9 mooie en inspirerende viking-tatoeages | Stijlen bij het leven

2 0

Een van de meest bekende onderwerpen voor tatoeages, de Vikingen hebben een enorme indruk op tattoo artiesten en liefhebbers over de hele wereld. De tatoeages symboliseren kracht, dapperheid en waardigheid. De Vikingen hebben een rijke geschiedenis met veel onderwerpen die ideaal kunnen zijn voor tattoo-ontwerpen.

De beste en stijlvolle Viking-tatoeages voor Noorse erfgoedliefhebbers:

Hieronder worden de top 9 Viking-tattooontwerpideeën geïllustreerd die houden van de Noorse mythologie.

1. Grappige Viking-tatoeages:

Grappig Viking Tattoos

Het is niet gemakkelijk om een ​​onderwerp te beschrijven dat zo serieus is met een vleugje humor. Probeer jezelf in te pluggen met deze grappige Viking-sleeve-tatoeage om je gevoel voor humor en humor te improviseren. De Viking-hoofdtatoeage is zeer gedetailleerd en het Viking-gezicht heeft ook een realistisch tintje.

2. Enge Viking-tatoeages:

Eng Viking Tattoos

De Vikingen worden altijd geïnterpreteerd als eng en woedend. Deze tatoeage toont de Viking-wereld op exact dezelfde manier. Deze volledige mannelijke figuur van Viking, die op een koning lijkt, heeft menselijke schedels verspreid onder zijn troon, wat de tatoeage een symbool van overheersing en eng tegelijk maakt.

3. Viking symbool tatoeages:

Viking Symbol Tattoos

1

Er zijn veel Viking-symbolen die al heel lang in tatoeages worden gebruikt. U kunt elk van deze sterk geïllustreerde ontwerpen voor uw tatoeage kiezen. Viking-symbool tattoo-ontwerpen kunnen overal in uw lichaam worden geïnkt. Het kan variëren van klein tot zo groot zijn als het bedekken van je hele rug.

4. Viking Scene Tattoos:

Viking Scene Tattoos

War en Vikings klinken bijna synoniem aan elkaar. Tatoeageartiesten hebben met succes Viking-scènes gemaakt waarin Vikingen in oorlog komen. Deze Viking tribale tattoo met Vikingen, bewapend met wapens die zich voorbereiden op een bloedige oorlog, is heel intrigerend.

5. Grafische Viking-tatoeages:

Grafisch Viking Tattoos

Over het algemeen zijn alle Viking-tatoeages erg gedetailleerd en beschrijvend, maar meer grafische Viking-tatoeages hebben hun eigen charme. Dit Viking-gezicht met littekens is zeer grafisch en geeft een gevoel van het overlevingselement op zich. Het vleugje rode tint heeft de toch al bloeddruppelende bloederige figuur nog levendiger gemaakt.

6. Realistische Viking-tatoeages:

Realistisch Viking Tattoos

3D-tatoeages hebben een lange weg afgelegd en nu kunnen we een grote verscheidenheid aan Viking-tatoeages zien die er meer dan echt uitzien. Deze ruige Viking-tattoo-gezicht is niet alleen een geweldig kunstwerk, maar is moeiteloos extreem realistisch. De tatoeage is zeer gedetailleerd waardoor hij langer lijkt te staan ​​dan andere. De blauwe ogen en het juiste gebruik van kleuren hebben van deze tatoeage een voorbeeld van perfectie gemaakt.

7. Girl Viking Tattoos:

Meisje Viking Tattoos

Viking-mannen en -vrouwen waren even woedend en vaardig in oorlogen. Deze Viking-stijltattoo van een Viking-meisje, die authentieke Viking-kleding draagt, is mooi en sterk. Dit tatoeageontwerp heeft een meer abstracte kijk op het onderwerp in plaats van details waardoor deze tatoeage nog meer gewenst is.

8. Viking Bear-tatoeages:

Viking Bear Tattoos

Je kunt al je tatoeage liefhebbende vrienden gemakkelijk jaloers maken met deze super coole beertattoo. De tatoeage is kleurrijk en verhoogt de oomfactor. De beer is geketend en éénoogig, gezien het dragen van een Viking hoofduitrusting. De tattoo toont de woestheid van de beer is een super leuke manier die zeer aangenaam is een geweldige Viking tattoo-ontwerp.

9. Viking Ship Tattoos:

Viking Ship Tattoos

Viking-schepen vormen een groot deel van hun legende. De meeste Viking-scènes zijn bijna incompleet zonder hun kenmerkende Viking-schip erin. Deze prachtige en zeer geïllustreerde traditionele Viking-tatoeage toont een Vikingschip dat in de zee vaart met Viking-krijgers klaar voor een naderend gevecht. Het gebruik van kleuren en de juiste toepassing van de hoeveelheid grafische afbeeldingen maken deze tatoeage bijna geweldig. Neem een ​​kijkje en je zou een oud Viking-gezicht van dichtbij tegen de zijkant van de tatoeage vinden, wat de artistieke schittering weerspiegelt.

Dit is het tijdperk van maatwerk. Alles wat nu per dag gebeurt, kan worden aangepast aan de verwachtingen van de klant. De ideeën die hier worden gegeven kunnen worden aangepast aan iemands gevoel voor ontwerp. De Viking-draken-tatoeages zijn de laatste tijd erg populair geworden. De Viking-tatoeages kunnen over het algemeen een behoorlijke hoeveelheid oppervlakte opnemen, maar je kunt altijd je grijze cellen twerken om iets te bedenken dat compacter is.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

10 + = 16