9 beste vitaminen voor een glanzende huid | Stijlen op leven

2 0

Het vinden van de beste vitaminen voor een prachtige huid is niet zo eenvoudig als je zou denken. Er zijn nogal wat keuzes waaruit je kunt kiezen, maar je moet de juiste keuzes kennen die je huid op belangrijke manieren ten goede zullen komen.

gloeiend skin - vitamins

Wanneer je gezond eet en goed eet, zal je huid er eigenlijk beter uitzien en beter uitzien. Als u op zoek bent naar de juiste vitamines, hoeft u niet op jacht te gaan. We hebben een aantal van de beste vitaminen die je nodig hebt om dagelijks te consumeren aangeworven om een ​​prachtige stralende huid te krijgen. Ze zijn in de volgende paragrafen geschreven.

Vitaminen voor gloeiende huid:

Hier zijn onze 9 beste vitamines voor een stralende huid als volgt.

1. Vitamine B:

Vitamine B vit

Vitamine B is erg belangrijk voor een gezonde en stralende huid. Het verbetert de kwaliteit van je haar en verhoogt ook de bloedtoevoer naar de cellen. Koop huidverzorgingsproducten en crèmes die vitamine B bevatten of consumeren voedsel zoals erwten, vlees, vis en zuivelproducten. Ze zullen zeker positieve veranderingen in je huid brengen. Het is de beste vitamine voor een stralende huid.

Bekijk meer: Dieet voor een glanzende huid en een mooie huid

2. Vitamine A:

Eten good vitamin foods

1

Als u lijdt aan fijne lijntjes, rimpels, bruine vlekken en tekenen van veroudering, dan is vitamine A wat u nodig heeft. Het verwijdert alle ruwheid op je huid, maakt het schoon en maakt het strakker. Je huid zal er natuurlijk jonger uitzien wanneer je voedingsmiddelen begint te eten die vol zitten met vitamine A. Het is de beste vitamine voor je huid.

3. Vitamine B 3:

Eten good vitamin foods (3)

Vitamine B 3 Is een essentieel element dat je nodig hebt om een ​​stralende en stralende huid te krijgen. Het verwijdert alle roodheid en wallen en zorgt ook voor hydratatie van je huid. Je huid zal uiteindelijk vocht vast kunnen houden en er mooi uit kunnen zien. Het is de beste vitamine voor een blanke huid.

4. Vitamine C:

Eten good vitamin foods (4) - Copy

Vitamine C is goed in het verwijderen van vlekken en allerlei uitzakken en lijnen die op je huid verschijnen. Ze maken je huid stevig en verwijderen ook je bruine kleur. Zoek naar vitamine C in verse crèmes en biologische crèmes en pas deze toe voordat je zonnebrandmiddelen gebruikt. Het beschermt je huid en voorkomt schade. Het is de beste vitamine voor een stralende huid.

5. Vitamine K:

Eten good vitamin foods (2)

Om een ​​prachtige huid te krijgen, moet je allerlei problemen die van invloed zijn op je huid verwijderen. Donkere kringen en een doffe huid zijn enkele van de belangrijkste problemen waar we vandaag voor staan. Het toevoegen van voedingsmiddelen aan uw dieet die vitamine K bevatten, zal de textuur van uw huid echt verbeteren en ook alle donkere kringen verwijderen. Broccoli, bloemkool en kool zijn enkele voorbeelden van vitamine K-voedingsmiddelen. Dit is een van de beste vitamines voor een stralende huid.

Bekijk meer: Vruchten om te eten voor een gloeiende huid

6. Omega 3 vetzuren:

Omega Fatty Acids

Als je een droge en schilferige huid hebt of als je last hebt van zwarte hoofden en witte koppen, dan zijn Omega 3 vetzuren de oplossing voor al je problemen. Het verbetert de algehele flexibiliteit van je huid en zorgt er ook voor dat je er absoluut mooi uitziet. Voeg zalm toe aan je dieet, samen met tomaten en groenten en kijk hoe je huid transformeert. Het is de beste vitamine voor de gloed van de huid.

7. Silica:

silica vit

Silica is een mineraal dat de weefsels van je huid verbetert en het ook versterkt. Het maakt je gezond en fit van binnenuit. Voedingsmiddelen zoals mango, bonen, selderij, asperges en aardbeien zitten vol met silica. Voeg ze toe aan je dieet en je zult zeker een verandering zien. Dit is een van de beste mineralen en vitamines voor een stralende huid.

8. Zink:

Zink foods

Zink is het beste mineraal voor een stralende en mooie huid. Het verwijdert acne, puistjes, striae en witte vlekjes die in je nek verschijnen. Eieren, haver, gember en pompoenpitten zijn voedingsmiddelen die vol zitten met zink. Dagelijks eten zal je immuunsysteem verbeteren en je er uiteindelijk goed uit laten zien. Het is een van de beste vitamines voor een mooie en stralende huid.

Bekijk meer: Schoonheidstips voor donkere kringen

9. Vitamine B-complex:

b12

Vitamine B-complex geeft je huid een speciale glans. Eidooiers, rozijnen, noten, broccoli, tomaten en wortels zijn enkele voorbeelden van deze vitamine en zullen de celvernieuwing zeker stimuleren. Het is de beste vitamine voor een blanke huid.

Afbeeldingsbron: sluitervoorraad

1

Leave a Reply

8 + 2 =