9 mooie Shooting Star Tattoo Designs, ideeën en betekenis | Stijlen bij het leven

2 0

Shooting Star tattoo designs kunnen ook een van de beste opties zijn om geïnkt te worden op het lichaam. Het is ook bekend als vallende ster waar iemand ster wil worden. Het wordt als gelukkig beschouwd om een ​​vallende ster te zien, volgens de waarneming, maar het feit is dat het een boodschap van God is. De betekenis van de vallende ster-tatoeage is geluk. Het vertegenwoordigt een vrije geest en iemand die uniek is.

Sterren als een schets kunnen op imaginatieve wijze worden afgehandeld met meer keuze en schaduw. Dit soort ontwerp dat vooral geliefd is bij meisjes, het ziet er goed uit wanneer ze ontwerpen op hun pols of een zichtbaar deel van het lichaam zoals rug of nek.

Best Shooting Star Tattoo ideeën, ontwerpen en betekenis:

Kijk maar eens naar de top van de tatoeages van de vallende ster,

1. Stars at Ear Back:

Stars at Ear Back

Het is een laag van de drie vallende ster-tatoeages achter het oor, beginnend van groot tot klein formaat. De sterren zijn half opgevuld met zwarte inkt en de andere helft is grijze inkt. Een inkttatoeage op dit lichaamsdeel krijgen is een moeilijke opgave.

2. 3D Star Tattoo:

3D Star Tattoo

Het is een 3D-beeld van tatoeages van schietsterren op pols waar het zo echt is uitgehakt dat het lijkt alsof er een sticker is bevestigd. Hier zijn de sterren met elkaar verbonden en alle sterren zijn kleurrijk.

3. Ketting van vallende sterren:

Keten of Shooting Stars

Het zijn hele grote tatoeages met vallende sterren op de arm waar alle grote sterren in veelkleurig zijn. En ze hebben ook een dot-shaded patroon. Alle overige sterren zijn volledig zwart of worden leeg gehouden. Deze tatoeage bedekt de hele onderarm van een man.

4. Traditionele vallende ster:

traditioneel Shooting Star

1

Het is een roze ster-tatoeage op de schouder, wat betekent dat het een geluksbrenger wenst. De aantallen ongelijke groottes van vallende sterren zijn ook met stralen, wat aangeeft dat de sterren uit de lucht vallen. Het is de realiteit van vallende sterren

5. Burning Star Tattoo:

Brandend Star Tattoo

Het is het branden van tattoo-tatoeageontwerpen op de arm van een man. Rechts van de schouder wordt de helft van de hand opgevuld met zwarte en witte sterren. De rustruimte is ontworpen met een rode kleur zoals een vuur wordt geplaatst. Het ziet er verbijsterend uit.

6. Star Name Tattoo:

Ster Name Tattoo

Er is een combinatie van muzieknoten in deze schietster-tatoeage met namen. In de middelste naam van een persoon is uitgehouwen met sterren rondom. Deze tatoeage is oogstrelend en ziet er des te aantrekkelijker uit.

Bekijk meer: Ruimte-tatoeages voor mannen en vrouwen

7. Kleurrijke Star Tattoo:

Kleurrijk Star Tattoo

Het is een schattige en kleurrijke tattoo-tatoeage te voet. Er zijn een aantal kleine schietsterontwerpen te vinden op verschillende kleuren en de stralen vallen naar beneden. De tatoeage zal opvallen, zelfs met je schoenen.

8. Shooting Star Cluster Tattoo:

het schieten Star Cluster Tattoo

Dit idee voor een kleine vallende ster-tatoeage is uniek. Een hele cluster wordt getekend door vallende sterren en tussenin wordt een alfabet geschreven. Wanneer we een zonnestelsel zien, gaat zoiets als dit beeld door met alle heldere kleuren.

Bekijk meer: Skelet tatoeage ontwerpen

9. Neck Tattoo voor heren:

Nek Tattoo For Men

Dit zijn tatoeages voor mannen in de vorm van een ster, uitgehouwen in de nek. Er is een sterontwerp met dubbele kleur waarbij alle stralen omhoog gaan. Deze halspositie zal altijd open zijn zodat men deze tatoeage niet kan verbergen. Het zal zeker opgemerkt worden.

Een aantal sterren vallen dagelijks en laten zo hun sporen achter in de geest van de weinige gelukkigen die hen te zien krijgen. Het hebben van een dergelijke tatoeage op het lichaam vertegenwoordigt je optimistische persoonlijkheid. Deze tatoeage ziet er goed uit op de enkel, arm en voet en zelfs achter het oor.

Bekijk meer: Banner Tattoo Ideas 2017

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

1 + 9 =