9 Fabulous Monsoon Mehandi Designs met afbeeldingen | Stijlen bij het leven

5 0

De term moesson wordt gebruikt om te verwijzen naar de regenachtige fase van een seizoen veranderend patroon. Voor deze moesson-douche hebben de handen, benen met de nieuwste mehendi-ontwerpen, tegenwoordig vrouwen geen gelegenheid nodig om mehendi toe te passen, omdat het nu een trend is geworden.

Er zijn veel variaties en typen in mehndi-ontwerpen die zijn gecategoriseerd, zoals Arabische mehndi-ontwerpen, Indiase mehndi-ontwerpen en Pakistaanse mehndi-ontwerpen. Vrouwen passen meestal variaties op patronen van henna of mehndi op hun handen en voeten toe.

Mooie Mehandi-ontwerpen in Monsoon met afbeeldingen:

Hier hebben we vandaag de laatste 2018 moesson-mehndi-ontwerpen bedacht, samen met foto's die je zeker zullen hebben geïnspireerd.

1. Floral Monsoon Mehndi Design:

Moesson Mehandi Designs

Dit mehndi-ontwerp is net zo cool als de moessonbries, met bloemen, bladeren en paisleys. Leafs heeft een aanraking met de bloemen gegeven om het er mooier uit te laten zien, het is begonnen met de wijsvinger en gesteven tot aan de pols. Het grote bloemblad ziet er zeer helder uit in de hand als mehendi-ontwerp.

2. Grapevine Monsoon Mehandi Designs:

Wijnstok Mehendi Design For Monsoon Season

Het patroon van dit ontwerp is erg lang, het is perfect voor mensen met lange handen en benen. Het bevat bloemen, paisleys en spiraalvormig patroon, vingers zijn bedekt met een spiraal en kralen ketting die er erg mooi uitziet. Dit ontwerp is anders dan de andere patronen waardoor de hand er uniek uitziet.

3. Mehendi Designs in Monsoon voor vingers:

1

Ontwerp Your Fingers In The Monsoon

Met de verandering van tijd en mensen, zal iedereen uitzonderlijke mode kunnen ontmoeten. Mehendi wordt gebruikt om de volledige handen of benen te versieren. Maar nu is de nieuwste trend om de vingers met ander patroon van mehandi-ontwerpen te benadrukken, er zijn veel exclusieve mehandi-ontwerpen alleen voor het sieren van de vingers.

4. Tattoo Pattern Henna Designs voor Monsoon:

Tatoeëren Pattern

De mehendi-ontwerpen van tegenwoordig met veel spaties zijn in de mode en om te pronken met deze trend kan je dit prachtige pauw mehndi-ontwerp uitproberen, dat veel ingewikkelde bloemen- en pauwenveren heeft gemarkeerd met stippen eromheen. Dit is een uniek ontwerp en zal geschikt zijn voor alle soorten gelegenheden.

5. Multi-gekleurde Mehendi-ontwerpen in Monsoon:

Multi colored Mehendi

Voeg meer kleuren toe aan de handen voor deze moesson met glitter en stenen mehandi-ontwerpen. Eén afbeelding heeft een combinatie van blauwe en witte stenen die in het midden van het bloemenpatroon zijn geplaatst. De andere afbeelding heeft verschillende kleuren met bloemen en paisleys en je kunt proberen om de kleurencombinatie te veranderen op basis van de outfits.

6. Peacock Style Monsoon Mehndi Designs:

Pauw Style Mehendi For Monsoon

Misschien is dit het beste Mehandi-ontwerp voor deze moesson. Het prachtige motief van de danspauw henna oogt charmant en aantrekkelijk met de combinatie van een paar bloemen- en bladmotieven is gewoon adembenemend. Mehendikunst in pauwstijl is ontworpen met ingewikkeld patroon door de Mehndi-kunstenaar.

7. Eenvoudig uniek Mehendi-ontwerp in Monsoon:

Eenvoudig Unique Design For The Season

De cirkelvormige motieven en symbolen weergegeven in Arabisch mehndi-ontwerp als bloemen. Bloemen en spiralen zijn gerangschikt over een bepaald patroon en hebben dikke contouren. Het beste deel is dat de hele look heel traditioneel is maar een moderne draai heeft gegeven, vingers heeft een bloemen- en stippenpatroon om een ​​elegante look te geven voor het ontwerp.

8. Bridal Henna Designs voor Monsoon:

Mehendi Designs For Monsoon Wedding

Het meughi-ontwerp met pauwstijl is de perfecte keuze voor bruiden. Het heeft veel pauwen gedraaid met veren, spiralen en paisleys patroon met een combinatie van bloemen. Om een ​​compleet beeld te geven van het ontwerp zijn olifanten tegenovergesteld geplaatst. Dit zal het meest aantrekkelijke mehndi-ontwerp zijn.

9. Verbluffende Arabische Monsoon Mehandi-ontwerpen:

stunning Arabic Design For The Monsoon

Dit soort eenvoudige en trendy mehndi-ontwerp heeft een enorme rage in dames en dit ontwerp heeft een zeer uniek patroon met bloemen- en bladarmbandpatroon dat ronddraait met gestippelde bloemen. Vingers hebben gemarkeerd met lijnen, kleine blaadjes en spiraalvormig ontwerp, dit zal de hand zeker indrukwekkend en helder maken in het moessonseizoen.

Conclusie:

Mehendi zal het hele jaar door beschikbaar zijn, maar als je het in Monsoon toepast, houd je de handen warm om het er trendy en kleurrijker uit te laten zien, dus probeer de hierboven geselecteerde handgesneden mehndi-ontwerpen. Mehandi maakt deel uit van de Indiase cultuur die de gelegenheden, bruiloften enz. Definieert. Er zijn brede reeksen van optimale Henna-ontwerpen voor moesson.

1

Leave a Reply

+ 38 = 47