9 beste formele kapsels voor lang haar van vrouwen in 2018 | Stijlen bij het leven

2 0

Lang haar dat mooi en glanzend is, is soms het mooiste aspect van je uiterlijk. Maar het kan ook een beetje gedoe zijn. wanneer ze thuis is of zich bezighouden met een of andere vorm van fysieke arbeid, het is gemakkelijk uit de weg te zetten door een hoge pony te binden of op te rollen in een rommelige knot.

formeel hairstyles for long hair

Maar wat doe je bij een formele gelegenheid? Terwijl sommige meisjes nieuwe haarstijlen en opsteekkapsels leuk vinden, voelen anderen zich behoorlijk ongeschikt om met deze situaties om te gaan. Als u vastzit in het laatste geval, hoeft u zich geen zorgen te maken. U hoeft het niet kort te houden of een permanent te krijgen.

Eenvoudige en nieuwste formele kapsels voor lang haar:

Hier is een lijst van gemakkelijke formele kapsels voor lang haar!

High Bun:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR1

Broodjes zijn de gemakkelijkste van alle kapsels en terwijl de meeste mensen het gevoel hebben dat ze informeel zijn, kunnen ze je, als ze op de juiste manier zijn gemaakt, een heel formele look geven. Nu, een hoge knot of een strakke knot als het klaar is ziet er geraffineerd en strak uit. Het geeft je niet de rommelige uitstraling die je doorgaans thuis laat zien. De methode is eenvoudig. Maak een hoge pony, draai je haar in een knoop en vouw vervolgens de randen naar binnen en gebruik pinnen om eventuele onhandelbare strengen tegen te houden.

Low Chignon:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR2

Een hoog broodje ziet er prim en correct uit. Maar je hebt echt lang, steil haar nodig om het te maken. als je haar aan de kortere kant staat, moet je voor de lage chignon kiezen. Scheid de bovenste en onderste helft van je haar af en maak de bovenste helft vast en trek de onderste helft in een rommelige knoop. Haal de pin van de bovenste helft en stop hem in de onderste knot. Bind losse draden vast met pinnen.

Bekijk meer: Open haar Kapsels Lang haar

Heeft slechts een minuut nodig:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR3

1

Het kapsel dat slechts een minuut nodig heeft, is duidelijk niet zo geavanceerd als de bovenstaande twee, maar het zal je doel goed dienen. Vooral als je erg laat bent en je boodschap je niet vraagt ​​om er extreem formeel uit te zien. Het enige wat je hoeft te doen is je haar grijpen en het draaien zoals je zou doen tijdens het maken van een pony. Plooi het vervolgens op tot de punten de bovenkant van je hoofd bereiken en klem het in het midden.

Chignon opgerold:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR4

Dit kapsel kost tijd, maar is vrij gemakkelijk te doen. Zet een grote elastische hoofdband op je gekamde haar. Plooi dan de draden in. Van het ene uiteinde van je hoofd naar het andere eind en voila! Je hebt dit.

Bekijk meer: Eenvoudige kantoorkapsels voor lang haar

Gevlochten Bun:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR5

Een andere stijl die u kunt proberen, is om uw haar te vlechten voordat u een knot maakt. Vlecht de helft van je haar en vouw de rest in een knot erop.

Slanke paardenstaart:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR6

Als je het niet erg vindt om veel haarspray te gebruiken, kan een paardenstaart ook heel formeel lijken. kam gewoon je haar tot het glanzend en glad is. Bevestig het dan in een hoge paardenstaart en plaats de voorkant op uw gezicht.

Bekijk meer: Gemakkelijke kapsels voor meisjes met lang haar

Side Bun with Twist:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR7

Deze is ook gemakkelijk te doen! draai het haar gewoon van de ene kant en neem dan het haar van de andere kant, voeg het toe en draai het in een knot.

Visvlechten:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR8

Een zijvisvlecht kan er ook formeel uitzien! verzamel gewoon je haar aan één kant zoals je dat voor een bijpony zou doen en maak dan een vissenvlecht.

Gepofte paardenstaart:

FORMEEL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR9

Dit geeft je een beetje een vintage look. Je scheidt de voor- en achterkant van je haar. Bind vervolgens de achterkant in een paardenstaart en clip de voorkant in een opgeblazen stijl in de paardenstaart.

Wat laat is om een ​​ander kapsel te krijgen om formele evenementen bij te wonen na het zien van dit artikel. Ga met een unieke stijl en krijg de aandacht van iedereen in het evenement.

Afbeeldingen Bron: Sluitervoorraad

1

Leave a Reply

7 + 2 =