9 nieuwste Kanchi-katoen Saree-ontwerpen voor stijl en elegantie Stijlen bij het leven

3 0

Wat is dat ene kledingstuk dat de basis van een Indiase vrouw definieert? Wat is dat ene kledingstuk dat de culturen en normen van een Indiase traditie definieert? Westerlingen hebben hun witte zijden japonnen en grote zonnige strooien hoeden geaccepteerd, maar sindsdien is de nationale slijtage voor een Indiase vrouw haar veel gewaardeerde sari. Er zou eens een tijd zijn waarin dat een verplichte regel zou zijn voor een vrouw, maar nu met verandering, hebben we met trots besloten om sari's in onze levensstijl op te nemen op basis van de speciale gelegenheden en zeldzame gebeurtenissen.

Specialiteit van Kanchipuram Cotton Sarees:

Kanchipuram cotton sarees krijgen hun naam van Kanchipuram, een plaats in Tamilnadu. Het zijn puur katoenen stoffen, geweven op het weefgetouw en staan ​​bekend om kwaliteit en originaliteit. Kanchi sarees zijn de belichaming van echte katoenen sari's die ons land trots hebben gemaakt. Geen tempelbezoek in Zuid-India is compleet zonder vrouwen uitgedost in hun beste katoenen sari's van Kanchipuram. Ze hebben rijke zaris en zijn geweven met een verscheidenheid aan butis, motieven. Hoewel de ontwerpen niet overdreven zijn. Kanchipuram sarees zijn iconen van gratie en stijl.

Beste ontwerpen in Kanchi Cotton Sarees:

1. De rode en zwarte:

katoen 1

Het rood en zwart is een dodelijke combinatie die voor elke gelegenheid kan worden gedragen. De Saree komt in briljant roze rood naast het effen zwart. Tegen het einde van de sari is er een grenslijn van massief satijngoud en net erboven is het prachtige patroon geëtst met rood op de zwarte achtergrond. Combineer deze look goed met een rode en zwarte ombre blouse en je bent klaar.

2. Monochrome Delight:

katoen 2

De monochrome verrukking is een must in de garderobe van elk meisje. Wit en zwart zijn de twee meest voorkomende kleuren die de garderoberuimte van elk meisje vormen en door deze twee kleuren te mengen kregen we de prachtige witte katoenen Kanchi. De Saree is gewoon in het wit met een prachtige zwarte rand aan de randen. Het gebruik van vaag grijs draagt ​​bij aan de look.

1

3. The Blackened Red:

katoen 3

Dit is een prachtige blik voor een sari, waar de Saree in een diep ossenbloed komt en zwartgeblakerd is. De borderline of par van de sari zoals we het noemen is een diep en satijn goudgeel met de saree pronken met een aantal ernstige weelderige rode details werk. Koppel deze sari goed met een knappe zwarte blouse.

4. De Color Splash:

katoen 4

Voor een perfecte leuke avond of een eenvoudige bruiloft look ga je niet altijd voor verfraaiingen en juwelen wanneer je iedereen eenvoudig kunt benaderen door de kracht van prints en kleuren te gebruiken. Deze sari is gewoon mooi in een wit katoen met buffelprint en de bovenste helft heeft een fel geel met een roze rand. Zelfs beneden de saree sport een roze grenslijn.

5. De dagelijkse look:

Katoen

Deze sari is een eenvoudige alledaagse look waarbij de sariee er geweldig uitziet in rood en blauw. Bescheiden en zonder veel kostbare borduurwerk doe je dit voor alledaagse doeleinden zoals naar de bazaar gaan, dus het kind van het huis oppikken enzovoort. De pallu voor de sari beoefend een mooie slanke en gemiddelde horizontale strepen tegen het einde in een zwak goud.

Bekijk meer:  Handgeweven katoen Sarees

6. Het causale katoen:

katoen 6

Deze look is gewoonweg onweerstaanbaar, niet alleen vanwege de gruwelijke kleurencombinatie die een opvallende weerspiegeling in het oog geeft, maar ook vanwege de impact op de geest van de kijker. De sari heeft een prachtige gele print met wild patroon op de pallu met de brede zwarte borderlijn ondersteund door een gouden rand.

7. De donkere kastanjebruin en wit:

Katoen 7

Deze sari mengt mooi in het kastanjebruin en het wit. Langs de lijnen van de saree zijn er kleine verfraaiingen in goud en geel. Combineer deze look met een up-do en een kastanjebruine blouse.

Bekijk meer:  Cotton Silk Sarees

8. The Electrifying Blue:

katoen 8

De Saree komt in een koninklijk nachtblauw met elektriserende details die op het lichaam zijn geëtst. De fluorescerende blauwe kleur splash voegt een nieuw trend ding toe aan de look die perfect is voor de jeugd in je. De vage ombre schaduw van een bubblegum roze draagt ​​bij aan de look.

9. De rood geworden blik:

katoen 9

Deze saree heeft veel werk aan de winkel binnen zichzelf met een olijfgroen voor zijn borderline vermengd met wat modder goudgeel en een strook glinsterende oranje die langs loopt.

Bekijk meer: Bengali katoen Sarees ontwerpen

Kanchi katoen-sari's staan ​​bekend om hun grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditioneel stuk voor een bezoek aan een tempel, of iets unieks voor een damesbijeenkomst, Kanchi cotton sarees heeft ze allemaal. Deze sarees zijn ook populair geworden bij de jongere generatie, die de eeuwenoude sari een eigentijds tintje hebben gegeven.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

38 + = 40