9 eenvoudige oefeningen om van visceraal vet af te komen | Stijlen bij het leven

2 0

Er wordt vaak gedacht dat lage hoeveelheden voedselinname kunnen helpen bij het verminderen van vetgehaltes in ons lichaam. Het is echter niet waar. Vetafzetting in ons lichaam kan als gevolg van vele redenen plaatsvinden. Er zijn verschillende soorten vetten in ons lichaam. Er wordt gedacht dat vet is ons lichaam niet nodig is. Dit vermoeden is echter niet altijd waar. Juiste hoeveelheid vetten in de juiste hoeveelheid is vereist voor ons lichaam om voldoende energie te produceren in tijden van nood. Vet maakt onze metabole activiteiten mogelijk en vast.

Oefeningen to Reduce Visceral Fat

Overmatige depositie van vetten in ons lichaam kan echter schadelijk zijn. Het kan vermoeidheid, slaapverlies, hartproblemen, hoge bloedproblemen, gewichtstoename, gebrekkige botten en nog veel meer veroorzaken. Een juiste training kan helpen om deze vetten uit ons lichaam te verwijderen. Met de komst van junkfood in onze samenlevingen worden gezonde voedingsmiddelen vervangen. Vanwege deze reden geeft afzetting van een verbinding met de naam cholesterol aanleiding tot vetweefsel in ons lichaam.

Oefeningen om visceraal vet te verminderen:

Er kunnen echter verschillende soorten activiteiten en oefeningen zijn die men kan doen om visceraal vet uit hun lichaam te verwijderen. Hieronder volgt een lijst met oefeningen,

1. Roeien:

Roeien kan de beste oefening zijn als het gaat om het versterken van de boven- en dijspieren. Het helpt je niet alleen om je viscerale vetophoping in het lichaam kwijt te raken, maar ook in grotere mate het lichaam. Het versterkt je ruggengraat. Thuis roeien kan heel gemakkelijk helpen bij het vormen van de buikspieren. Er is ontdekt dat een effectieve training kan helpen bij de afgifte van een hormoon genaamd endorfines. Het helpt je humeur te verlichten en verhoogt de kwaliteit van je slaap. Roeioefeningen zijn een goede manier om de juiste cardio te behouden om een ​​constante hartslag en een normale ademhalingsactiviteit te handhaven. Deze reeks oefeningen moet minstens 10 keer per dag worden gedaan voor de beste resultaten. Overmatig gebruik van deze oefening is strikt afgeraden.

Roeien

Hoe de roei-oefening te doen:

 • Ga rechtop staan
 • Verbreed je been en wijs naar je voeten
 • Houd de roeiriemen vast
 • Zorg voor een stevige grip
 • Terwijl je aan de riem trekt, probeer je te gaan zitten met de druk van je lichaam naar achteren gericht
 • Adem uit terwijl je staat en ontspant de spieren.
 • Herhaal minstens 10 keer

2. Reverse Lunge:

Hoewel een basisuitval vrij eenvoudig is, is een omgekeerde uitval ook vrij eenvoudig. Iedereen die een basisuitval beoefent, moet een reverse lunge uitoefenen. Het helpt bij het vormen van onze billen en dijen en helpt ook bij het verwijderen van de viscerale dikke spieren in de bovenbenen. Het verhoogt de spier- en kernsterkte van uw lichaam. Het helpt bij de verbetering van het onderlichaam meer dan de bovenste. Als je een zitbaan hebt, zijn reverse lunges een must voor jou. Het helpt je rug- en dijspieren weer kracht te krijgen. Deze omgekeerde uitvaloefening moet tenminste 15 tot 30 sets worden beoefend voor de beste resultaten.

1

Omgekeerde Lunge

Een Reverse Lunge doen:

 • Sta rechtop
 • Plaats uw beide handen achter het hoofd of op uw heup
 • Doe een stap achteruit met je linkervoet
 • Laat je zakken en ga zitten alsof je in een stoel zit
 • Voor je linkerbeen til je je teen op met 90 graden tussen het been en de vloer
 • Ga terugstaan ​​nadat u bent teruggekeerd naar de oorspronkelijke positie
 • Herhaal dit minimaal 15 tot 30 keer met alternatieve poten.

3. Handschommel met twee handgrepen:

Het is bekend dat deze oefening kracht en kracht in ons lichaam verhoogt. Het kan met beide handen worden uitgevoerd. Het heeft dezelfde effecten als hardlopen, joggen en zwemmen met je lichaam. Het verhoogt de kracht van je spieren in grotere mate. Het bouwt niet alleen kracht en kracht op in je onderlichaam, maar helpt ook bij het bouwen van biceps in je handen. Als de juiste schommeling van de ketelbal op de juiste manier wordt uitgevoerd met korte pauzes, kan het uw uithoudingsvermogen verbeteren. Het kost wat tijd maar niets is onhaalbaar. Deze tweearmige kettle swing-oefeningen moeten worden uitgevoerd voor minimaal 50 sets voor basisleerlingen. Een meester van deze oefening kan uitblinken tot maximaal 500 sets in een keer.

Twee Handed Kettle Ball Swing

Hoe maak je een dubbele hand geschenketter Ball Swing:

 • Sta rechtop
 • Er moet een opening zijn tussen je benen
 • Steek je hand naar voren en houd een ketelbal vast
 • Ga half zitten en probeer naar de bal te slingeren van de bovenste positie naar de achterkant en neem deze tussen je benen
 • Keer terug naar de oorspronkelijke positie
 • Herhaal dit minimaal 50 keer

4. Super Circuit Barbell:

9 eenvoudige oefeningen om van visceraal vet af te komen | Stijlen bij het leven

Dit is een geschikte circuittraining voor het proces van visceraal vetreductie; kies gewicht dat u kunt hanteren met de juiste techniek. In dit circuit programma deadlifting, squats, overhead te duwen en druk, gebogen over rijen dit soort oefeningen die u moet volgen op basis van elkaar. Volg 10 herhalingen voor elk en doe 3 sets voor dit schakelprogramma. Het helpt om het evenwicht in viscerale vetarme programma's te behouden.

5. Aërobe oefeningen:

9 eenvoudige oefeningen om van visceraal vet af te komen | Stijlen bij het leven

Als we geconfronteerd worden met viscerale vetproblemen in ons lichaam dan moeten we zorgen voor goede oefeningen en moeten we ook een goed dieet volgen. Aërobe oefeningen zijn de beste manier om vet uit het lichaam te verminderen, wanneer we meer zweten in de aerobics-training consumeren, verminderen we ook een beetje visceraal vet. Aerobe helpt om het hart, de longen en het algehele cholesterolniveau te handhaven. In deze trainingsroutine kun je ook stapaerobics of yoga volgen. Aerobe helpt om meer zuurstof in het lichaam te krijgen. Voeg deze aerobics toe aan je trainingsroutine om je te concentreren op vermindering van visceraal vet.

6. Fietsen:

9 eenvoudige oefeningen om van visceraal vet af te komen | Stijlen bij het leven

Fietsen is de beste manier om visceraal vet te verminderen in een lage tijd, maar hiervoor moeten we 's morgens of' s avonds regelmatig fietsen. Fietsen helpt ons lichaam om meer calorieën te verbranden, wanneer we 5 keer in de hele week fietsen, dan verbranden we zeker calorieën zoals 1500 cal. Deze ene oefening verbranden Vet, inclusief buikvet ook. Als je meer tijd hebt dan weinig lange kilometers fietsen, als je een beginner bent, ga dan fietsen op korte afstanden. Deze is beter voor training om visceraal vet te verminderen.

7. Hardlopen:

9 eenvoudige oefeningen om van visceraal vet af te komen | Stijlen bij het leven

Per onderzoek, wanneer we trainen zoals aerobics of fietsen enz. Oefeningen met het type helpt het om vetweefsels te verminderen. Wanneer we ons concentreren op visceraal vet, dan is hardlopen de beste optie die je kunt opnemen in je trainingsroutine. Probeer 's ochtends vroeg om naar het strand of in de tuin te gaan om goed te rennen, als u een beginner bent, duurt het twee tot drie dagen om uw beste prestaties te geven. Het helpt ook voor gezonde slaap, visceraal vet zal zeker zo snel verminderen als. Hardlopen geeft ook effect op verborgen vet in je buik. Volg deze route met de juiste voeding.

8. Krachttraining squat:

9 eenvoudige oefeningen om van visceraal vet af te komen | Stijlen bij het leven

Squat is de beste manier om te presteren als krachttraining voor viscerale vetfocus. Het heeft ook een goede invloed op de algehele gezondheid met beenvet. Je kunt deze training met je juiste training uitvoeren met je sportschooltrainer. Dit is de beste training en het helpt ons hart te pompen. Meer zweten verbrandt ook het vetweefsel van je buik en benen. Neem een ​​halter of halters om deze squat workout met 20 herhalingen en 3 sets uit te voeren. Het verbrandt calorieën langzaam maar effectief om spieren sterker te krijgen. Als je een beginner bent in de training, doe dan squats slechts één of twee keer per week. Voeg deze ene training toe voor uw normale fiets- of andere cardio-vasculaire workouts.

9. Zwem sessie:

9 eenvoudige oefeningen om van visceraal vet af te komen | Stijlen bij het leven

De zwemsessies in twee keer per week kunnen u helpen bij het verminderen van het gewicht. Het verbrandt meer dan 600 calorieën in één enkele sessie, wat meer is dan alle gebruikte fitnessapparatuur. Het helpt bij het verhogen van het niveau van energie van je lichaam. Het helpt bij het ontwikkelen van een sterkere kern en sterke handen en polsen. Als het gaat om de training van het onderlichaam, helpt het bij het sneller verbranden van het vet in de buik, benen en billen. Als iemand een uitgebalanceerd dieet eet en op een correcte manier met roeien oefeningen doet, kan men altijd gezond blijven.

Je zult enkele oefeningen vinden die je kunnen helpen het viscerale vet uit je lichaam te verwijderen. Visceraal vet kan de gevaarlijkste vetafzetting zijn, maar is het gemakkelijkst te verwijderen. Een goed uitgebalanceerd dieet met de juiste oefeningen kan iemand helpen het juiste gewicht te bereiken en zal hem helpen fit te blijven. Een voorzorgsmaatregel echter voor elke andere oefening is dat het niet meer gedaan mag worden in de hoop op betere resultaten. Het moet op het optimale niveau blijven voor de beste resultaten.

1

Leave a Reply

22 − 18 =