25 stijlvolle en modieuze plastic stoelen | Stijlen bij het leven

5 0

Plastic stoelen zijn een van de meest gebruikte meubels in huis of in een kantooromgeving, vanwege het gemak waarmee ze worden gedragen. Kunststof stoelen kunnen worden gemaakt van verschillende synthetische samenstellingen, waaronder polypropyleen, acryl, PVC dat valt onder Thermoplastische categorie die wordt gebruikt bij het maken van stoelen van monoblok kunststof, plastic stoelen in injecteerbare vorm. Thermostaatharsen worden meestal gebruikt bij het maken van de stijve plastic stoel die niet kan worden vervormd als deze eenmaal is ontworpen.

Meer informatie over het type kunststof stoel in detail, wat zeker zal helpen bij het geven van een brede kennis aan mensen die van plan zijn om hun kantoorvooruitzichten te veranderen of om uw huis te ontwerpen met eenvoudige en aangename interieurs.

Eenvoudige en moderne plastic stoelen:

Hier vindt u de top 25 soorten plastic stoelen die in dit artikel worden genoemd, die zullen helpen bij het ontwerpen van het interieur van een huis of kantoor met verrukkelijke kleurrijke plastic stoelen..

1. Plastic opvouwbare stoelen:

plastic chairs

Plastic klapstoelen zijn minder ruimtebesparende meubels, die niet alleen helpen om een ​​gast comfortabel te maken, maar ook veel ruimte bieden wanneer stoelen niet in gebruik zijn. Dit type stoel is gemaakt van kunststof uit één stuk met een gladde afwerking. Voor het maken van een harde kunststof stoel kan thermohardende kunststof worden gebruikt.

2. Gegoten glanzende plastic stoelen:

gegoten Glossy Plastic Chair

Deze enkele kunststof monoblokstoel valt onder een draagarmcategorie, die wordt ondersteund door de basis in plaats van vier standaards, het gebruikelijke ontwerp van stoelen. Dit type plastic stoelen wordt meestal gebruikt in restaurants, tuinen en kleine pubs vanwege het opvallende ontwerp en de glanzende afwerking gemaakt van een enkele kleur. De benen zijn ontworpen met rondingen die van binnen krullen en een perfecte vorm vormen om het been te laten rusten. Omdat het een vrijdragende stoel is, moet de stoel dik genoeg zijn om de belasting te dragen.

3. Plastic schommelstoelen:

1

Plastic Rocking Chair

Schommelstoelen zijn altijd het favoriete stoelontwerp bij ouderen. Oude mensen houden ervan om weg te slapen door naar oude liederen te luisteren en kleine bewegingen te maken die worden veroorzaakt door de schommelende wipbeweging die de schommelstoel biedt. De stoel bestaat uit armleuning, onderste, bovenste en middelste rail. De wipvoet kan alleen worden vervangen als de stoel niet uit het enkele plastic blok is gemaakt.

4. Plastic stoelen met kussen:

Plastic Chair with Cushion

Plastic stoelen worden meestal zonder kussenontwerp verkocht, waardoor het goedkoper en betaalbaarder is voor alle niveaus. Voor mensen die zich ongemakkelijk voelen zitten op een hard en een flexibel oppervlak, zijn kussen ontworpen plastic stoelen absoluut de beste keuze. Het kussen kan afzonderlijk worden aangepast of gekocht in de winkel. Het kussen kan dezelfde kleur krijgen als de plastic stoel of om een ​​trap te geven kan een designkussen worden gebruikt dat kan worden gemaakt van fluweel of borduurwerk.

5. Fancy plastic stoelen:

Zin in hebben Plastic Chair

De chique designstoel wordt het vaakst gezien in hotellounges, schoonheidssalon of een kleine dabba. De schoudersteun van de stoel is ontworpen in verschillende vormen op een dergelijk vaak gebruikt ontwerp is het bladontwerp. Het meest opvallende verschil met de gebruikelijke plastic stoelen is de afwerking van deze chique stoel, ze hebben een enigszins ruwe en stijve afwerking die staat voor een dikke plastic stoel.

6. Kunststof balstoelen met kussen:

Plastic Ball Chair with Cushion

De plastic balstoel wordt ook wel het orbit chair-ontwerp genoemd, dat een rond gebogen ontwerp heeft en in het midden een zitopstelling heeft met een ovaal ontwerp met een brede rugleuning. Het kussen kan afzonderlijk worden gekocht, samen met de stoel of plastic stoel met gelijmd kussen is beschikbaar. Dit type stoel kan een gemoderniseerde uitstraling geven aan het huis. De basis van de stoel is heel anders dan de beenstoel, hier is de stoel voorzien van een cirkelvormige holle bodem, op de bovenkant ervan is een ovaalvormige plastic bal bevestigd die in het midden een uitgehold uiterlijk heeft dat de stoel met kussen uitziet gehechtheid.

7. kinderen rock stoelen:

Kinderen Rock Chair

Kinder schommelstoel is de meest kleurrijke plastic stoel die de dubbele kleurencombinatie heeft. Voor meisjes klinkt roze en crème combinatie het beste en voor jongens wordt elke andere kleur dan roze gebruikt !! Het onderste deel van de stoel is voorzien van de gebogen basis die de schommelbeweging vergemakkelijkt die is bevestigd aan het gebruikelijke ontwerp van de stoel. Voor een gezellig gevoel is de zitting gemaakt van een kussen dat kan worden ontworpen met stripfiguren waardoor het voor kinderen aantrekkelijker wordt.

8. Plastic Baby Hoge Stoelen:

Plastic Baby High Chair

Babystoelen zijn ongelooflijk duur als ouders het maar een paar maanden later gebruiken en het kind absoluut probeert te vermijden om ze te gebruiken. In dat geval is het de moeite waard om te kiezen voor een plastic kinderstoel van de baby's die later kan worden gebruikt en verkocht, en de prijs van deze stoel is behoorlijk lager dan die van houten kinderstoelen. De poten van deze hoge stoel zijn vrij lang met een kleine rechthoekige tafel bevestigd aan de kleine zitbasis.

9. Kunststof stoelen met geometrisch ontwerp:

Plastic Geometric Design Chair

Deze designstoel heeft de gebruikelijke zitting en onderste railbevestiging met vier standaards. Het opvallende kenmerk is het ontbreken van de bovenste en middelste rail in plaats daarvan deze stoelen zijn gemaakt van een voortzetting van de onderste rail met een enkele plaat van kunststof materiaal ontworpen in interlaced lijnen die fungeren als de schoudersteun. Deze stoel is verstoken van de armleuning en Manchette.

10. Plastic douchestoelen:

Plastic Shower Chair

Voor mensen die gewoon zijn om te zitten en een ontspannend bad te nemen, wordt dit type douchestoel voorgesteld. De zitting is vrij breed met een perforatie, wat helpt bij het laten weglippen van het water, wat helpt bij het voorkomen van waterstagnatie. Om het lichaamsgewicht te dragen, zijn de standaards meestal gemaakt van een combinatie van metaal en kunststof.

11. Ronde plastic stoelen:

Ronde Plastic Chair

Dit type stoel is een standaardmeubel dat in alle huishoudens wordt aangetroffen, zowel in kleine elektrische winkels als in timmerwerkplaatsen en in kleine afhaalhotels. Het ontwerp van dit type stoel is eenvoudig en dient om te zitten zonder enig chique ontwerp. De stoel is gemaakt van buigzaam plastic met vier brede standaards met een ronde zitting. De stoel is verstoken van kussen.

12. Plastic LED-stoelen:

Plastic LED Chair

Deze enkele monobloc thermoset stoel is stijf en stabiel. De stoel lijkt op een banketstoelontwerp met een brede zitting en een brede schoudersteun zonder leuningen. De loden lichten zijn bevestigd aan het onderste deel van de stoel die licht uitstraalt in een donkere omgeving. Het licht kan van een andere kleur zijn, dit type minder dure led-stoel is populair geworden in pubs.

13. Gevormde Plastic Vierkante Bureaustoelen:

gegoten Plastic Square Office Chair

Deze transparante plastic gegoten stoel is gemaakt van het enkele plastic materiaal dat van verschillende kleur kan zijn. De stoel heeft vier matige staanders met een vierkante zitting zonder armleuning. Deze stoel is het meest geschikt voor mediacommunicatiekantoren waar het interieur zeer op prijs wordt gesteld.

14. Plastic banketstoelen:

Plastic Banquet Chair

De plastic stoel kan worden omgebouwd tot banketstoel met alleen een gewone plastic stoel en een lange rekbare doek of tegenwoordig door hoogontwikkelde machines kan het ontwerp van de banketstoel worden gerepliceerd door alleen het kleurrijke plastic materiaal te gebruiken. Dit type stoel heeft een brede basis die de standaard vormt voor de stoel met een stoel en een lange schoudersteun zonder zijarmsteun.

15. Low-level plastic gazonstoelen:

Low-level Plastic Lawn chair
Deze low-level plastic stoel is gemakkelijk te zitten stoelen die zijn gemaakt van thermoplastisch of thermohardend materiaal. Deze stoelen hebben een lange armsteun aan de zijkant voor een meer verfijnde look. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in een paar of set van 4 en meer, die is uitgerust met een middelste tafel.

Bekijk meer: Stalen klapstoelen

16. Geperforeerde plastic stoelen:

Geperforeerd Plastic Chair

Geperforeerde plastic stoelen geven een elegante uitstraling. Dit soort stoel wordt het meest gebruikt bij het opzetten van een kantoor of bij het maken van een nieuw ontwerp voor een pas gerenoveerd huis. De stoel is gemaakt van het stijve plastic materiaal met tal van gaten op de zitting en op de schoudersteun.

17. Designer cantilever plastic stoelen:

Ontwerper Cantilever Plastic Chair

Dit enige andere type draagarmontwerp dat zijn steun alleen verkrijgt met een voorste twee dikke standaard die naar beneden krult om een ​​doosvormige basis te vormen. De twee voorste stands worden dan verder gezet om de stoel en de schoudersteun te vormen. De zitting en de schoudersteun kunnen worden ontworpen in een continu poreus ontwerp dat een uniek ontwerp vormt.

18. plastic eetkamerstoelen:

Plastic Dining Chair

Kunststof eetkamerstoelen zijn kostenbesparend en kunnen in verschillende kleuren naar onze keuze worden geschilderd, wat het extra voordeel is van dit type stoel. Wanneer we een kostbare eettafel kopen, hebben we de neiging om geen wijzigingen aan te brengen, maar deze eenvoudige eetkamerstoelen kunnen worden aangepast en aangepast aan onze behoeften.

19. Floral design plastic stoelen:

Bloemen Design Plastic Chair
Deze designstoel is de meest eenvoudige en eenvoudig te decoreren stoel die is gemaakt met behulp van een eenvoudige monobloc stoel. Het bloemendesign kan worden geverfd of 3D-beeldpapier kan precies op de stoel worden geplakt. Dit type stoel kan worden gebruikt voor de themafeestfunctie.

Bekijk meer: Houten leunstoel

20. Plastic diamantvormige stoelen:

Plastic Diamond Shaped Chair

Deze diamantvormige stoel wordt gebruikt in studio's voor restaurants, fotostudio's of interieurdecoratie. De hele stoel is gemaakt van één kleur met vier dunne standaards met een brede zitting en de rugleuning is ontworpen met een diamantvorm als hoofdthema.

21. Plastic gemakkelijke stoelen:

Plastic Easy Chair

Easy-chair kan ook worden gebruikt als de Patio-stoelen die kunnen worden gebruikt in de patio's met een middelste tafel die een perfecte sfeer kan creëren voor het drinken van een kopje koffie. Deze stoelen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal zoals het polypropyleen.

22. kinderen plastic stoelen:

Kinderen Plastic Chair

Dit is een standaard stapelbare plastic stoel die in verschillende kleuren wordt verkocht, omdat kinderen zich aangetrokken voelen tot verschillende soorten kleuren en de aantrekkelijkste eigenschap is de vorm. Het been is ontworpen in een cilindrische vorm met een vierkante zitting en een brede rugleuning. Het type stoel is lichtgewicht gemaakt, waardoor het voor kinderen gemakkelijk is om het mee te nemen.

23. Gekoppelde kunststof bureaustoelen:

Linked Plastic Office Chair

Dit type van opeenvolgende gerangschikte stoel brengt een nette afwerking met zich mee dan de normaal gerangschikte plastic stoelen in een kantoor. De stoel heeft een brede rugleuning en vervolgens een brede gebogen stoel die is gemaakt van een enkel blok plastic. Deze opstelling is bevestigd aan een lang blok van de metalen standaard.

24. Gerecycleerde kunststof designstoelen:

gerecycleerd Plastic Design chair
Deze dikke plastic stoel bestaat uit een enkel blok plastic dat is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en plastic keukengerei. Dit type herbruikbaar plastic raakt de meubelindustrie erg sterk, omdat mensen zich tegenwoordig bewust zijn geworden van het milieuvriendelijk maken van het milieu door plastic afval te verminderen. Deze plastic stoel heeft het unieke ontwerp met een kleine zijarmsteun.

Bekijk meer: Bruin lederen stoel

25. Honeycomb Designer kunststof eetkamerstoelen:

Honingraat Designer Plastic Dining Chair

De rugleuning van deze stoelen is ontworpen met een honingraatontwerp dat veel geperforeerde ongelijke cirkelvormige ontwerpen heeft. Dit type stoel is gemaakt van acryl en geeft een doorschijnende afwerking en een glanzende uitstraling. Deze stoel is ook gemaakt van het enkele blok van acryl met vier poten die zich uitstrekken om de zitting en de rugleuning te vormen die zijn ontworpen in een honingraatpatroon.

Om het leven eenvoudiger te maken tijdens het verplaatsen van een huis of een werkplek, is het het beste om lichtgewicht meubilair te hebben. Tabellen gemaakt van plastic zijn niet zo handig voor kantoorgebruik, omdat ze meestal zonder zijladen komen, maar dan kunnen stapelbare en designerstoelen worden gebruikt in combinatie met houten stoelen die kunnen helpen het budgetplan van het bedrijf te handhaven. Tegenwoordig gerecyclede plastic stoel met kussen die kan worden gebruikt door bedrijfsleiders en managers, wat zeker niet zo laag is als we denken.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1

Leave a Reply

9 + 1 =