9 nieuwste ontwerper Maang Tikka Designs met afbeeldingen | Stijlen bij het leven

4 0

Sieraden zijn een belangrijk onderdeel van de Indiase bruiloft. De dressing wordt niet compleet zonder zware kleding en sieraden. Maang tikka maakt de Shringaar compleet. Naast het huwelijk kan maang tikka ook bij andere gelegenheden worden gedragen. Er zijn talloze ontwerpen in maang tikka, van eenvoudig tot zwaar. De aansnijding van de maang tikka valt op het voorhoofd van vrouwen, wat de menselijke geest beïnvloedt. Een natuurlijke gloed komt onmiddellijk op het gezicht van vrouwen terwijl ze maang tikka draagt. De nieuwste ontwerpen van maang tikka zijn overal verkrijgbaar in de markt met prachtige patronen.

Stijlvolle en mooie ontwerpen van Maang Tikka gemaakt met Designer:

Laten we naar de topontwerperontwerpen van maang tikka voor dames in de trend kijken.

1. Ontwerper Pearl Maang Tikka:

designer-maang-tikka

Dit is designer maang tikka met de combinatie van witte steen en parel. Er is een haarketting in ronde link in reliëf gemaakt met kleine parels. De aanzet is van een halve maan ontwerp met witte steen bezaaid in peer en vierkante vorm. Er hangt een grote ronde parel onder de aansnijding.

2. Ontwerper Maang Tikka met kleurrijke kralen:

Ontwerper MaangTikka with Colourful Beads

Dit is designer tikka met kleurrijke kralen. De haarketen heeft twee touwtjes met witte, rode en groene kralen. Er is een ronde vormhanger bezet met witte steen. Er hangen rode en groene parels als Ghungroo. Aan het einde hangt een grote rode steen.

3. Ontwerper Gold Maang Tikka:

Ontwerper Gold MaangTikka

1

Dit is een van de beste designer maang tikka in goud. Er is een haarlijn met ronde schakels verbonden met een fijn gestructureerde hanger. Er is één peervormige gouden steen tussenin bedekt met spiraalvormige design gouden munten. Weinig gouden kralen hangen met een peervormige gouden steen.

4. Designer Antique Maang Tikka:

Ontwerper Antique MaangTikka

Deze kostbare designer tikka bezit een antiek en traditioneel patroon. Er is een lijn van een roze bal bedekt met gouden ballen aan beide kanten. Deze ketting is bevestigd met een kleine roze met bloemen bezaaide steen en een ronde vorm met roze steen. Er hangen maar weinig witte ballen bij deze aanhalingstekens.

Bekijk meer: Diamond Maang Tikka Designs

5. Rajwada Style Designer Maang Tikka:

Rajwada Style Designer MaangTikka

Dit is de oude Rajangadi-stijlontwerper maang tikka met witte ballenketting. De hanger is een grote bal bedekt met een reeks witte ballen. Er is witte diamant in reliëf gemaakt in het midden en een paar rode en groene ballen in een andere lijn. Deze ballen zijn bedekt met spiraalvormige design gouden stok.

6. Royal Bridal Maang Tikka:

Koninklijk Bridal Maang Tikka6

Het is een geweldige bruidsontwerper maang tikka in goud met drie lagen. Er zijn twee lagen witte steen met een parelsteenlijn in het midden. Het ontwerp van de aansnijding heeft witte diamant in reliëf erin met drie parels die hangen. De laatste laag witte steen heeft witte parels die als Latkans hangen.

Bekijk meer: Maang Tikka Designs

7. Designer One Side Maang Tikka:

Ontwerper One Side MaangTikka

Het is een kant-en-klare maang tikka met een zware en zware hanger. Er zijn twee nevenkoorden met witte parels en één snaar is met gouden ballen. Er is een mooi gestructureerd ontwerp in gouden hanger met een rode steen in het midden. De hanger is verbonden met drie parelstenen.

8. Diamond Studded Designer Maang Tikka:

Diamant Studded Designer MaangTikka

Dit is gewoon de prachtige designer tikka met diamanten en roze steen. Er is een rij diamanten die fel schijnt. Er is een roze steen in de vorm van een peer bevestigd in elk ontwerp met diamantwerk. Deze maang tikka zal in donkere nacht vonken.

Bekijk meer: Bridal Tikka Jewelry

9. Zware hanger ontwerper Maang Tikka:

zwaar Pendant Designer MaangTikka

Er is een zware hanger bezaaide designer maang tikka met parels en diamanten. Een ronde hanger heeft een aantal ronde lijnen met witte diamant bezaaid. Er hangen een paar parels onder deze hanger. Er is een haarlijn van witte parels en de glans ervan is een aanvulling op de glans van diamant.

Ontwerper maang tikka wordt meestal gebruikt door beroemdheden. Het wordt dan een trend om designer tikka te dragen. Ze bezitten zulke wellustige ontwerpen en de unieke weergave ervan in haar werk. Het ontwerpen van een maang tikka is werk van een deskundige kunstenaar. Het is belangrijk om een ​​zeldzaam ontwerp te hebben om er een trendsetter van te maken. Deze maang tikka's met je etnische outfit geven je een charismatische uitstraling.

1

Leave a Reply

23 − = 17