9 Beroemde toeristische plaatsen in Cambodja | Stijlen bij het leven

3 0

Cambodja is een van de grootste landen van de wereld. Het ligt op het Chinese schiereiland Indo en heeft enkele van de beste attracties op het gebied van cultuur, architectuur, natuurschoon en stranden. Ze staan ​​ook bekend om hun meren, tuinen, watervallen en oerwouden en dienen als een van die plaatsen die perfect is voor alle natuurliefhebbers, ontdekkingsreizigers en avonturen. In het geval u van plan bent om op een mooie lange vakantie naar Cambodja te gaan, hebben we een aantal van de Cambodia Tourist Places opgenomen die u zeker zou moeten bezoeken.

Cambodja Toeristische plaatsen:

Hier vind je enkele van de beroemde plaatsen om te bezoeken met Cambodja.

Sihanoukville:

Cambodja-tourist-plaatsen

Sihanoukville is een belangrijke havenstad en strandresort aan de Golf van Thailand. Het is ook bekend als Kampong Som en is een van die prachtige stranden waar u kunt genieten en ontspannen met uw familie en vrienden. Het glinsterende water, het witte zand en de schilderachtige schoonheid zullen uw vakantie zeker de moeite waard maken.

Zilveren pagode:

silver-pagoda_cambodia-toeristische plaatsen

De Zilveren Pagode van Cambodja bevindt zich in het Koninklijk Paleis. De beste attracties hier zijn de gevestigde gouden en juwelen Boeddhabeelden. De binnenmuren van de binnenplaats zijn verfraaid met een kleurrijke en gedetailleerde muurschildering die tot de mythe van Ramayana behoort. Als u naar deze plaats komt, zult u zeker de cultuur en religie van Cambodja beter begrijpen. Het is een van de beste plaatsen om Cambodja te bezoeken.

Bekijk meer: Indian Heritage Tours

Bokor Hill Station:

1

Bokor-hill-station_cambodia-toeristische plaatsen

Het Bokor Hill Station werd in het jaar 1920 door de Fransen opgericht. Ze zijn twee keer verlaten en staan ​​er om bekend dat ze je een heel eng gevoel geven. Hoewel de weg is afgesloten voor verdere bouw sinds het jaar 2008, kunt u deze plaats nog steeds bezoeken door contact op te nemen met lokale reisagenten.

Koh Ker:

Koh-ker_cambodia-toeristische plaatsen

Koh Ker is de hoofdstad van het oude Khmer-rijk. Het heeft een aantal van de beste structuren, gebouwen en sculpturen te zien en is echt een prachtig gezicht. Deze plaats weerspiegelt de tradities, gebruiken en architectuur van Cambodja en is ideaal voor ontdekkings- en avonturendoeleinden.

Bekijk meer: Plaatsen om te bezoeken in Visakhapatnam

Kratie:

kratie_cambodia-tourist-plaatsen

Kratie is een heel klein en vredig stadje dat aan de oevers van de rivier de Mekong ligt. Het staat vol met gebouwen die werden gebouwd door de Fransen. Deze plaats is het recht voor alle Irrawaddy-dolfijnliefhebbers, die ook heel langzaam aan het afnemen zijn. Blijkbaar zijn er nu ongeveer zesenzestig tot zesentachtig dolfijnen gevonden in deze regio.

Angkor:

angkor_cambodia-tourist-plaatsen

Angkor is een van de meest spectaculaire en oude locaties van Cambodja. Het heeft verschillende religieuze tempels en monumenten die je absoluut zullen opwinden. De beroemde Angkor Wat-tempel en de Bayon-tempel moeten zeker worden bezocht. Naar deze plek komen moet heel leuk zijn, omdat je echt meer zult ontdekken en leren over de Cambodjaanse cultuur.

Bekijk meer: Plaatsen om te bezoeken in de buurt van Jammu

Banteay Srei:

Banteay Srei_Cambodia Tourist Places

Banteay Srei is een tempel op ongeveer 25 kilometer afstand van het Angkor-complex. Het werd gebouwd in rode zandsteen in het jaar 967 voor Christus en heeft een aantal van de mooiste en goed gevormde muursnijwerken die nog steeds prominent aanwezig zijn en vandaag duidelijk zichtbaar zijn. Het is de belangrijkste tempel van Angkor en heeft elk jaar duizenden bezoekers.

Preah Vihear:

Preah-vihear_cambodia-toeristische plaatsen

Preah Vihear is een beroemde en prestigieuze tempel van het Khmer-rijk, gelegen in de grens van Thailand en Cambodja. Het werd ergens in de twaalfde eeuw gebouwd en is opgedragen aan Lord Shiva. Preah Vihear is ook al een aantal jaren niet het onderwerp van territoriale geschillen tussen Thailand en Cambodja.

Tonle Sap:

tonle-sap_cambodia-toeristische plaatsen

Tonle Sap is het grootste zoetwatermeer in Cambodja en staat erom bekend met seizoenen uit te breiden. Het is een thuis voor veel Vietnamese en Cham families die in de drijvende dorpen rondom het meer wonen.

1

Leave a Reply

− 3 = 4