9 Beste 7-jarig huwelijksgeschenken met afbeeldingen | Stijlen bij het leven

2 0

Maak van je 7de huwelijksverjaardag een onvergetelijke dag door je partner iets bijzonders te geven.

Beste 7de huwelijksverjaardag Geschenken voor hem en haar met afbeeldingen:

Laten we hier kijken met de genoemde 9 beste 7de trouwdagafbeeldingen om je dierbaren te verrassen.

1. 7 Frame:

7 Frame

Hier is een leuk DIY-kaderidee voor de 7de huwelijksverjaardag. Dit frame is gemaakt door koperen munten in de vorm van nummer 7 te plaatsen. U kunt vervolgens woorden afdrukken voor uw echtgenoot die hem op het jubileum wenst. Een dubbele laag 7 ziet er ook goed uit. Dit gepersonaliseerde geschenk zal altijd een goede keuze zijn voor uw 7e huwelijksverjaardag.

2. Belangrijke huwelijksdatums:

Belangrijk Dates of Marriage

Maak een mooi herdenkingskader voor de zevende verjaardag van de datums die belangrijk waren in je leven samen. Deze datums kunnen worden afgedrukt en er kan een koperen munt voor worden geplakt. Neem de moeite om alle belangrijke datums af te drukken en voeg ook kleine notities toe aan de zijkant. Dit is een emotioneel touch-cadeau voor je geliefde, krijg dit en pas het ook aan volgens je keuze.

3. Koperen sleutelring:

Koper Key Ring

Deze koperen sleutelhanger is perfect om cadeau te doen voor uw 7-jarig jubileum, omdat het het thema voor dat jaar gebruikt. De koperen sleutelring heeft een vierkant stuk metaal dat is gegraveerd met de maand van het jubileum. Er kan ook een klein 7-cijferig koperstuk aan worden toegevoegd. Dit is een klein geschenk dat je hem of haar kunt geven.

4. Koperkaart:

Koper Card

Maak een eenvoudige 7-jarig jubileumkaart voor je partner die ook eigenzinnig is. Gebruik het symbool voor koper in het midden van de kaart en maak het vet en groot. Deze eenvoudige 7-jarig jubileumkaart is perfect voor iedereen om te maken en cadeau te geven. Gebruik verschillende kleurenschema's voor een lichter effect. Haal deze voor je liefste.

1

5. Koperhartframe:

Koper Heart Frame

Hier moet je een stuk koper in de vorm van een hart nemen en het vervolgens wat detail geven door het helemaal te verslaan. Dit geeft het een soort van reliëf uiterlijk. Plaats deze in het midden van het frame en schrijf onderaan een romantische noot. Deze is een coole keuze voor de 7e trouwdag.

6. Pot vol pence:

Pot Full of Pennies

Dit grappige 7de verjaardag afbeelding is geweldig als een traktatie voor uw echtgenoot. Vul een pot met penningen die zijn gemaakt van koper. Voeg een notitie toe die laat zien hoeveel u om uw echtgenoot geeft. Deze kleine pot kan ook worden gebruikt als onkostenrekening voor kleine dingen in het leven.

Bekijk meer: 6e huwelijksverjaardag cadeau afbeeldingen

7. Gourmet-chocolaatjes:

fijnproever Chocolates

Een heerlijk zoet 7-jarig jubileum geschenk is chocolade. Maak ze speciaal door gastronomische chocolaatjes in een doos te schenken. De chocolaatjes kunnen worden gevormd als letters die de boodschap van het 7-jarig jubileum overbrengen. Als je geliefde meer van chocolaatjes houdt, dan is dit geschenk een mooie selectie als een geschenk.

8. koperen lampenkap:

Koper Lampshade

Deze sexy lampenkap van koper is een prachtig geschenk om je partner te geven. Het is een perfect 7-jarig huwelijksjubileum voor hem omdat hij het in zijn kantoorruimte of thuis kan gebruiken. De verfijnde lampenkap is gemaakt in een zeer industriële stijl.

Bekijk meer: Gelukkige 5e verjaardag Geschenken

9. koperen ketting:

Koper Chain

Een goed idee voor het 7de huwelijksverjaardagscadeau is een ketting gemaakt van koper. Deze hartvormige hanger in het midden van de ketting ziet er heel romantisch en schattig uit. De ketting en hanger worden geplaatst in een mooie doos met linten.

7-jarig jubileumgeschenken zijn eenvoudige geschenken gemaakt van koper. Probeer de verschillende dingen van koper die je cadeau kunt geven.

Bekijk meer: 4e verjaardag cadeau-ideeën

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

+ 55 = 63