8 Awesome and Exquisite Mughlai Mehndi Designs | Stijlen bij het leven

3 0

Mehndi-ontwerpen zijn extreem populair in het subcontinent van India. Het is een integraal onderdeel van de Indiase cultuur. Mehndi-ontwerpen zijn niet minder mooi dan de overdadige. Mughal Mehandi Designs zijn de vroegste vormen van mehndi-ontwerpen dateren vele duizenden jaren en dit artikel gaat nog steeds sterk en wordt op een groot niveau beoefend.

Over het algemeen wordt Mehndi op volledige handen aangebracht tot de schouder, de helft van de benen, de handpalm, de voeten enz. In principe hangt het van de keuze af. Mehndi wordt door vrouwen toegepast om hun schoonheid te verbeteren voor meerdere gelegenheden.

mughlai mehndi designs

Foto's van traditionele Mughlai Mehndi-ontwerpen voor handen en benen:

Hier zijn de paar eenvoudige en nieuwste Mughlai Mehndi-ontwerpen.

1. Patroon Mughal Mehndi Designs:

Patterned mehndi designs

Het Mehandi-ontwerp met motieven is een van de beroemdste Mughlai-ontwerpen. De handpalm is bedekt met een eenvoudig en mooi ontwerp dat tot de pols is uitgerekt. De vingers zijn ontworpen met stijlvol en fijn werk. Het is een ingewikkeld werk van vele patronen om dit betoverende ontwerp te vormen. Dit ontwerp kan voor alle gelegenheden worden gebruikt.

2. Sparkle Bracelet Mughlai Mehendi Design:

fonkeling bracelet mehndi design

De meesten van hen houden er van om een ​​armband te dragen en dan is deze bovenstaande fonkelende armband Mehandi ontwerp een goede keuze. Dit is een van de aantrekkelijke ontwerpen die een rijke uitstraling aan de hand geven. Het is begonnen met bloemen aan de andere kant en het midden is ontworpen met een diamantachtige binnenkant gevuld. De spiraalpatronen en punten zijn toegevoegd aan het ontwerp.

1

3. Mooie bloem en blad Mughal Mehandi ontwerp:

bloem leaf mehndi design

Hier is nog een groots ontwerp voor de achterkant van de hand. Alles hoeft te tekenen is een paar bloemen en versier ze met een blad tussen het ontwerp, de pols is ontworpen met een lijnpatroon en is bedekt met enkele puntjes tussen de randen. Het vingerontwerp is inbegrepen bij zowel het blad als een klein bloemdessin om een ​​schattig uiterlijk te geven.

4. Bruidsgekleurd Mehandi-ontwerp voor volledige handen:

gekleurde mehndi design

Als het op Mehendi aankomt, zullen maar weinig mensen proberen anders te zijn en de gekleurde Mehandi kiezen. Dit is een zeer eenvoudig en uniek ontwerp dat een rode kleurvulling krijgt voor de bloemen en symbolen. Het polsontwerp wordt gebruikt met enkele stenen om een ​​charmante look te geven voor het ontwerp en ook voor de hand.

5. Pretty Pink Mehendi ontwerp voor voeten:

mooi in pink mehndi design

Dit ontwerp geeft een aantrekkelijke look voor de voeten. Het is ontworpen met behulp van roze en zeeblauwe kleuren glitters en stenen. De bloemen en bladeren zijn gemarkeerd met roze glitter in het midden. De hartsymbolen zijn gearceerd met een blauwe kleur om een ​​uitbundige uitstraling te geven aan het ontwerp. Vingers zijn ontworpen door beide tinten te geven.

6. Abstract Mughlai Mehandi-ontwerp:

abstract mehndi design

Hier is nog een mooi ontwerp voor de hand. Dit ontwerp wordt genoemd als spinnenwebontwerp. Het kleine zijgedeelte van de palm wordt leeg gelaten en het midden wordt met een kriskras verlopende lijn tot de pols aangegeven. De vingers krijgen een spinnenweb-ontwerp en daartussen is het gemarkeerd met donkere schaduw om een ​​fantastische look te geven om het ontwerp te voltooien.

7. Gebruikelijke Mughlai Mehendi ontwerp voor handen:

gebruikelijk mehndi design

Dit ontwerp ziet er aantrekkelijk en zwaar uit. Het is bedekt met spinnenwebdesign in het zij- en bovengedeelte, hartpatronen zijn gebruikt om de handpalm en de pols te versieren en krijgen een donkere schaduw ertussen om een ​​grootse look voor de hand te geven. De vingers zijn ontworpen met een zigzagpatroon om een ​​eenvoudige en schattige look te geven.

8. Bridal Mughlai Mehndi-ontwerpen voor volledige benen:

been mehndi design

Dit is een van de beste Mughlai Mehandi-ontwerpen voor benen. Het is een pauwontwerp met een lange nek en lange veren gevuld met maanachtige vlekken. Het bovenste deel van het been wordt gegeven met een bloem en een groot blad in de schaduw met een klein spinnenwebontwerp. Een groot tot klein hartpatroon wordt gebruikt voor een complete en prachtige look voor het ontwerp.

Conclusie:

Iedereen kan deze Mughal Mehendi-ontwerpen uitproberen met kwalitatieve henna, gedetailleerde ontwerpdetails met een onderscheidende stijl; en moderne westerse twist die een aantrekkelijk uiterlijk zal geven.

1

Leave a Reply

9 + 1 =