt hebben tot duizenden eenvoudige tatoeages met een eenvoudige hand, kunt u deelnemen aan tattoo-forums, tattoo-video's bekijken en zoeken naar de beste tatoeage-studio's die het dichtst bij u in de verschillende landen zijn. Probeer ook een aantal tatoeages te bekijken die door andere leden zijn geüpload, want deze zijn exclusief beschikbaar voor tatoeages bij handliefhebbers. Door een eenvoudige zoekopdracht op internet zou je veel opties krijgen om naar te kijken. Na het zoeken struikelt u over perfecte handtattooontwerpen waar u naar op zoek was!

Afbeeldingsbron: 24.

1

Leave a Reply

+ 74 = 81