5 zelfgemaakte groene thee-gezichtspakketten | Stijlen bij het leven

3 0

Zoals we allemaal weten, heeft groene thee verschillende voordelen voor de gezondheid en is het binnen de kortste keren erg populair geworden. Hier zijn een paar verschillende manieren om ook groene thee te gebruiken voor je schoonheidsregime. Hier is een snelle manier om groene thee te maken die normaal gesproken wordt gebruikt voor gezichtsmaskers.

To Make Green Tea:

groen tea face packs

Dingen die je nodig hebt: een kopje kokend water en groene theebladeren / theezakjes. Kook water en voeg er 2-3 groene theezakjes met UN-smaak aan toe. Dek af met een deksel en haal het van de vlam. Houd er rekening mee dat dit voor gezichtsmaskers een sterke groene thee is die normaal wordt gebruikt. We gebruiken deze groene thee-gezichtspakketten voor alle hieronder genoemde.

Green Tea Face Packs:

Hier zijn de top 5 zelfgemaakte groene thee gezichtspakketten als volgt.

1. Rijstmeel gebruiken:

5 zelfgemaakte groene thee-gezichtspakketten | Stijlen bij het leven

Om het masker te maken, neem 2 theelepels rijstmeel en voeg net genoeg groene thee toe om een ​​gladde pasta te maken. Het kan een beetje kloppen vereisen voor de pasta om glad te worden. Zorg ervoor dat het niet erg verdunt en druppelt niet uit het gezicht wanneer het wordt aangebracht. Gebruik het gedurende ongeveer 20 minuten op een schoon gezicht. Daarna afspoelen met koud water. Misschien moet u een beetje vochtinbrenger aanbrengen nadat u het gezicht droog hebt gepoetst. Dit masker reinigt het gezicht en verlicht de teint. Het is een goed gezichtsmasker voor groene thee.

Bekijk meer: Homemade Neem Face Pack

2. Curd en citroensap gebruiken:

1

5 zelfgemaakte groene thee-gezichtspakketten | Stijlen bij het leven

Neem een ​​theelepel gevulde wrongel (ongezoet) en voeg er een halve theelepel citroensap aan toe. Meng het met twee theelepels groen theewater en maak een gladde pasta. Breng aan op het gezicht en laat 20 minuten staan. Spoel nu grondig met warm water. Dit is een goed masker voor de zeer gevoelige huid omdat wrongel rijk is aan eiwitten, vitamine D en calcium die alle huidproblemen op afstand houden. Gebruik van citroen reinigt de huid en helpt ook de-tan. Dit is een van de beste zelfgemaakte groene thee-gezichtspakketten.

3. Perziken en gelatine gebruiken:

Dit is een schil van een gezichtsmasker. Je hebt ¼ kopje perziknectar nodig en ongeveer 30 gram gelatine. Om het masker te maken, maak je groene thee zoals hierboven aangegeven, terwijl de thee heet is, doe je het in een dubbele ketelopstelling. Voeg perzik nectar en gelatine toe en roer continu tot het kookt. Zet apart en laat het afkoelen, en koel het vervolgens een half uur in de koelkast. Gebruik een dikke laag van dit koude masker op een schone huid en laat 5-10 minuten staan. Schil na het drogen en veeg het gezicht af met een vochtige handdoek. Dit masker verjongt de huid en is een uitstekende manier om uw huid van nature te reinigen met het prachtige aroma van perziken.

Bekijk meer: Komkommer voor gezicht

4. Groene thee en honing gebruiken:

5 zelfgemaakte groene thee-gezichtspakketten | Stijlen bij het leven

Voor het masker heb je groene theekorrels nodig die je kunt verkrijgen door een theezakje te snijden. Neem 2 theelepels groene theekorrels en meng het met 2 theelepels honing. Breng het gedurende 20 minuten op het gezicht aan. Nadat de honing is opgedroogd, gebruikt u warm water en wrijft u het pak zachtjes gedurende 5 minuten op de huid. Daarna goed afspoelen met koud water. Dit pakket is een uitstekende exfoliate en reinigingsmiddel voor de huid. Honing heeft antioxidanten die de huid hydrateren en ook mee-eters verwijderen.

5. Bananen en room gebruiken:

Maak voor het masker een halve rijpe banaan en voeg er een theelepel verse room aan toe. Meng goed en voeg een theelepel groene thee of net genoeg groene thee toe om een ​​gladde pasta te maken. Breng gedurende 15 minuten op de huid aan en spoel af met koud water. Het masker is bedoeld om de huid op te frissen en in een mum van tijd tot leven te brengen. De crème is goed voor het natuurlijk hydrateren van de huid.

Bekijk meer: Gebruik van tomaat op gezicht

Deze gezichtsmaskers zijn leuk om te proberen en ook erg veilig vanwege de natuurlijke ingrediënten. Je kunt ook experimenteren door verschillende ingrediënten te vervangen.

Afbeeldingsbron: sluitertijden

1

Leave a Reply

+ 3 = 8