9 nieuwste 1 Gram Gold Mangalsutra-ontwerpen 2018 | Stijlen bij het leven

4 0

Mangalsutra is een gouden ketting die qua ontwerp en patroon verschilt naargelang de cultuur. Meestal gedragen door vrouwen, het is een belangrijk onderdeel van hindoe-huwelijken. Veel soorten emoties zijn verbonden met mangalsutra. Deze sieraden wegen meer in belang dan net als een ander mode-accessoire. Het onderscheidt zich als een symbool van culturele waarde en welzijn van de echtgenoot. Eerder waren er alleen typische ontwerpen beschikbaar in mangalsutra. Maar tegenwoordig zijn er zoveel patronen beschikbaar die toch de waarden en zuiverheid behouden.

1 gram gold mangalsutra

Mooie en aantrekkelijke One Gram Gold Mangalsutra ontwerpen voor dames:

Laten we nieuwe patronen van één gram gouden mangalsutras zien.

1. De dikke 1 gram Mangalsutra-ketting:

1 Gram Thick Chain Gold Mangalsutra

Dit is een traditioneel één-gram gouden sieraden mangalsutra ontwerp. Het is lang met grote hanger. De ketting heeft drie snaren. Het hangende ontwerp is ook erg stijlvol. De grote hanger wordt gecombineerd met een kleine hanger met kleine zwarte ballen opknoping.

2. De lichte One Gram Gold Long Mangalsutra:

Licht Weight 1 Gram Gold Mangalsutra

Dit is een zeer delicaat en verfijnd ontwerp van één gram gouden mangalsutra. Omdat het licht van gewicht is, kunt u het dagelijks dragen. Het heeft een kleine kralenketting en een gebloemde kroonblad-designhanger. Je kunt dit ontwerp in elk geval dragen. Eenvoudig maar toch mooi!

3. De One Gram Marathi-stijl Mangalsutra:

1 Gram Gold Marathi Mangalsutra

Deze één gram gouden mangalsutra heeft een korte lengte. Het is een combinatie van zwarte kralen en gouden ballen die op een andere manier zijn gerangschikt. Het ontwerp is een mix van moderne en eigentijdse stijl. Je ziet Marathi trouwen met dames die deze stijl van mangalsutra dragen.

4. De 1 Gram Meena bloem Gold Mangalsutra:

1 Gram Meena Flower Gold Mangalsutra

1

Deze 1 gram gouden mangalsutra heeft een hanger met meenakari-ontwerp. De ketting bestaat uit twee snaren. In de ruimte ertussen worden gouden ballen geplaatst om de openingen aan te passen. De hanger heeft een bloemdessin met rode en groene stenen. Een peervormige groene steen lijkt te hangen met de hanger.

Bekijk meer: 22 Carat Gold Mangalsutra

5. De meervoudige keten 1 Gram Gold Mangalsutra:

1 Gram Gold Mangalsutra with Multiple Chains

Dit gouden mangalsutra-ontwerp van één gram is zeer zeldzaam en is echt trendy. Het heeft meerdere kettingen met zeer kleine zwarte kralen bezaaid bij elk interval. Het is tegelijkertijd eenvoudig en koninklijk. Het dragen van dit stuk is net als het dragen van nog een gouden sieraden.

6. De eenvoudige ketting Mangalsutra 1 g goud:

Eenvoudig Chain 1 Gram Gold Mangalsutra

Het is een elegant mangalsutra-ontwerp. Dit heeft alleen een eenvoudig met zwarte kralen. Er zijn enkele bloemendessinediamanten die aan de ketting hangen. Het is een prachtig en verfijnd mangalsutra-ontwerp dat je een trendy en stijlvolle look geeft.

Bekijk meer: Mangalsutra ontwerpt goud verguld

7. 1 Gram vergulde mangalsutra:

1 Gram Gold Standard Mangalsutra

Dit gouden mangalsutra-ontwerp van één gram is de standaard en wordt herkend. De ketting is als alternatief voorzien van drie zwarte kralen en drie gouden ballen. Het ontwerp van de hanger is oud en zal zwaar lijken op elke verfijnde outfit.

8. 1 Gram Gold Mangalsutra met grote kralen:

1 Gram Gold Mangalsutra with Big Beads

Dit 1-grams mangalsutra-ontwerp heeft een grote zwarte kraal die er prachtig uitziet. De hanger heeft een grote gouden bal gevuld in het midden. Dit eenvoudige mangalsutra-ontwerp ziet er elegant uit en zal indruk op u maken!

Bekijk meer: Lichtgewicht gouden Mangalsutra-ontwerpen

9. De diamanten hanger 1 Gram goud Mangalsutra:

1 Gram Gold Mangalsutra with Diamond Pendant

Deze één gram gouden mangalsutra heeft een diamanten bezaaide hanger. Goud en diamanten zijn prachtig geplaatst om een ​​ontzagwekkende blik te creëren. Dit prachtige stuk schoonheid zal meteen de aandacht trekken.

Vergeet deze keer niet om je mangalsutra te matchen met je favoriete oorbel. Er zijn verschillende variaties in de ontwerpen van mangalsutra die worden geleverd met diamant, bloemmotieven, kralen enz. Kies en kies de beste die u wilt!

1

Leave a Reply

− 3 = 4