9 meest fascinerende tribale zonnetattoos | Stijlen bij het leven

2 0

De tatoeage heeft zeker de ogen van de jongere opgevangen, evenals mensen die bezig zijn hun huid te versieren met kleurrijke inkt die zowel permanent als een tijdelijke kunst blijft. Er zijn veel manieren om schouder-, arm-, halsstreek te decoreren met een tattoo-ontwerp zoals een interessant ontwerp met top 9 tribal sun tattoo designs. Deze manieren om jezelf eraan te herinneren dat Zonnegod een belangrijke rol speelt in het leiden van ons dagelijks leven, kan ervoor zorgen dat je je trots voelt nadat je ze niet alleen als modeverschijnsel hebt gehad..

Beste en stijlvolle tribale zonnetatoegeringen:

Laten we hier met genoemde tribale zon-tatoeages zoeken naar je passie en stijl.

1. Centrumoog met stralende Tribal Sun Tattoo:

centrum Eye with radiating tribal Sun tattoo

Zon is de belangrijkste bron van licht en glorie in ons leven. Om respect te hebben voor de machtige Heer kan men de artistieke versie van de zon als de tatoeage in tribale mode inkleuren met een aantrekkelijk oog in het midden.

2. Interlaced Tribal Sun Tattoo:

interlaced tribal Sun tattoo

Tribal sun tattoo spreekt over de oude periode waarin de stammensen hun lichaam decoreerden wanneer ze geen kleren aan hadden om aan te trekken. Met een beperkte bron deden stammen een geweldig werk door hun lichaam te ontwerpen met interlacing lijnontwerp. De rand van de zon is in dit ontwerp gemarkeerd met gedraaide lijnen. Dit type tattoo-ontwerp past goed als een schoudertatoeage voor jongens.

3. Tribal Sun Tattoo met Center Om Symbol:

Tribal Sun Tattoo with center Om Symbol

1

In de Hindoe-religie wordt het symbool Om verwezen naar Heer Shiva en dit symbool wordt gecombineerd met de zon is de onbepaalde combinatie. Dit tattoo tribale ontwerp is een van de meest gedragen ontwerpen onder mannen dan dames.

4. Curvy stralende zonnestralen Tribal Sun Tattoo:

curvy radiating sun rays tribal sun tattoo

Tribal tattoo spreekt over de oude periode waarin de Tribal mensen hun lichaam decoreren wanneer ze geen kleren aan hadden om aan te trekken. Met een beperkte bron deden stammen een geweldig werk door hun lichaam te ontwerpen met interlacing lijnontwerp. De rand van de zon is in dit ontwerp gemarkeerd met gedraaide lijnen. Dit type tribal zon tatoeages ontwerp past goed als een schouder tatoeage voor jongens.

5. 3D Tribal Sun Tattoo op schouder:

3D tribal sun tattoo on Shoulder

De 3D-tatoeage is enorm populair geworden dankzij het opvallende ontwerp. De tribale zonnetattoo wordt benadrukt door de cirkelvormige zon af te beelden met ronde of geometrische zonnestralen met behulp van 3D-effecten met kleureninkten.

6. Lotus gecentreerde Tribal Sun Tattoo:

Lotus centered Tribal sun tattoo

Lotus heeft zijn eigen religieuze overtuiging en dit in combinatie met glorieuze zon is een hemelse combinatie. Bij het tribal sun tattoo-ontwerp is een prachtige illustratie geïnkt in het midden om een ​​lotusvorm te geven.

7. Hanging Chain Tribal Sun Tattoo:

opknoping Chain Tribal Sun Tattoo

Het tribal zon tattoo ontwerp kan meer op een traditionele Indiase manier worden gemaakt door een andere kijk op de geïnkte zon te geven door een hangende ketting met hangende druppels toe te voegen aan de randen van de zon. Dit ontwerp past goed bij dames als hip juweelontwerp.

8. Tribe Face Inked Tribal Sun Tattoo:

Stam face inked tribal Sun tattoo

De tribale mensen verzinnen was heel anders dan de mensen die we in ons dagelijks leven kijken. Ze hebben oorhangers, een breed lachend gezicht. Om te onthouden dat ontwerpers hun tribale zonnetattoo inkleuren met tribale mensen in het midden.

9. Angry Face Tribal Sun Tattoo:

Boos face tribal Sun tattoo

Er zijn verschillende emoties getoond door de mens, een dergelijke emoji is het boze gezicht dat best goed past bij tribal sun tattoo design. Deze tatoeage kan worden gebruikt om een ​​individuele emotie te portretteren.

Tribals hebben een heel ander leven geleid met veel uitdagingen, om hen en hun kunst te herinneren, tribale zon tattoo ontwerpen moeten populair worden gemaakt door er een te hebben en het woord te verspreiden. Deze tribale zonnetattoo voor jongens kan pronken met hun ingebouwde armen en schouders en voor meisjes kunnen ze pronken met hun lichamen met deze tattoo-ontwerpen rond de heup of tatoeage net onder het sleutelbeen.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

66 + = 71