9 Indiase nieuwste Rold gouden sieraden armbanden ontwerpen Stijlen bij het leven

2 0

De gerolde / rold gouden sieraden zijn een andere sieraden dan gouden sieraden, omdat rold sieraden zijn gemaakt met vullend goud of een stevige laag goud vormen door te hechten met warmte en druk op een basis die meestal van andere metalen is gemaakt. Messing wordt meestal gebruikt voor de rold-sieraden. Armbanden gemaakt van rold gold techniek zijn relatief minder duur dan de puur gouden of 22 karaats gouden sieraden armbanden. Gouden Rold sieraden worden gemaakt met het uitrollen van de platen waaruit sieraden worden gevormd en de vorm van armbanden of andere sieraden in vormen.

Beste voorbeelden van armbanden in Rold Gold:

1. Een set dunne gouden Rold-armbanden:

Rold gold Bangles

Een mooie set gouden gouden armbanden kan van de dunne geslepen armbanden zijn met mooie ambachtelijke wok erop ziet er geweldig uit. Armbanden van de rold gouden sieraden kunnen ook in de reguliere dagen van het werk worden gedragen, omdat de verhouding van de afschrijving laag wordt in vergelijking met gouden sieraden.

2. onregelmatige vormige ronde Rold gouden armbanden:

Onregelmatig Shaped Round Rolled Gold Bangles

Rold gouden armbanden met een opvallende vorm zijn de armbanden met onregelmatige ronde of zeg golvende vorm van armbanden. Prachtig werk van inkepingen op het oppervlak van de armbanden lijkt op diamantwerk.

3. Knip het werkontwerp op de gerolde gouden armbanden:

Besnoeiing Work Design on The Rolled Gold Bangles

Rold gouden armbanden met goud en zilver tinten erin met prachtige ambachtelijke werk ziet er prachtig uit. De bezuinigingen op de armbanden zien er geweldig uit. Een set van 8 armbanden voor beide handen zal een perfect handornament zijn.

1

4. Rold Gold Bangles met Black Meenakari:

Rolled Gold Bangles with Black Meenakari

Gewalste gouden armbandenmodellen kunnen u helpen bij het kiezen van mooie armbanden. Een meenakari-werk van zwarte kleur op gouden designerarmbanden zal zeker veel harten winnen. Het zwarte en gouden ontwerp zorgt voor een opvallende impact.

Bekijk meer: Rose Gold Bangle

5. gerold vergulde witte en kastanjebruine rijn steen stud bangles:

Rolled Gold Plated White and Maroon Rhine Stone Stud Bangles

Prachtig ambachtelijk werk met verbluffende sneden en wendingen en draai met studding diamanten en robijnen in de armbanden is een ongelooflijke armbanden set. Rold gouden armband met een dergelijk ontwerp is een must voor de collectie van elke body.

6. Spiegelwerk en vergulde gerolde armbanden:

Spiegel work and Gold Plated Rolled Bangles

Wat een waanzinnig idee van spiegel werkt op armbanden. Dergelijke ontwerpen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in rold gold bangle-modellen. Een set van vier met zo'n mooie armband set ziet er geweldig uit. De gouden toets met het spiegelwerk zal er in alle Indiase outfits goed uitzien.

Bekijk meer: Gouden armbanden met stenen

7. Rold Gold Bangles in antiek design:

Rolled Gold Bangles Set in Antique Design

Antieke ontwerpen in gouden gouden armbanden zijn ongelooflijk ambachtelijk werk met een mengsel van metalen. De gouden metalen ballen en bloemwerk met fijne kunst ziet er ongelooflijk uit en past goed bij de dameshanden.

8. Diamond Stud Rolled Gold Bangles:

Diamant Stud Rolled Gold Bangles

Diamond stud rold gold armbanden zullen prachtige meenakari werk. Een tempel met kantontwerp en bloemmotieven ertussen ziet er schitterend uit. De glans van diamanten en prachtige meenakari-kleuren geven je schoonheid een ongelooflijke glamour.

Bekijk meer: Dunne Bangle-ontwerpen

9. Rold Gold Bangle Design Model:

Rolled Gold Bangle Design Model

Verbazingwekkende creativiteit met genie munten in rold gold bangles model. De schitterende vorm en de diamanten stud met de gouden randen van de bekleding zien er geweldig uit en zijn geweldig bij elke outfit.

Metalen zoals koper of koper worden grotendeels gebruikt in rold gold-sieraden. Armbanden zijn grotendeels gemaakt met gerolde goudtechniek, omdat de stevigheid die met de metalen wordt ontvangen lang nuttig is. Een dunne laag goud die rond het metaal is gewikkeld, geeft de glinsterende tint aan de sieraden. Een voordeel van rold gold-sieraden is dat het niet zo duur is als de echte gouden sieraden. Mooie collecties in antieke ontwerpen en unieke designarmbanden hebben een grote invloed op de sieradenwereld. Sommige zeer unieke ontwerpen, zoals de statement-ontwerpen, zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de gerolde sieraden. Diamond studding en filigraan werk is ook heel gemakkelijk met andere metalen.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

2 + 8 =