9 nieuwste en trendy vintage portefeuilles voor mannen en vrouwen

3 0

Portefeuilles zijn iets extreem persoonlijks voor een man of vrouw die contant geld, kaarten, sleutels en andere nuttige dingen meeneemt. Vintage portemonnees zijn die erfstukken overhandigd waardevolle spullen voor houdt in vele generaties. De vintage portefeuilles hebben een emotionele verbinding. Zelfs een gloednieuwe portemonnee krijgt betekenis en definitie in de tijd en jaren en wordt iets heel speciaals voor zowel man als vrouw.

Stijlvolle en modieuze ontwerpen van vintage portemonnees voor heren en dames:

Laten we naar de top 9 Vintage-portefeuilles kijken.

1. Klassieke bruine vintage portemonnee voor heren:

Klassiek Brown Vintage Wallet for Men

Deze is gemaakt van hoogwaardig echt leer in de nooit te dragen modekleur bruin voor heren. Dit is een no-nonsense eenvoudige portemonnee maar met de vintage charme van de jaren 1970 erop met een knoopsluiting.

2. Vintage Tweed-portemonnee voor heren:

Wijnoogst Tweed Wallet for Men

Tweed-stof is een wollen materiaal van ruwe kwaliteit dat wordt gebruikt om accessoires te maken. Deze vintage zwarte portemonnee heeft tweed in zwarte en witte kleuren. Deze portemonnee ziet er echt ongelooflijk stijlvol en toch heel anders uit in vergelijking met de gebruikelijke lederen portefeuilles.

3. Oranjebruine minimalistische vintage portemonnee voor heren:

Oranje Brown Minimalist Vintage Wallet for Men

1

Dit is een portemonnee van echt leer in een heel andere bruine tint die oranje bruin is. Dit is puur handgemaakt waardoor het uniek is en geeft die vintage touch aan de portemonnee. Zonder knopen, ritsen, etc. staat de minimalistische portemonnee open en houdt hij dingen vast voor een man.

4. geëtste vintage portefeuilles voor mannen:

geëtst Vintage Wallets for Men

Dit is een mooie portemonnee van echt leer met een geëtst figuur van een vintage fiets aan één kant van de klep. Het leer is ook wat uitgewassen voor dat vintage gevoel in de portemonnee. Het ontwerp van de fiets is feitelijk op het leer geëtst voor een duurzame niet-vervaagde afwerking.

Bekijk meer: Lederen herenportefeuilles

5. Vintage biker portemonnee voor heren:

Wijnoogst Biker Wallet for Men

Dit is een groen gekleurde lederen biker ritsportemonnee voor heren met ketting. Deze portemonnee heeft een stoere uitstraling die perfect is voor alle fietsers die er zijn. Kies deze portemonnee en het coole quotiënt.

6. Vintage Tapestry Wallet voor Dames:

Wijnoogst Tapestry Wallet for Women

Deze clutch clutch wallet voor dames gemaakt van textiel met ontwerpen en kleurrijke weefsels is echt de waarde waard. De stof zelf geeft de portemonnee de natuurlijke uitstraling met een vintage touch. Deze tapijtportefeuilles worden eigenlijk doorgegeven vanaf generaties.

Bekijk meer: Reisportefeuilles voor vrouwen

7. Vintage bloemen portemonnee voor vrouwen:

Wijnoogst Floral Wallet for Women

Dit is echt een interessant stuk gemaakt van leer met kleurrijke bloemenpatronen. De portemonnee heeft een rits rond het ontwerp en is niet te groot en niet te klein. Dit is een heel leuk collectible voor je vintage portemonnee collectie. Verder maakt ook maar iets bloemigs echt dingen spannend voor vrouwen.

8. Vintage zwarte portemonnee met gesp voor dames:

Wijnoogst Black Wallet with Clasp for Women

Dit is een klassieke portemonnee in de kleur zwart. Gemaakt met stof in faux alligator patroon, deze vintage portemonnee voor dames heeft een grote sluiting knop voor het sluiten van de portemonnee. Dit is een portemonnee geïnspireerd op de jaren zestig en ziet er elegant uit in de handen van een vrouw.

Bekijk meer: Luxe portefeuilles

9. Vintage Tooled lederen portemonnee voor vrouwen:

Wijnoogst Tooled Leather Wallet for Women

Dit is een prachtig stuk gemaakt met bewerkt leer. Bewerkte leder is gemaakt van plantaardig gelooid leer en dit leer is gemakkelijk om mee te werken voor het maken van vintage spullen. Dit is een mooie portemonnee in bruin met mooie rozen in reliëf op de portemonnee voor de mooie dame.

Portefeuilles voegen veel dimensie toe aan iemands persoonlijkheid. De keuzes van portemonnees zijn puur individualistisch, maar een vintage portemonnee met een man of een vrouw valt op en krijgt meteen aandacht. De charme van alles wat vintage is, is echt fascinerend en portefeuilles zijn daar geen uitzondering op.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

− 4 = 1