9 populairste Lotus Face-packs voor de eerlijkheid van de huid | Stijlen bij het leven

2 0

Het merk Lotus is de fameuze en populaire merknaam in India. Ze lanceerden ongeveer 250 huid- en haarproducten in India. Onder hen zijn Lotus Face Pack-producten zeer bekend en worden ze door de meeste dames hier geprobeerd. Ze bieden een breed scala aan huidverzorgingsproducten voor verschillende huidtypes.

Best Lotus Face Packs voor huidbederf:

Sommige van Lotus Face Pack-producten zijn,

1. Lotus Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack:

Lotus Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack

Deze lotusgezichtsverpakking voor de vette huid wordt geleverd in een knijp buisje bestaande uit beige crème met een geur van aherbalmunty. Met regelmatig gebruik van dit theeplante gezichtsreinigingsthema, kan men een gezichtshuid krijgen die vrij is van acne, vlekken en littekens. Dit verduidelijkt letterlijk de gelaatskleur en intensiveert ook de helderheid van het gelaat.

ingrediënten: Tea Tree-olie, Pine, Juniper, Petit grain en Bergamot.

Gebruik: Reinig je gezicht grondig met je zeep- of gezichtswas. Breng deze lotustoos met Lotus theeboom royaal over het hele gezicht aan en laat het drogen. Was na 20 minuten en bij voorkeur om de acne-gel aan te brengen.

Prijs: 120 g buis kost Rs 185.

2. Lotus Herbals sinaasappelschil en Alpine Salt Whitening Skin Polisher:

Lotus Herbals Orange Peel and Alpine Salt Whitening Skin Polisher

Deze huidverzorger met sinaasappelhuid en alpinezout heeft een onderscheidende combinatie van sinaasappelschil en alpine zout, die beter werkt bij het verwijderen van gifstoffen. Het reinigt de porie diep om de huidtint te verlichten voor een stralende uitstraling. Orange Peel helpt de huid te beschermen tegen vuil en vervuiling, en helpt tegelijkertijd bij het voorkomen van puistjes. Het Alpine Salt werkt effectief bij het verwijderen van dode cellen.

ingrediënten: Sinaasappelschil, Zwitsers alpenzout.

1

Gebruik:Breng het pakje aan op de vochtige huid en wrijf het voorzichtig. Voor goede resultaten, laat het 10 minuten en spoel het af.

Prijs: 100gm buis kost 195 INR.

3. Lotus Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack:

Lotus Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack

Deze exclusieve formule van een lotusgezichtset voor een stralende huid helpt bij het verwijderen van huidtinten en vergelijkbare vormen van zonneschade. Deze lotus DeTan face pack bevat actieve kruideningrediënten van zoethout om de gezonde stralende gloed aan de huid te geven. Het wordt gebruikt, net als na Sun-pack, voor het verminderen van door de zon veroorzaakte huidschade en minimaliseert ook de pigmentatie.

ingrediënten: Zoethout, wortel extracten, paardenbloem.

Gebruik: Als je eenmaal in de zon bent, was je gezicht en dep je droog. Breng deze lotus anti-bruin gezichtspakking crème overal op het gezicht en de hals aan. Laat het drogen. Was het grondig.

Prijs: 100 g buis kost 185 INR.

4. Lotus Herbals Clay White Black Clay Skin Whitening Face Pack:

Lotus Herbals Clay White Black Clay Skin Whitening Face Pack

Het is een skin whitening face pack. De zwarte klei die hier wordt gebruikt, is rijk aan silica en mineralen, die effectief de dode cellen van de huid reinigen en verwijderen. Alle componenten die in dit lotusklei-witte gezichtspak worden gebruikt, helpen bij het ophelderen en bleken van de huid.

ingrediënten:Zwarte klei, zoethout, berendruif

Gebruik:Breng een dunne laag aan op het hele gezicht. Ontspan en als het eenmaal droog is, wast u het volledig af.

Prijs: INR 195 voor 120 gms.

5. Lotus Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening en Brightening Mask:

Lotus Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening And Brightening Mask

Het belangrijkste ingrediënt Yoghurt is rijk aan melkzuur dat actieve huidverlichting, antiveroudering, versteviging en een herstellingsagent van onze huid is. Dit gezichtspak voor het bleken van lotusbloem is ook effectief in het desinfecteren van poriën, het voorkomen van acne en revitaliserende huidtextuur.

ingrediënten: Berendruif, yoghurt

Gebruik: Breng de vereiste hoeveelheid van deze lotus witte gloedgezichtspakking cummask aan, helemaal over het gezicht en de hals. Laat het drogen en was je gezicht grondig.

Prijs:Rs 145 voor 80 gram.

6. Lotus Herbals Frujuvenate Skin Perfecting and Rejuvenating Fruit Pack:

9 populairste Lotus Face-packs voor de eerlijkheid van de huid | Stijlen bij het leven

Deze lotifruit bevat natuurlijke alfahydroxy-fruitzuren die de beschadigde huid zachtjes herstellen, wat een nieuwe vitaliteit en een mooie glans geeft. Deze lotus-gezichtsverpakking voor rechtvaardigheid is speciaal voor een gerijpte huid die een wekelijkse verwennerij nodig heeft van versteviging, hydratatie, voedende en verzachtende.

ingrediënten: Appels, druiven, wortel, perziken, pijnappelpuree in sapvormen, kaolien.

Gebruik: Breng royaal aan op het hele gezicht. Ga terug en ontspan om te drogen. Spoel het daarna volledig af.

Prijs:Rs 195 voor 120 gms.

Bekijk meer: Homemade Face Pack voor gloeiende huid

7. Lotus Herbals Cleansing Facial Green Tea en Chamomile Soothing Mask:

Lotus Herbals Cleansing Facial Green Tea and Chamomile Soothing Mask

Het heeft een zeer frisse en aromatische geur. Het reinigt het gezicht heel goed om een ​​gezonde glans te geven. Het is geschikt voor alle huidtypes. Werkt ook goed voor acne gevoelige huid. Regelmatig gebruik zorgt ervoor dat de huid er eerlijker uitziet.

ingrediënten: Groene thee, kamille, lavendel, kaasjeskruid, rozenbloem extract.

Gebruik: Breng de benodigde hoeveelheid van dit groene pakket aan op de vochtige huid en wrijf het voorzichtig. Voor goede resultaten, laat het gedurende 20 minuten. Wanneer het masker droog is, kunt u het afspoelen.

Prijs: Het is INR 195 voor 80 gram.

8. Lotus Herbals Marinyouth Marine restructuring & Anti Aging Gezichtsmasker:

Lotus Herbals Marinyouth Marine restructuring & Anti Aging Face Mask

Dit lotusgezichtsmasker bestaat uit zeewier, zee-algen en zee-korstmossen, die een zeer goede bron van natuurlijk mineraal en zouten zijn. Ze geven onze huid de essentiële vitaminen en voedingsstoffen. Ze fungeren als anti-aging, verstevigende en herstellende middelen voor de gezichtshuid.

ingrediënten: Zeewier, zee-algen, zee korstmossen.

Gebruik: Breng een royale hoeveelheid van dit masker over uw gehele gezichtshuid aan, vermijd uw ogen. Laat 20 minuten staan. Afspoelen met koud water.

Prijs:Rs 185 voor 120 gms.

Bekijk meer: Honey Face Pack Vette en droge huid

9. Lotus Herbals Youthrx Anti-Aging verstevigende gezichtsmasker:

Lotus Herbals Youthrx Anti - Ageing Firming Face Masque

Deze lotusgezichtsverpakking voor de droge huid is verrijkt met een extra gewoon ingrediënt dat algenextract en revolutionaire ginplex-jeugdcomponent wordt genoemd en dat op cellulair niveau weer opduikt en de huid ontgift. Dit veroorzaakt geen uitdroging. Het voedt de huid hydrateert waardoor het vrij is van dode huidschilfers.

ingrediënten: Algenextract, Ginseng, gember.

Gebruik: Het wordt op het hele gezicht aangebracht en laat het gedurende 20 minuten op de huid werken. Het zal niet drogen. Spoel het daarna volledig af.

Prijs: Rs 295 voor 80 gms.

Alle maskers en gezichtsmaskers die hier worden besproken, zijn nuttig voor elk individu. Elk kan zijn eigen kiezen door de juiste te kiezen die het beste bij hun huid past. Alle items zijn goed onderzocht en klinisch bewezen door het bedrijf.

Bekijk meer: Biocare Face Pack voor eerlijkheid

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

+ 42 = 46