9 mooie en stijlvolle gestikte Salwar-pakken voor dames

2 0

Gestikt salwarpak is klaar om salwar-pak te dragen. Hierin zijn verschillende ontwerpen en patronen beschikbaar voor verschillende functies. Je vindt geen goede kleermaker om je salwar-pak te laten naaien. Salwar en kameez zijn beschikbaar als genaaid. Je hoeft alleen maar te passen volgens je lichaamslengte. Het is opzettelijk vrij gelaten zodat dame van elke grootte het fit kan krijgen. Je voelt je ontspannen na een tijdrovend proces van het kopen van materiaal uit de salwar-pak, en bepaalt vervolgens je patroon en wacht tot het gestikt is.

Nieuwste en aantrekkelijke ontwerpen van gestikte Salwar-pakken voor dames in trend:

Laten we naar de top 9 gestikte salwar pakken ontwerpen kijken.

1. Rechte pasvorm Gestikt Salwar-pak:

ingenaaid salwar suits

Dit is straight fit gestikte salwar kameez met effen roze kameez. De churidar is ook gewoon en er is bloemen patchwork op de nek. De bodem van kameez bevat ook een breed bladpatroonwerk. De ontzagwekkende net dupatta heeft bloem patchwerk met een bepaald interval.

2. Bloemenprint met semi-stiksels:

Semi-Stitch Floral Print Suit

Dit is een geweldig semi-gestikt salwar pak met een lichte snit aan de voorkant. Het pak is zwaar gemaakt met brede rand op de nek en er is ook rode bloemenprint op schouder en borst. Er is ook een dikke rand bevestigd aan pant salwar. De mouw heeft rode, kleine bloemen met cirkelvormige gouden rand.

3. Apple Cut Afghani Salwar Suit:

appel Cut Afghani Salwar Suit

1

Dit gestikte salwar-pak heeft appelsnit kameez met mangomotief, roze en gouden rand aan het einde van de mouw en op ronde kameez. Het heeft Afghaanse stijl salwar met mooie bloemblaadjes die geblokkeerd wordt op de enkel met groene stof. Deze kleurencombinatie ziet er anders uit.

4. Gestikt Bandhani Salwar-pak:

ingenaaid Bandhani Salwar Suit

Het is een bandhani print salwar pak ontwerp voor stiksels. Er is een rechtlijnige mango-motiefafdruk op kameez met halve mouw. De salwar is duidelijk en eenvoudig. De dupatta is driekleurig met stippenpatroon in het midden. Dit pakontwerp is eenvoudig en wordt meestal geadopteerd voor het dragen op regelmatige basis.

Bekijk meer: Rechte Salwar

5. Thread Work Stitched Salwar Suit:

Draad Work Stitched Salwar Suit

Het is prachtig salwar kameez ontwerp voor stiksels met witte en blauwe kleur. De Kurta heeft een groot ontwerp op de borst en onderaan. Het einde van de kurta bevat kantwerk. De blauwe churidar is gewoon en dupatta heeft een witte draad rond draadwerk.

6. Gestikt zijden salwarpak:

ingenaaid Silk Salwar Suit

Het is het nieuwste salwar kameez-ontwerp voor stiksels met rode zijden kurta op de grond. De churidar is niet zichtbaar en er is een gouden kleurkraal ontwerprand over de hals, mouw en onderkant van de kurta. De dupatta is gewoonweg prachtig met een dubbele rand en een aantrekkelijk gouden ontwerp.

Bekijk meer: Salwar Kameez mouwstijlen

7. Dupatta-patroon met gestikt pak:

Dupatta Pattern with Stitched Suit

Dit salwar-ontwerp voor het naaien is regelmatig met churidarpatroon. De Kurta is bedrukt met nekpatroon en vierkant ontwerp aan het einde van Kurta. Het hoogtepunt is dupatta met vierkant met meerdere kleuren. De salwar heeft ook een zwarte, dunne voering.

8. Feestkleding Gestikt Salwar-pak:

Feest Wear Stitched Salwar Suit

Het is feestkleding volledig gestikte salwarpakken met patroon op kurta. De nek is verpakt met rode kralijnen. Het einde van de kurta heeft een V-vorm met roodachtig floraal draadwerk. De salwar is pant stijl en duidelijk. Dit is een uniek ontwerp in salwar-pak met een sober uiterlijk.

Bekijk meer: Ongestikte Salwar-pakken

9. Laatste gestikte Salwar-pak:

Laatste Stitched Salwar Suit

Dit is het nieuwste salwar kameez-stikpatroon met lange anarkali-kurta en geslepen voorkant. Van nek tot taille is er een groot cirkelvormig ontwerp van gouden en roze kleur. Onder de taille is er prachtig bloemwerk gedaan met draad. Er is een glanzende gouden rand over het einde van de kurta, dupatta en mouw.

U kunt een verscheidenheid aan salwar-stiksels vinden in een gestikt klaar salwar-pak. Dit gestikte pak helpt je veel in urgentie. Hoewel het misschien meer dan een steek kost, maar het heeft een aantal verschillende patronen. Dus in plaats van een steekpak te kopen, probeer dan deze gestikte salwar-pakken uit en verken je look. Het zal ook nuttig zijn in gezinsfuncties.

1

Leave a Reply

35 − = 32