9 nieuwste ontwerpen van Maang Tikka met ketting | Stijlen bij het leven

2 0

Maang Tikka is een integraal onderdeel van huwelijksjuwelen. Het heeft een grote betekenis en belangrijkheid. Het is een accessoire dat elegantie aan bruidslook geeft. Momenteel hebben bruiden een enorme keuze aan maang tikka die ze op haar grote dag kan dragen. Het is een prachtig ornament dat evolueert in stijlen en ontwerpen. Maang Tikka duidt op de vereniging van twee zielen door middel van een huwelijk. De hanger van de maang tikka valt op een punt waar 'ajna chakra' wordt verondersteld te worden geplaatst, wat een symbool is van heilige unie van bruid en bruidegom.

Traditionele en mooie Maang Tikka met kettingontwerpen voor vrouwen in trend:

Laten we naar de top 9 ontwerpen van maang tikka met ketting kijken.

1. Chand Maang Tikka:

Chaand Maang Tikka

Dit is een prachtige chand-stijl maang tikka met ketting. De hanger heeft een ronde, maanachtige vorm en er hangt een rode traanvormige steen. Op tikka-ketting zijn er drie bloempatronen. Veel ronde diamanten zijn bevestigd op tikka.

2. Borla Maang Tikka:

Borla Maang Tikka

Dit is een geweldige maang tikka ketting met hanger in boratestijl. Er is een ronde bal versierd met kleurrijke stenen. Er zit een witte grote steen tussenin. Dan is er een reeks ronde kleurrijke en witte stenen. Kleine witte parel serie is bedekt met het midden van de bal.

3. Stone Maang Tikka:

Steen Maang Tikka

1

Deze tikka-hoofdketting schittert met een peervormige witte diamant op het hoofd. Deze peervormige diamant is bedekt met goud. Er is een ronde schakelketting met kleine parels in interval. De ketting is erg dun. Deze diamant glinstert en wordt opgemerkt door elk oog.

4. Enkele snaar Maang Tikka:

single String MaangTikka

Deze maang tikka met ketting heeft een stenen string met studs. Er zijn ook twee enkele strings aan beide kanten. Er zit witte nepsteen in reliëf in deze string. De hanger is groot en er hangen drie grote traansteen van groene en roze kleur.

Meer bekijken: Kundan Maang Tikka Designs

5. Double String Maang Tikka:

Dubbele String Maang Tikka

Dit is zo'n mooie tikka ketting met dubbele string. Op de middelste ketting zijn er twee bloemmotieven met stenen bezaaid. Aan beide kanten zijn er twee rijen stenen zoals lagen. Er is een ronde vormhanger met grote ovale witte steen. Deze grote steen is bedekt met een rij kleine steentjes.

6. Meerdere snaren Maang Tikka:

Meerdere Strings MaangTikka

Deze bruids maang tikka ketting ziet er prachtig uit en geeft een complete look. Er zijn vier lagen strings aan beide zijden. Een bloemmotief in reliëf met bloemen zit hier tussenin. De hanger valt tot het middelste ooggebied. Daartussen zijn er groene kleurstenen. De hele tikka ziet er uitzonderlijk uit.

Meer zien: Maang Tikka With Chain

7. Gouden Maang Tikka:

Goud MaangTikka

Deze tikka hoofdketting is in goud met een ronde hanger. Een heel mooi ontwerp is vervaardigd op gouden hanger. Er hangt groen en roze kleursteen en twee mooie parels die hangen. Een hanger is groot met een ronde vorm en een andere klein met een ovale vorm. Een ronde schakelketting heeft een klein bloemenpatroon.

8. Maang Tikka zonder ketting:

MaangTikka without Chain

Dit is moderne maang tikka zonder ketting. Hierin bevindt zich alleen een hanger op het voorhoofd. De hanger heeft een traanontwerp met drie strings. Er zijn witte kleine diamanten bevestigd aan de hanger die schijnen. De tikka ziet er leuk en aangenaam uit.

Meer bekijken: Oorbellen en Maang Tikka Set

9. Werk samen met Maang Tikka:

uitwerken Maang Tikka

Dit is zo'n aantrekkelijke maang tikka met ketting. Er is een brede reeks aan beide kanten. Een mooie hanger hangt op het voorhoofd. Dit geeft een uitgewerkte look aan een bruid. Een bruid ziet er zo delicaat uit in deze grote maang tikka. Deze tikka met grote afmetingen trekt de aandacht van mensen.

Maang tikka is een onlosmakelijk onderdeel van sieraden voor een bruid. Maang tikka kan zelfs op andere functies worden gedragen, op voorwaarde dat het klein en delicaat is. Je solah shringar is niet compleet zonder maang tikka. Het geeft een etnische persoonlijkheid aan lady. Dit accessoire geeft een plotselinge transformatie om van eenvoud naar betovering te gaan.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

23 − = 13