9 Heet uitziende foto’s van Shilpa Shetty in Saree | Stijlen bij het leven

2 0

Winnaar van de Big Brother en een van de meest gracieuze actrices aller tijden, Shilpa Shetty heeft eerder uiterlijke uitmuntendheid getoond in haar acteervaardigheden en haar carrière is sindsdien nooit meer gestopt. Nu is ze al een gepensioneerde actrice, ze heeft haar eigen lijn van fitness-yoga-dvd's en dan natuurlijk haar mooie zelf. Indiaas van hart, Shilpa heeft menigmaal de Indiase cultuur versierd door fantastische sarees aan te trekken, een van de beste en meest vooraanstaande Indiase kleding en om wat van haar kledingkasten af ​​te schoenen.

Shilpa Shetty in Saree

Shilpa Shetty Recente looks in designer Saree:

Hier zijn de foto's van de ontwerper saree collectie van shilpa shetty uit de beste dagen.

1. The Beautiful Swan:

De beautiful swan

Weet je nog die zwaanbeelden die je zag bij een van die Indiase bruiloften gemaakt van louter ijs? Doet deze Sarah je niet aan hen denken? Shilpa is altijd groot en statig geweest in haar carrière en dus in haar lichamelijkheid. Gegarneerd met deze hemelse zilveren geplooide satijnen pallu, bevindt de Saree zich in een licht en crèmekleurige schaduw terwijl de hoofdattractie, de pallu overeenkomt met de blouse.

2. Shilpa Shetty in Candy Colors Saree:

De candy colors

De generatie heeft de pop neon kleuren omarmd en daarom is Shilpa, bekend als een van de fashionista's met de beste Saree-collectie die in haar garderobe is gestopt, bekend om haar scherpe gevoel voor trendsetting. Hier, in deze saree, zijn alle snoeppopkleuren, helder en jeugdig verwerkt in de schaduw van oranje en limoengroen geel met een poproze sari.

3. De Suave Red:

1

De suave red

Hier in dit ontwerpersaantal van een elegant stuk, draagt ​​Shilpa de roodgloeiende saree vrij goed samen met een elegant ivoorwit. De Saree is in satijn en daarom zie je het rode glinsterende en gloeiende en dan is er het wit op de pallu met gouden rand en vlekken. Dit is een van haar beste uiterlijk.

4. De roze en zwarte:

De pink and black

Hier is een belachelijk goed verzorgde trendy slimme sari die alleen Shilpa zo goed kan maken. De Saree is ontworpen in zwart en roze, twee van de meest eminente en krachtige kleuren die perfect in elkaar overvloeien. Temidden van het roze en zwarte feest, is er een korte hiërarchie van bloemenzaken geëtst op de saree die de bloemen in zwart-wit in de blouse begrijpt.

5. Shilpa Shetty in Saree Red:

De glam dunk

Vaak zag je Shilpa zichzelf in een emmer glamour onderdompelen en vaak zou het eindresultaat er ongeveer zo uitzien. Shilpa is een van de bekendste B-stad-figuurtjes met de perfecte maten op de perfecte plekken, dus het trekken van een designer stuk zo chic is helemaal geen big deal voor deze pagina drie duiken. De Saree is in roodgloeiend met kantpatronen, spannend en prachtig.

6. Mundane Look Made Hot:

Mondain look made hot

Vertrouw op Shilpa Shetty om een ​​saaie kleur in overweging te nemen en het in een prachtig kunstwerk te veranderen. Meestal kunnen niet veel van ons de kleur grijs zo goed bewerken en dan is er het voor de hand liggende stuk sterke bewering dat een grijs meestal niet kan maken. Hier wikkelt Shilpa zich elegant om het grijs met een boeiend stuk detaillering op de rand.

Bekijk meer:  Rani Mukherjee Heet in Saree

7. Shilpa Shetty in Brown en Lacey Saree:

Shilpa Shetty in Saree

De door Shilpa gedragen en opgesmukte sari is gemaakt van zacht bruin en wit weefsel met gedetailleerd lappendeken van bruin kant op het lopen door de stof. De saree is in chiffon en net en benadrukt hetzelfde patroon op de blouse door de steile witte kleur van de sari.

Bekijk meer:  Kareena Kapoor In Saree

8. Shilpa Shetty in Bubblegum Color Saree:

De bubblegum color

Hier is een lief roze met een prachtige versierde versiering die Shilpa op elegante wijze trok en haar perfecte figuur in overweging hield, we wisten altijd dat bijna alles perfect in orde zou zijn..

Bekijk meer:  Aishwarya Rai Saree-foto's

9. De Plainster:

De plainster

Hier in dit interview is de door Shilpa opgesmukte Saree vrij eenvoudig en toch een statement in ivoor en gebroken wit met bloemmotieven en prachtige chiffon-kunstwerken.

1

Leave a Reply

39 − = 30