9 beste tips voor pedicure thuis Stijlen bij het leven

3 0

Pedicure is een van de manieren waarop een vrouw probeert zichzelf perfect te verzorgen. Nagels zijn dat aspect van het lichaam dat zeker de aandacht vangt, vooral bij vrouwen. Pedicure is een verzorgingsprocedure die ook door mannen en vrouwen wordt gebruikt om vuil en vuil in de benen en nagels te verwijderen en het fris te houden. Vrouwen gaan een extra mijl en gebruiken nagellakkleuren om het mooi en aantrekkelijk te maken. Er moet echter een aantal tips voor pedicure bijgehouden worden voor maximale voordelen. Gebruik deze trimhandleiding om jezelf te helpen bij deze uitdaging van succesvolle pedicure.

pedicure tips

Eenvoudige tips voor pedicure thuis:

De onderstaande tips zijn niet alleen eenvoudig te volgen, maar ook effectief bij het behalen van resultaten.

Romige puimsteen:

Voor effectieve pedicure moet men altijd een romige puimsteen gebruiken die geweldige resultaten oplevert. Daarnaast zijn er veel stenen en scrubs beschikbaar in de markt die op smaak zijn gebracht in de natuur. Ze werken ook wonderen. Een van de beste die hier wordt aanbevolen, is een pepermuntenscrub voor pedicure.

Bekijk meer: Pink Nail Art Designs Gallery

Lemon Moisturizer Works:

Bij het hydrateren van de nagelriemen om ze te verzachten voor eenvoudige verwijdering, een van de beste is het product dat citroen als een actief ingrediënt heeft. Dit helpt niet alleen bij een goede reiniging van de nagelriemen, maar helpt ook bij het verlichten van de huid en het toevoegen van een glans. Deze voordelen moeten altijd in gedachten worden gehouden.

Hoe de schone look te krijgen:

Het eerste belangrijke is om vuil en vuil van de voeten te verwijderen om ervoor te zorgen dat de peeling later betere resultaten oplevert. Hiervoor moet je de voeten ongeveer 15 minuten laten weken in warm water met citroensap of etherische oliën. Zout water zal ook werken. Het water moet worden vervangen om lauw water te reinigen en de voeten moeten nog 15 minuten worden gedrenkt voordat u met het peelingproces begint. Hierdoor zien de voeten er schoner en frisser uit na de pedicure.

1

Neem een ​​massage:

Als iemand een pedicure krijgt van iemand, zorg dan voor een goede massage voordat de laatste reiniging van de voet plaatsvindt. Dit zal de huid in de voeten diep hydrateren en het zacht en gevoed houden. Ongeveer 10 minuten massage op elke voet wordt aanbevolen.

Bekijk meer: Hoe Acrylnagels te verwijderen

Pat it Dry:

Mensen hebben de gewoonte om hun huid te wrijven met een handdoek als het gaat om het te drogen. Dit is echter een gewoonte die moet worden veranderd. Pedicurevoeten moeten altijd met een pat-doekje worden gedroogd met een schone handdoek en niet worden ingewreven. Dit zorgt ervoor dat de voeding gesloten blijft en er geen neveneffecten zijn op de voetzool.

Perfecte nagellak:

Er is een eenvoudige truc voor nagellakmethode na pedicure. Men moet de voeten in ijswater onderdompelen na het aanbrengen van de nagellak. Dit helpt de nagellak snel te drogen en voorkomt ook vlekken.

Bekijk meer: Franse pedicure thuis

Olijfolie gebruik:

In plaats van nagelriemolie, kan men gemakkelijk olijfolie gebruiken om ze te verzachten. Het levert veel betere resultaten op dan je kunt verwachten.

Volg met een Moisturizer:

Elke pedicurewerkwijze na het goed drogen van de huid moet worden gevolgd door het aanbrengen van een goof voetcrème of een vochtinbrengende crème die ze in de hand hebben. Dit zal helpen om de huid te voeden en de huid zacht en gloeiend te maken. Deze tip moet elke dag tweemaal daags worden gevolgd in de volgende dagen om 's ochtends na de douche en' s nachts te komen voordat u gaat slapen.

Bekijk meer: Nail Art-kristallen

Blijf in een goede stemming:

Pedicure is niet alleen het reinigen van de voeten, maar ook een manier om u te verwennen met de dagelijkse stress van het leven. Dit maakt het erg belangrijk om in een goede en positieve stemming te blijven tijdens een pedicure. Wees ook niet hard op de been.

Afbeeldingen Bron: Sluitervoorraad

1

Leave a Reply

29 − 21 =