9 Beste Bombay-stijl Mehndi-ontwerpen met afbeeldingen | Styles at Life

2 0

Mehndi is een zeer ingewikkelde en mooiste kunst die in de loop der jaren veel is geëvolueerd in Aziatische en Perzische landen en is ook beroemd bij alle religies voor bijna alle gelegenheden. Door de jaren heen zijn er verschillende stijlen en patronen ontstaan, zoals glitter, Arabisch, traditioneel, hedendaags enz. Er is ook Bombay-stijl, Mehndi is een van de beste. Deze stijl is niet echt het auteursrecht van iemand, maar de stijl zelf wordt Bombay-stijl Mehndi genoemd. Dit is erg populair en in trek.

Bombay Style Mehndi Designs

Bombay Mehandi-ontwerpen met afbeeldingen:

Hieronder enkele van de beroemde mehndi-ontwerpen in Bombay-stijl met foto's die geschikt zijn voor alle soorten gelegenheden en bruiloften met alle soorten jurken.

1. Heart Shape Bombay Mehandi Designs:

Bombay style mehndi designs2

Dit eenvoudige Mehandi-ontwerp uit Bombay is een mix van modern en traditioneel. Het ontwerp op de halve palm is gemaakt als een halve maan die naar binnen gericht is om een ​​hart te maken terwijl je beide handen naast elkaar samenvoegt. Dit afgezien van het ontwerp dat zich uitstrekt tot boven de pols is ook zo ingewikkeld en klein en opgevuld met zoveel precisie.

2. Kleur Bombay Mehendi Ontwerpen voor meisjes:

Bombay style mehndi designs6

Dit is een bombay motiefpatroon met gebruik van bloemen op plaatsen. Gebruik van glitters maakt het des te aantrekkelijker en is een perfecte Mehndi-kunststijl. Je kunt gewoon rocken met deze stijl van kleurrijk mehandi-ontwerp. Dit is een van de beste mehndi-ontwerpen in bombaystijl voor handen met verschillende kleuren en deze zijn ook geschikt voor verlovingsceremonies.

3. Arabische stijl Bombay Mehendi Design:

1

Bombay style mehndi designs3

Het mehendi ontwerp van de bom is gebaseerd op de wassende maan en is daarom slechts op de helft van de hand. Dit beeldt de maan af op Eid en symboliseert zo dat. Je kunt dit mehndi-ontwerp dragen bij al je gelegenheden en functies.

4. Bridal Bombay Mehndi Designs:

Bombay style mehndi designs4

Dit is een mooie figuur van "dulha-dulhan" mehndi ontwerp en is perfect voor een toekomstige bruid. Een symbool van samenhorigheid en liefde. De kunst is gemaakt met zo veel specificaties, van sieraden van het meisje tot de specificatie in hun kleding en is gemaakt met zoveel finesse en geeft alleen de creativiteit en de passie van de kunst weer..

5. Bombay Mehandi ontwerp voor benen:

Bombay style mehndi designs5

In deze bombaystijlen van mehndi ontwerpt het pauw- en gevangeniswerk is interessant en ziet het er heel goed uit voor iemand met volle benen. Op slanke benen gaat dit misschien minder goed, omdat het ontwerp veel ruimte vereist. Dit vereist zeker geduld.

6. Peacock Feather Bombay Mehndi Design:

Bombay style mehndi designs1

Dit mehndi-ontwerp in Bombay-stijl is voor de liefdesvogels en is gebaseerd op het thema van de pauwenveer als een symbool van liefde - dus dit is erg in trek, terwijl Valentijnsdag voor de indruk van de partner.

7. Thick Dark Bombay Mehndi Design:

Bombay style mehndi designs7

Dit mehndi-ontwerp in bombaystijl is eenvoudigweg een prachtige creativiteit van de kunstenaar. Een motiefpatroon dat uniek is op zichzelf en met zoveel ingewikkelde details. Hoewel er ruimte tussen twee figuren is, ziet het er nog steeds zo zwaar uit. Dit mehendi-ontwerp kan geschikt zijn voor lange handen omdat het patroon verschillende tussenruimten heeft.

8. Bombay Mehandi Designa voor handen:

Bombay style mehndi designs8

Dit prachtige mehndi-patroon is voor een bruid in huwelijksceremonie. Het werk van mesh met florals en de halfronde patronen zijn prachtig te portretteren en dat maakt zo aantrekkelijk met de ingewikkelde ontwerpen ingevuld.

9. Traditioneel Bombay Mehendi-ontwerp:

Bombay style mehndi designs9

Dit mehendi-patroon is net zo traditioneel en toch zo aantrekkelijk om slanke handen te passen. Omdat er voldoende ruimte is tussen de patronen op het gebied rond de pols en de patronen op de vingertoppen, verbetert dit de schoonheid van het patroon zelf.

1

Leave a Reply

5 + 3 =